Sponsor İçerik

İnternetten Günde 10 Dolar Nasıl Kazandım

Toluna İnfluencers İle Siz de Kazanın!

Toluna İnfluencers İle Siz de Kazanın!
Toluna İnfluencers İle Siz de Kazanın!

Toluna anketleri ile tanınan bir firma olsa bile aslında birçok kazanç yöntemi sunmaktadır. Evinizin sunduğu rahat ve huzurlu ortamda para kazanmanın en kolay yolu da diyebilirim. Profesyonel olarak anket doldurup para kazanmak isteyen kişiler genellikle para vererek bu tarz sitelere üye olmaktadır. Çünkü fikirlerinize değer veren bir kurum aynı duyarlılığı kendileri için de gösterilmesini ister. Buna çözüm ise para yatırılmasıdır. Yani "bu kişi para yatırdı benimle ciddi olarak çalışmak istiyor..." mantığına dayanmaktadır. Ancak Toluna İnfluencers firması sizden kayıt olmanız için ücret istemediği gibi size tamamen ücretsiz olarak anketler sunar. Sizden istediği ise dürüst şekilde firmaya yardımcı olmanızdır.

Firma gönderdiği anketleri size puan olarak ödemekte. Biriktirdiğiniz bu puanlar ise n11.com, bonvagon.com veya mobil TL yükleme olarak değerlendiriyorsunuz. Ortalama olarak anket başına 15 ila 50.000 puan aralığında ödül verildiği belirtilmiş. Ancak şahsen şuana kadar en çok 15.000 puanlarında ödüllü anketler sunduğunu söyleyebilirim. Bu biraz sanırım zamanla size verilen güvenilirlik puanı sayesinde yükseliyor. Bu nedenle baştan ciddi şekilde firmaya kendinizi kanıtlarsanız size 50.000 puan değerinde anketler gönderebilir. Örnek olarak 50 TL değerinde bir n11 hediye çeki için sizden 80.000 puan talep edilmektedir. Bu hesaba göre 1000 puan TL olarak 0,625 TL demektir. Buna göre hesabınızı yapabilirsiniz. Elbette bu yeni başlayan biri için düşük gibi görülebilir. Ancak dediğim gibi güven verirseniz yüksek puanlı anketler alabilirsiniz.

Bu yazı içerisindeki başlıklar şunlardır:

Toluna Güvenilir mi?

Güvenilir olmaması için en azından bir neden yok. Sonuç itibari ile ne kadar ulusal bir firma olsa da ben şahsen kesinlik ifadesi kullanamam. Ancak bununla beraber yirmi üç milyondan fazla üyesi olan bir firma içinde güvenli değil demek doğru olmaz sanırım. Firmanın merkezi tam olarak neresidir anlayamadım. Bazı kaynaklarda Fransa bazı kaynaklarda İngiltere görülmekte. Bu mantıkla sanırım ülkelere göre kurumsallaşma izlemekte diyebilirim. Sonuç itibari ile anket doldurarak para kazanma yöntemi denildiğinde ilk akla gelen ve uzun süredir de yayından olan firmalardan biri olduğunu belirtelim. Halen kazanç sağladığına göre sizinde bu sistemden para kazanmanız mümkündür.

Hemen referansım ile üye olmak için TIKLAYIN!

Toluna'da Puan Kazanmak İçin Ne Yapıyoruz?

Bu sistemde puan kazanmak adına çeşitli yöntemler sunulmaktadır. Elbette anket firması olarak bilinse bile amaç sizden istenilen görevi yerine gitirmenizdir. Bu kimi zaman ürün veya hizmet incelemesi kimi zaman ise anket şeklinde olabilir. Kabaca sistemde nasıl puan kazanacağımızı başlıklar halinde şu şekilde inceleyebiliriz.

Toluna Anketleri İle Puan Toplama Yöntemi

Bu yöntem bildiğiniz gibi size gönderilen anketleri doldurmanız karşılığında puan verme durumudur. Anket gönderimi için firma üyelerinin analizini yapar ve doğru sonuç almak adına uygun kişilere anketleri gönderir. Bu nedenle profilinizi doğru doldurmanızdan ziyade sürekli şekilde aynı bilgileri doldurmanız önemlidir. Mesela bir ankette evliyim diyerek diğer ankette bekarım dememelisiniz. Kısaca firma profilinizdeki bilgileri size sorulan anketlerin hepsinde aynı olacak şekilde doldurmanız gereklidir.

Çoğu anket firmasında anket açarsınız ve size sorulan kısa sorular sonucunda "Bu anket için uygun değilsiniz." uyarısı görebilirsiniz. Karşılığında ise koca bir sıfır alırsınız. Ancak bu firma size bu durumda genel olarak 200 puan vermektedir. Yani anketi denemiş olmanız bile firma için önemlidir. Haftalık olarak size şimdilik beş veya altı adet anket gönderilir. Bu durum sistemi ne kadar kullandığınıza ve ne kadar güvenilir bir profil oluşturduğunuza göre değişmektedir.

Ürün Testleri İle Kazanma Yöntemi

Ürün testleri için seçildiyseniz oldukça şanslısınız. Bu durumda bir puan yerine size gönderilen ürünü kazanmış olursunuz. Firma size gönderdiği ürünü kullanmanızı ve fikirlerinizi belirtmenizi ister. Bu sürecin sonunda ise gönderilen ürünü size hediye eder.

Genel olarak bu tarz değerlendirmeler için ürün sayısı sınırlı olur. Bu nedenle katılımınız garanti denilmez. Eğer seçilirseniz şanlısınız. Bu nedenle bildirimi görür görmez katılmanız önemlidir. Bunun için size mobil uygulama kullanmanızı öneririm. Bildirimleri açarsınız veya boş zamanlarınız olduğunda kontrol eder ve kazanırsınız.

Sponsor Anketler İle Puan Kazanma Yöntemi

Bu yöntemde her anket için size ortalama on beş puan verilir. Elbette size bu puan az gelebilir. Ancak anketlerin ortalama on saniye sürdüğünü söylersem sanırım normal diyebilirsiniz. Bu tür anketler kısa sürede yapılan ve çerez dediğimiz türden anketlerdir. Sonuç itibari ile damlaya damlaya göl olur değil mi? Bu neden az demeden yapın derim. Ayrıca "Oylama" türündeki anketlerle puanınızı arttırabileceğinizi de unutmayalım.

İçerik Oluşturarak Puan Kazanma Yöntemi

Toluna bir anket firması olarak bilinse bile aslında bir yönü ile sosyal medya aracı diyebiliriz. Üyelerine içerik oluşturmaları karşılığında da kazanç sağladığını söyleyebilirim. Bu çeşit paylaşımları anketler ve savaşlar adı altında yapabilirsiniz.

Anketler dediğimiz insanların fikirlerini içeren kısa paylaşımlardır. Bu içerikleri paylaşıp insanlar arasında etkileşim oluşturabilirsiniz. Karşılığında ise puan kazanırsınız.

Savaşlar dediğimiz paylaşımlar ise iki ayrı görüşü anlamak için yapılan paylaşımlardır. Mesela kiraza karşı vişne değerlendirmesi gibi.

Genel olarak oluşturduğunuz her içerik size bin puana kadar kazandırmaktadır.

Çekilişler ile Kazanma Yöntemi

Toluna Influencers bizlere bazı yarışmalar sunmakta. Kabaca sizin anketlerden kazandığınız puanlar ile bu etkinliklere bilet almanız istenir. Bu tarz çekilişler size büyük hediyeler kazandırabilir. Tv'den tutun popüler mobil telefonlara kadar birçok ürünü kazanma şansınız vardır.

Bu etkinliklere sadece bilet almak yetmiyor. Bununla beraber profil fotoğrafınızın olması ve aktif üye olmanız gereklidir. Aktif üye olma ise son üç ay içinde bir anket veya paylaşım yapmanız durumudur. Bununla beraber diğer yarışamalara ücretsiz katılabilir ve kazancınızı arttırabilirsiniz.

Günlük Oyunlar İle Kazanma Yöntemi

Sistemin bize sunduğu Toluna Fortune Wheel isminde bir oyunu var. Bu oyun bir çarkı çevirme ve sonunda puan kazanma şeklinde oynanmaktadır. Ayrıca bazen farklı oyun türleri de sunulmaktadır. Eğer şansınıza güveniyor ve çarkıfelek benzeri oyunlar hoşunuza gidiyorsa denemenizi öneririm. Böylece çok kısa sürede yüksek puanlar kazanabilirsiniz.

Mobil Anketler İle Puan Kazanma

Yazımın başında da belirttiğim gibi siz ne kadar kazanma konusunda ciddi iseniz firma da size o kadar kazanç sağlamaya can atıyor. Buna en iyi örnek mobil anket davetleridir. Bunun için sistemdeki profilinize cep telefonu numaranızı girmeniz ve sms gönderimine izin vermeniz gereklidir. Uygun anketler çıktığında size sms ile davet gönderilecek ve böylece puan kazanabileceksiniz. Baktınız zamanla fazla sms geliyor (ki bu iyi bir durumdur.) dilerseniz hemen profilinizden iptal edebilirsiniz. Elbette bu durumda kazanmayı da unutmalısınız.

Hemen Referansım İle Üye Olmak İçin TIKLAYIN!

Toluna Sistemine Nasıl Katılabilirim?
Toluna Sistemine Nasıl Katılabilirim?

Toluna Sistemine Nasıl Katılabilirim?

Yukarıdaki bilgiler ışığında siz de bu sisteme girip kazanç sağlamak istiyorsanız hemen buraya tıklayıp üyelik formuna ulaşabilirsiniz. Linke tıkladığınız zaman karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran çıkacaktır.

Toluna İnfluencers Üyelik Formu
Toluna İnfluencers Üyelik Formu

Daha sonraki adımlar da ise sırası ile sizden şu bilgiler istenir:

  • Adınız
  • Soyadınız
  • Doğum tarihiniz
  • Cinsiyetiniz,
  • E-mail adresiniz,
  • Ülke bilginiz,
  • Posta Kodunuz,
  • Şifre belirlemesi,
  • Telefon numaranız.
  • Bu bilgilerden sonra ise size onay e-maili gelir. Daha sonra sisteme girip profil bilgilerinizi girmeniz gereklidir. Özellikle numaranızı ve profil fotoğrafı girmenizi öneriyorum. Bunlar kazancınızı arttıracak adımlardır. Daha sonra size uygun anketlerin gönderilmesi için genel profilinizi doğru şekilde doldurmanız gereklidir.

    Toluna Puanları Paraya Nasıl Çevrilir?

    Toluna hesabınıza nakit ödemesi yapan bir firma değil. Bununla beraber mobil TL yükleme veya n11 gibi sitelerden alış-veriş yapmanız için imkan sağlamaktadır. Hatta yeni bir ödeme sistemi olarak Bitcoin ile talep imkanını hizmete koyuldu. Ancak Türkiye için bu özellik şuan aktif değil.

    Eğer nakit olarak kısa sürede ödeme almak isterseniz size Ysense sistemini öneriyorum. Bu firma kısa sürede size dolar kazandırabilir. Detaylı bilgi için daha önce yazmış olduğum İnternetten Günlük 10 Dolar Kazanma Yöntemi başlıklı yazımı inceleyebilirsiniz.

    Toluna Kullanıcı Yorumları Önemli mi?

    Elbette birçok firma ile çalışan biri olarak hakkında olumsuz yorum yapılmamış bir firmaya denk gelmedim. Örneğin kurallara uymazsanız ve çalıştığınız firma size ceza verirse olumsuz yorum yapabilirsiniz. Bu gibi durumlar Toluna sistemi için de geçerli. Yani birçok kullanıcı sistemi anlayıp uzun süre kazanç sağlıyorsa ve yirmi üç milyondan fazla aktif üyesi varsa bu durum elbette olağandır. Bu nedenle kullanıcı yorumlarına çok takılmayın ancak görmezden de gelmeyin. En iyi yöntem ise sisteme üye olun ve kendiniz deneyin. Böylece size uygun bir kazanç yöntemi olup olmadığını görebilirsiniz.

    Toluna'da Nasıl Daha Fazla Puan Kazanılır?

    Öncelikle size önereceğim taktikleri ben de uyguluyorum. Yani bir yerden kopyala yapıştır mantığında bir öneriden söz etmiyorum. Her firmada olduğu gibi Toluna İnfluencers sisteminde de referans ile kazanmak mümkün. Her referansınız için size 500 puan verilmektedir. Benim en çok kazandığım yol budur. Bunu belirttikten sonra ilk yapmanız gereken tutarlı olmanızdır. Yani tüm anket firmaları için kullanacağınız bir profiliniz olsun. Bu bilgileri tüm anketler için aynı şekilde girin.

    Evli olmasanız bile evli ve çocuklu olarak bir profil hazırlayın. Sizden bunların kanıtı istenmiyor. Ancak dediğim gibi tüm anketlerde aynı bilgileri girmeniz gerekmektedir. Eğer sistem tutarsızlık hissederse kazançlarınız tehlikeye girer. Kısaca evli, bir erkek ve bir kız çocuğu olan üst düzey yönetici gibi bir profil oluşturabilirsiniz. Aylık kazancınızı da seçtiğiniz mesleğe göre belirtin. Yani üst düzey yönetici diyerek aylık dört veya beş bin TL gelir belirtmeyin. Aynı zamanda alış-veriş veya ev genelinde yapılan harcamalar için yetkinin size ait olduğunu belirtin. Yani size bir ürün gönderilecekse o ürünü alıp alamama durumunuzu sormalarına gerek kalmaması önemlidir. Böylece kazancınızı arttırabilirsiniz.

    Sistem hakkında sorularınız varsa elbette iletişim sayfasında bana ulaşabilirsiniz. Bunun öncesinde ise referansım ile üye olmanız gereklidir. Çünkü başkasının referansı ile üye olup benden yardım istemeniz etik olmayacak ve diğer referanslarıma az zaman ayırmama neden olacaktır. Bu durumu anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum.

    Bu yazımda sizlere Toluna İnfluencers ile para kazanma yöntemleri hakkında bilgiler sundum. İçeriğimi beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınız üzerinden sevdikleriniz ile paylaşabilirsiniz. Bununla beraber güncel içeriklerimden veya duyurularımdan haberdar olmak adına Instagram, Facebook veya Twitter sayfalarımdan beni takip edebilirsiniz.

    Hiç yorum yok

    Yorumun Onaylansın İstiyorsan Bunlara DİKKAT ET!
    *Yorumunu Ad ve Soyad kullanarak yap,
    *Lütfen spam yorum yapma,
    *İletişim için yorumlar kısmını kullanma,
    *Yorumlarınız site veya blog adresi içermesin,
    *Kullanıcıya yararsız olan yorumlar onaylanmaz,
    *Yorumlara e-mail adresi bırakırken adresiniz(at)gmail com şeklinde bırakınız. Aksi durumda yorumunuz onaylanmayacaktır.
    *İş birliği için SPONSORLUK sayfasına göz atabilirsin.

    Blogger tarafından desteklenmektedir.