Sponsor İçerik

İnternetten Günde 10 Dolar Nasıl Kazandım

Udemy Online Kazanç Eğitimleri

Udemy Online Kazanç Eğitimleri
Udemy Online Kazanç Eğitimleri

Online para kazanma konusu eminim sizin de ilginizi ekiyordur. Elbette ilk bakışta size basit ve oldukça az zaman alan bir yöntem gibi gelebilir. Elbette işi bilen biri için bu bulgularınız doğru diyebilirim. Gerçek ise yeni başlayan biri için oldukça farklıdır. İnternetten para kazanma konusunda eğer samimi iseniz kesinlikle araştırıcı ve öğrenmeye açık olmanız gereklidir. Bu nedenle sizlere bu yazımda en iyi Udemy online kazanç eğitimleri hakkında bilgi vermek istedim. Bu eğitimleri veren kişileri belki tanıyorsunuz belki de ilk defa tanıyacaksınız. Şunu belirtmeliyim ki kişilerden ziyade sizlere ne vereceklerine odaklanmanız gereklidir. Böylece siz de online para kazanma konusunda profesyoneller kategorisinde yerinizi alabilirsiniz.

Neden Udemy Online Kazanç Eğitimleri?

Udemy online kazanç eğitimleri yeni başlayanlar ve hiç bilgisi olmayanlar için oldukça yararlı bir platformdur. En güzel yanı ise kurs bitirme sertifikası sunmasıdır. Bunun dışında ayrıca Udemy hem satıcısını hem de alıcısını koruyan bir platformdur. Aldığınız eğitime ömür boyu ulaşma durumu olduğunu söylemeden geçmeyeyim. Bunun dışında en önemli özelliği 30 gün içinde aldığınız eğitimi geri iade edebiliyorsunuz. Bu özellik satıcıların hoşuna gitmese de aslında kaliteli eğitimlerin ortaya çıkmasını sağlamaktadır. Yani eğitimine güvenmeyen pazara sunmasın da diyebiliriz. Bu nedenle en kaliteli eğitimleri geri ödeme garantisi ile sizlere sunduğu için Udemy.com platformunu seçtim.

Ruhi Çenet YouTube Eğitimi

Ruhi Çenet'i belki tanıyorsunuz. Kedisi ünlü bir youtuber diyebilirim. Değişik konular hakkında yaptığı videolar ile hem ünlü hem de oldukça iyi kazanlar arasında yerini almış biridir. Şuan YouTube kanalında 3.5 milyondan fazla takipçisi bulunmaktadır.

Ruhi Çenet'in bana göre kazanç sırlarını içeren bu eğitim ile sizde YouTube kariyerinize yön verebilirsiniz. Ruhi, bu eğitimdeki bilgileri ile kanalını kurduktan sonra 1 yıl gibi kısa sürede aylık kazancınız 5 bin TL ve üzeri yapmayı başardığını söylemektedir. Diğer en büyük söylemi ise bu eğitimdeki teknikleri başka bir yerde bulamazsınız şeklindedir. Ruhi Çenet'in tecrübelerini ve kazanç sırlarını içeren bu eğitime hemen buradan ulaşabilirsiniz.

YouTube Kanal Geliştirme ve SEO Formülleri - Afgan Rasulov

Ruhi Çenet, Duygu Köseoğlu vb. milyonlarca takipçisi olan YouTube kanallarını yöneten Afgan Rasulov'un en çok tercih edilen para kazanma eğitimi diyebilirim. YouTube konusunda teknik konuların hemen hemen hepsini bu eğitimde bulabilirsiniz. Yılların verdiği tecrübeleri canlı referansları ile sizlere sunan Rasulov'un bu eğitimi tüm eğitimlerde olduğu gibi Udemy garantisi ile sunuluyor. Yani dilerseniz 30 gün içinde iade edebiliyorsunuz ki böyle bir durumun olacağını hiç sanmıyorum. Eğer sizde YouTube platformunda teknik konulara hakim olmak ve kanalınızı geliştirmek isterseniz kesinlikle bu eğitime sahip olmalısınız. Ayrıca bu eğitim sayesinde öğrendikleriniz ile diğer kişi ve kurumlara YouTube hakkında danışmanlık hizmeti bile sunabilirsiniz. Bu muhteşem eğitime buraya tıklayıp sahip olabilirsiniz.

İnstagram ve Facebook Eğitimi

İnstagram ve Facebook hem firmaların hem de kişisel kullanıcıların vazgeçilmez sosyal medya araçlarından sadece biridir. Peki siz çoğu kişisel kullanıcıların kullanımından farklı olarak Facebook veya Instagram'dan para kazanmaya ne dersiniz? Instagram ve Facebook üzerinden para kazanmak için teknik konuları iyi bilmek gereklidir. Bu nedenle size yine konusunda uzman diyebileceğimiz Enes Usta'nın Instagram ve Facebook eğitimini almanızı öneririm. Zaten sektörün içinde ulan Usta, bu eğitimi ile Instagram ve Facebook konusunda size gerekli tüm bilgileri fazlasıyla aktarmış oluyor. Yine Udemy geri ödeme garantisi ile bu eğitime sahip olabileceğinizi hatırlatayım. Eğitim hakkında bilgi almak veya sahip olmak isterseniz hemen tıklayın...

Udemy Online Kazanç Affiliate Pazarlama ile Pasif Gelir Eğitimi

Affiliate Marketing yani satış ortaklığı konusunda Türkçe içerik bulmak oldukça zor. Bu nedenle zaten çoğu bilgiyi şahsen ben yabancı kaynaklardan öğreniyorum. Buna rağmen Türkçe olarak oldukça işinize yarayacağını düşündüğüm bu eğitimi sizlerle paylaşmak istedim. Eğitimcimizin ismini belki daha önce duydunuz. Umut İstemtoğlu ülkemizdeki SBS sınavının birincisi ve LYS 214. derecelerine sahiptir. Boğaziçi Üniversitesi'nde okumakta olan bir girişimcidir.

Eğitimin içeriğine bakacak olursak Clickbank sisteminden Bing üzerinde reklam vermeye kadar birçok konuya yer vermiş. Özellikle satış ortaklığı konusunda Udemy garantisi ile online eğitim almayı düşünüyorsanız bu eğitim tam sizlik diyebilirim. Eğitim hakkında detaylı bilgi almak veya eğitime sahip olmak isterseniz buraya tıklamanız yeterlidir.

Udemy Online Kazanç Amazon FBA Eğitimi

Amazon son yıllarda oldukça kazançlı bir pazar haline geldi. Düşünün elinizde stok olmadan fiziksel ürün satışı yaparak para kazanabiliyorsunuz. Üstelik kazancınız döviz cinsinden olduğu için ülkemiz açısından oldukça iyi kazandıran bir model oluyor. Udemy online kazanç eğitimleri arasında Türkçe olarak en çok satılan Amazon FBA eğitimi olduğunu söyleyebilirim.

Eğitimci Mehmet Tek aynı zamanda Tek Academia kurucusudur. Eğitim konusunda elbette mükemmel ötesi diyemem ancak Türkçe olarak bulabileceğiniz en iyi Amazon FBA eğitimi olduğunu belirtebilirim. Amazon üzerinden para kazanan bir girişimci olmayı düşünüyorsanız hemen buraya tıklayın ve bu eğitime sahip olun.

Udemy İngilizce Amazon FBA Eğitim Önerisi

Yukarıda verdiğim eğitimlerin hepsi Türkçe eğitimlerdi. Ancak genel olarak en iyi eğitim kaynakları yabancı kaynaklar olduğunu belirtmeden geçemem. Ülkemizdeki eğitimlerin büyük bir kısmı yabancı kaynakların çevirmelerinden ibaret diyebilirim. Eğer yabancı dilim süper değil ama anlarım derseniz Amazon FBA konusunda size Theo McArthur eğitimini öneririm. 45 binden fazla öğrenci ve beş üzerinden 4.6 gibi bir puana sahip eğitimdir. Zaten yorumlara göz attığınız zaman ne demek istediğimi sanırım daha iyi anlatmış olacağım. Eğitimcimiz 1995 yılında online işlere adım atmış ve günümüze kadar birçok tecrübe kazanmış.

En basit şekilde baştan sona Amazon FBA hakkında tüm bilgileri detaylı şekilde bu eğitimde bulabileceğinizi düşünüyorum. Zaten eğitim Udemy geri ödeme garantisi içerdiği için kaybedecek bir şey yok. Eğitimi alıp bir ay içinde geri verebilirsiniz. Hemen bu profesyonel eğitime sahip olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu yazımda sizlere genel olarak internetten para kazanma konusunda işinize yarayacak profesyoneller tarafından oluşturulmuş Udemy online kazanç eğitimleri hakkında bilgi verdim. Eğitimler hakkında sorularınız olursa lütfen eğitimciye sorunuz. Ben sadece bu eğitimleri inceledim ve bazılarını satın aldım. Sonuçları deneyip uygulayıp size bu içeriği sundum. Elbette Udemy.com üzerinde birçok eğitim mevcut. Ancak Türkçe olarak en iyi eğitimler size önerdiklerim diyebilirim. Son önerdiğim yabancı eğitim ise konusunda gerçekten bilgili olduğunu düşündüğüm için önerdiğim eğitimlerden biridir. Bu yazımı beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Ayrıca konu hakkınızda sonuz olursa isinburada.com/p/iletisim.html Bunun dışında Facebook, Instagram ve Twitter gibi sosyal medya sayfalarımdan beni takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorumun Onaylansın İstiyorsan Bunlara DİKKAT ET!
*Yorumunu Ad ve Soyad kullanarak yap,
*Lütfen spam yorum yapma,
*İletişim için yorumlar kısmını kullanma,
*Yorumlarınız site veya blog adresi içermesin,
*Kullanıcıya yararsız olan yorumlar onaylanmaz,
*Yorumlara e-mail adresi bırakırken adresiniz(at)gmail com şeklinde bırakınız. Aksi durumda yorumunuz onaylanmayacaktır.
*İş birliği için SPONSORLUK sayfasına göz atabilirsin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.