Sponsor İçerik

İnternetten Günde 10 Dolar Nasıl Kazandım

Electroneum Mobil Madencilik Yöntemi

Electroneum Mobil Madencilik Yöntemi
Electroneum Mobil Madencilik Yöntemi

Kripto para birimleri yakın gelecekte artık fiziksel paranın yerini alacak gibi. Kaba taslak bir örnek vermek gerekirse Bitcoin çıktığı yıllarda 1 cent gibi bir değere sahipti. Ancak günümüzde ise bu 7 bin dolara kadar çıktı. Yani Bitcoin'in ilk çıktığı zamanda 100 dolarlık alım yapanlar günümüzde milyoner oldu. Bu bir fırsat değilde nedir değil mi? Belkide bu yazımı ile sizde bu tür bir geleceğe adım atacaksınız kim bilir? Bu yazımda sizlere Electroneum mobil madencilik yöntemi ile para kazanma hakkında bilgi vereceğim. Üstelik hiç bir yatırım yapmadan sadece bir uygulama yardımı kazanacaksınız. Yazıma geçmeden önce Electroneum nedir bu konu hakkında bilgi vermek isterim.
Son güncelleme ile artık mobil programın sürekli çalışmasına gerek yok. Değil program, telefonunuz kapalı bile olsa kazanmaya devam ediyorsunuz. Yeni geçilen bulut teknolojisi sayesinde 7x24 kazanmaya devam ediyoruz. Ayrıca dilerseniz kazançları telefon hattınıza veya başka bir numaraya aktarabiliyorsunuz. Böylece aylık telefon paranızı çıkarmış olursunuz. Hemen siz referansım ile hesabınızı oluşturun ve aramıza katılın. Referansım ile üye olmadıysanız destek anlamında e-mail göndermeyiniz.

İçerik Başlıkları
C3784E Referans Kodum ile Üye Olun Daha Fazla Kazanın!

Electroneum Nedir?

Electroneum, mobil kripto para birimidir. Resmi sitesi ise electroneum.com şeklindedir. Kurucuları sadece uygulamayı yapıp bırakmamış bir çok ülkede anlaşmalara imza atmışlar ve halende atmaya devam ediyorlar. Şuanda 10 ülkede 1,5 milyon aracı ile çalışmaya devam ediyorlar. Bu sayı her saniye artmaya devam ediyor tabi ki. Bu kadar büyük yatırım ile yaklaşık olarak 3 trilyon dolarlık bir piyasa oluşturmaktadır. Elbette bu kadar büyük yatırımlar yapılan bir kripto sisteminden sizde kendinize düşen payı almalısınız diye düşünerek bu yazım ile sizi bu işe davet etmek istedim.

Electroneum, diğer kripto para sistemlerine göre kazımı yani kazanımı biraz daha kolay. Yani Bitcoin kazımı için çok güçlü bir bilgisayara gerek var iken Electroneum için sadece mobil telefonunuz yeterlidir. Telefonunuza yükleyeceğiniz resmi bir uygulama ile kazanmaya anında başlayacaksınız. Şimdi başlıklar halinde nasıl hesap oluşturup kazanmaya başlayacağınızı anlatayım.

Electroneum Mobil Madencilik Yöntemi İle Para Kazanma

Electroneum yani kısaca ETN kazanmak için yapmamız gereken resmi uygulamasını indirip hesap oluşturmaktır. Öncelikle play store üzerinden uygulamayı indirmelisiniz. Şimdilik android sistem üzerinde sunulmakta. Ancak yakın zamanda IOS sisteminde de yerini alacağı duyuruldu. Android için dilerseniz buradan indirebilirsiniz. Play store linki açınca karşınıza aşağıdaki gibi bir sayfa gelecektir.
Electroneum Mobil Madencilik Yöntemi
Electroneum Mobil Madencilik Yöntemi

Yukarıdaki uygulamayı indirmek için sistem hiç bir izin istenmemektedir. Bu durum ise uygulamanın en güzel yanıdır. Sizden istenen uygulamayı kurup bir hesap açmanızdır. Hesabınızı oluştururken dikkat etmeniz gereken bir kaç püf noktası bulunmaktadır. Şimdi kısaca bu konu hakkında bilgi vereyim.
C3784E Referans Kodum ile Üye Olun Daha Fazla Kazanın!

Electroneum Mobil Madencilik Hesabı Oluşturma

Electroneum Mobil Madencilik Hesabı Oluşturma
Electroneum Mobil Madencilik Hesabı Oluşturma

Uygulamayı mobil cihazınıza yüklediniz ve açtınız. Karşımıza yandaki gibi bir sayfa çıkacaktır. Bu noktada ise size önerim sosyal medya araçları ile üye olmamanızdır. Neden derseniz sonuçta uygulama size bir sanal cüzdan oluşturacak ve kazanımları oraya gönderecektir. Sosyal medya uygulamaları ile hesap oluştururken izin vermeniz gerekecek. Diğer bir durum ise sosyal medya hesabınız bir şekilde kapanırsa kazanımlarınıza ulaşmanız konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu durumları önlemek adına size önerim sarı halka içerisinde gösterdiğim yere tıklayıp Web Sitesinden Üye Ol yöntemini kullanmanızdır. Bu kısımda mobil cihazınızda bir web sayfası açılacak ve sizden üyelik adımlarını tamamlamanız istenecektir. Kullanacağınız e-mail adresinizin güncel ve şifresini unutmayacağınızdan emin olun. Bunun için en iyi yöntem tüm bilgileri bir yere not etmektir. Sizden hem Electroneum hesabınıza giriş için şifre hemde uygulama için 5 rakamlı bir PIN belirlemeniz istenecek. Oluşturacağınız tüm bu şifreleri bir yere kayıt etmeyi kesinlikle unutmamalısınız. Aksi durumda sorun yaşayabilirsiniz.

Hesap oluşturma adımları oldukça basittir. Öncelikle e-mail adresinize bir onay linki gönderilir. Onay için linke tıklarsınız. Devamında ise sizden bir mobil numarası girmeniz istenir. Bu kısımda oldukça önemlidir ki yanlış girmemelisiniz. Mobil numaranızı girdikten sonra size bir onay kodu gönderilir. Kodu istenen yere girersiniz. Sonuçta hesabınız açılmış olur. Artık tek yapmanız gereken yan tarafta görüldüğü gibi Giriş Yap butonuna tıklamak. Daha sonrasında ise sizden e-mail ve şifre istenecektir. Ayrıca her uygulama açma-kapama işlemi için oluşturduğunuz PIN kodu istenecektir. Bunların hepsi güvenlik amaçlıdır. Hesabınıza girip kazıma başla butonuna basmanız ETN kazım için yeterli olacaktır.

Electroneum Kazım İşlemi Nasıl Yapılır?

Electroneum Kazım İşlemi Nasıl Yapılır?
Electroneum Kazım İşlemi Nasıl Yapılır?

Uygulamayı indirdik. Bundan sonraki adımda ise yukarıda da belirttiğim gibi kazım yapmak. Kazım işlemi için uygulamayı açtığınız zaman yandaki gibi bir sayfa çıkacak. Bu kısımda kırmızı ile Madenciliği Durudur yazan yerde Madenciliği Başlat yazacak. Bu butona tıklayarak işlemi tamamlayabilirsiniz. Uygulamadan tam çıkarsanız kazım işlemi sonlanır. Bunun için arka planda çalışmasına izin verin. Böylece kazım devam edebilir.
Ekrandaki terimleri açıklamak gerekirse şu şekilde belirtebilirim:
  • Madenci Durumu: Kazım işleminin yapıldığını gösterir.
  • Hash Rate: Mobil cihazınızın kazım gücünü gösterir.
  • Beklemedeki Bakiye: Yapılan kazım miktarını gösterir.
  • Aktif Madenciler: Şuan sizin gibi aktif olan madencileri gösterir.
  • Madenci İkonu: Bulunduğunuz sayfanın butonudur.
  • Cüzdan İkonu: Kazanımlarınızın kayıt edildiği kısım. Her kazandığınız 5 ETN olduğunuz zaman cüzdana transfer edilir.
  • Diğer İkonu: Sistem ve gereksiz bir kaç bilgi sunar.
  • Ayarlar İkonu: Uygulama ayarlarının bulunduğu kısımdır.
Görüldüğü gibi uygulamanın kullanımı ve kazım yapma işlemi oldukça basittir. Mobil cihazınızdaki uygulama açık kaldığı sürece kazım işlemi devam eder. Bu arada şarjım biter diye düşünmeyin. Program neredeyse hiç etkisini göstermez. Yani Benim kullandığım cihazlarda bir etkisi görülmemekte. Ekran görüntüleri eski LG K8 cihazına aittir. Bu nedenle en fazla kazanım saatte 10 ETN görülmekte. Ancak şuan kullandığım cihaz en iyi fiyat performans telefonlarından biri olan Xiaomi Mi A1 saatte 30 ETN kazandırmaktadır. Deneyimime göre son model Samsung cihazı da aynı miktarda kazandırıyor.

ETN Kazancı Nasıl Arttırılır?

Electroneum kazancınızı arttırmak için uygulamanın bir de tavsiye bonus özelliği mevcut. Hemen uygulamaya girince en alt kısımda iki yıldız arasında Ücretsiz Para Kazanın yazısını göreceksiniz. Bu kısımda size bir OR kodu ve referans kodu veriliyor. Öneriniz ile programa üye olan kişinin size ait olan referans numarasını girmesi ile daha fazla kazanmanız mümkün. Electroneum düzenli olarak haftada en az 5 kişi getirenler arasında çekiliş yaparak 5 bin ETN dağıtıyor. Bu durumu size referans olan kişiye bir teşekkür gibi düşünebilirsiniz. Evet şuan için 1 ETN 0.018 dolar. Ancak unutmayalım ki Bitcoin piyasaya çıktığında bundan farksız değildi. Bu nedenle işin başında kazanmaya başlamanız önemli.
C3784E Referans Kodum ile Üye Olun Daha Fazla Kazanın!
Bu nedenle bende referansım ile üye olanlara yardım ediyorum. Referansım ile üye değilseniz uygulama ve kazanım hakkında lütfen soru sormayın. Eğer önerim ile üye olursanız e-mail adresimden yardım talep edebilirsiniz. Bununla birlikte çekilişlerde kazandığım ETN'lerin bir kısmını haftalık olarak referansım ile üye olanlara dağıtıyorum. Şimdilik bir rakam veremiyorum ancak çekişe göre 10 ETN ve 100 ETN arası dağıtım planlıyorum. Referansım ile üye olmak size bir negatif durum oluşturmamakla birlikte aksine daha fazla kazanç sağlayabilir.  Referansım ile üye olmak için C3784E kodunu kullanın. Üye olduktan sonra Ücretsiz Para Kazanın kısmından referans kodumu girmeniz yeterlidir. Bu nedenle referansımı kullanmanız önemli.
NOT: Toplamda 100 Bin ETN'den fazla referansım ile üye olanlara gönderdim. Ancak Mayıs 2020 yılında yapılan güncelleme ile referans ve ödüllenme sistemi değişti. Bu nedenle bu sistemde ETN kazanmak için görev yapmak gerekiyor. Yani bir nevi bionluk gibi anytask.com adında freelance pazarı kuruldu. Buradan ilan verip, iş yaparak ETN kazanmanız mümkün. Son olarak ETN çok değer kazandı. Şuan 1000 ETN 50 TL'den fazla ediyor. Değerlendirmekte yarar var.
Güncelleme: Ne yazık ki mobil uygulama sonlanmıştır. Detaylı bilgi için üye olup sanal işler yaparak kazanmaya devam edebilirsiniz. Dilerseniz İnternetten Günlük 10 Dolar Kazanma Yöntemi başlıklı içeriğimi inceleyebilirsiniz.
Bu yazımı beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Ayrıca TwitterFacebook ve Instagram gibi sosyal medya hesaplarımdan beni takip edebilirsiniz.

3 yorum:

  1. Sizin referans kodunuzu yazmak istiyordum ama, referans kodu yazacak bir yer göremedim uygulamada? Gözümden kaçtı ise ne yapmam gerekiyor?

    YanıtlaSil
  2. Buldum, herkesle paylaşayım;
    Programın ana sayfasında "Daha fazla ETN Üret" yazan yere tıklıyoruz, en alta sağda kod girme yeri var, oradan referans kodu girebiliyoruz.

    YanıtlaSil
  3. Bulduğunuza sevindim. Ayrıca sosyal medya hesaplarımdan takipte kalın... Bol kazançlar...

    YanıtlaSil

Yorumun Onaylansın İstiyorsan Bunlara DİKKAT ET!
*Yorumunu Ad ve Soyad kullanarak yap,
*Lütfen spam yorum yapma,
*İletişim için yorumlar kısmını kullanma,
*Yorumlarınız site veya blog adresi içermesin,
*Kullanıcıya yararsız olan yorumlar onaylanmaz,
*Yorumlara e-mail adresi bırakırken adresiniz(at)gmail com şeklinde bırakınız. Aksi durumda yorumunuz onaylanmayacaktır.
*İş birliği için SPONSORLUK sayfasına göz atabilirsin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.