Sponsor İçerik

İnternetten Günde 10 Dolar Nasıl Kazandım

Tango Live İle Para Kazanmak

Tango Live İle Para Kazanma
Tango Live İle Para Kazanma

Tango Live kısaca canlı yayınların olduğu ve video içeriklerin paylaşıldığı sosyal medya uygulamalarından biridir. Bizim ilgilendiğimiz konu ise para kazanma kısmıdır. Tango Live üzerinde para kazanmamız için öncelikle yayıncı hesabı açmamız gereklidir. Tango'nun Türkçe seçeneğini mevcuttur. Dil konusu tekonoloji sayesinde sorun değil. Eğer dili değiştiremezseniz Google Translate sitesi veya Crome eklentisi işinizi görecektir. Öncelikle buradan üyeliğimizi oluşturalım. PC üzerinden hesap açıyorsanız aşağıdaki gibi bir sayfa ile karşılaşacaksınız.

Tango Live Hesap Açma
Tango Live Hesap Açma

Numara girme işleminden sonra size onay kodu gelecektir. Onay kodunuzu doğru şekilde girdikten sonra hesabınıza giriş yapacaksınız. Aşağıdaki gibi bir sayfa sizi karşılayacak.

Tango Yayıncı Profili Doldurma
Tango Yayıncı Profili Doldurma

Profil ayarlarınızı doğru ve eksiksiz şekilde girin. Profil görseli olarak genelde yayıncılar kendi görsellerini kullanırlar. Alttaki görselde görülen alanları doldurun.

Tango Live Profili Doldurma
Tango Live Profili Doldurma

Böylece Tango Live hesabımızı açmış olduk. Günümüzde birçok kişi Tango üzerinde zaman geçirmekte. Yabancı diliniz olmasa bile yaptığınız performansı görmek için izleyiciler size ulaşacaktır. Bu konuda analiz için haftanın birincileri neler yapıyor bakmanızda yarar var. Bu kişileri analiz ederek sizde kendinize bir plan çizebilirsiniz. Yayına başlamanızdan sonra bir hafta değişik saatlerde yayın yapın. Bu saatlerde aldığınız izlenme oranlarını kayıt altına alın. En çok hangi saatte izlendiğinizi buna benzer yollar ile öğrenebilirsiniz. Sonrasında yapacağınız yayınları da buna göre planlarsınız. Böylece en iyi saatte yayın yaparak daha fazla kazanç elde edersiniz. Peki bundan sonra nasıl para kazanılır öğrenelim.

Tango Live Para Kazanma Seçenekleri Neler

Tango üzerinden para kazanmak için genel olarak iki seçenek var. İlk seçenek canlı yayınlar ile izleyiciler sayesinde para kazanma yöntemdir. Bu adımda sizleri izleyen, takip eden kişiler çeşitli hediyeler gönderirler. Bunlar size ekstra kazanç sağlar. Zaten 5k'ya ulaşınca 25 dolar kazanırsınız. Diğer kazanç yolu ise sponsorlu yayınlardır. Bir firma veya bireysel reklam verenle anlaşarak yayın yapabilirsiniz. Böylece anlaşma sağladığınız yerden sıcak para alabilirsiniz. Buna ek olarak affiliate marketing yani satış ortaklığı amaçlı ürün tanıtımları yapabilirsiniz. Kazanç konusunda biraz hayal gücünüzü zorlamanız ve kitlenizi tanımanız iyi olacaktır.

Tango İle Para Kazanmanın Avantajları

En büyük avantajı özgürlüktür. Dilediğiniz yerde ve saatte sadece mobil cihazınız ile yayına başlayabilirsiniz. Dünyanın her yerine yayın yapma imkanı olduğunda kendinize özel bir network yani arkadaşlık ağı kurabilirsiniz. Hatta özel yayınlar yaparak kazancınızı arttırabilirsiniz. Genel olarak para kazanmak için Tango yayıncıları dans veya +18 konular üzerine konuşurlar. Bunun yanında güncel konular üzerine de sohbet edenler vardır. Tango Live yayıncı kurallarına uymanız her zaman size yarar sağlar. Kazancın dolar üzerinden olması da ayrı bir avantajdır. Bu nedenle yabancı diliniz varsa videolarınıza göre daha fazla kişiye ulaşmanız muhtemeldir. Bu ise sizin için daha fazla kazanç anlamına gelir.

Tango Live Yayıncısı Ol!

Kazancımı Nasıl Alacağım?

Tango üzerinde her yayıncı 5k için 25 dolar kazanır. Bunlar hesabınızda elmaslar olarak görülür. Her 200 elmas 1 dolar etmektedir. En güzel yanı ise diğer sistemlerde olduğu gibi saat sınırı yoktur. Günlük olarak en fazla 2000 dolar çekebilirsiniz. Ödeme en fazla üç içinde hesabınıza geçiyor. Kazandığınız ödemeleri Payoneer üzerinden alıyorsunuz. Payoneer hakkında bilgi almak ve hesap açmak isterseniz Payoneer Nedir? Nasıl Açılır ve Para Kazandırır? başlıklı içeriğimi inceleyebilirsiniz.

Tango Live ile Para Kazanma Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

  • S1) Tango üzerinde nasıl daha fazla kazanç elde ederim?
  • C1) Yaptığınız yayının konusu ilgi çekici olmalı. Bunun yanında kişiye özel yayınlar yaparak kazancınızı arttırmanız mümkündür. Süreklilik sağlarsanız daha çok kazanırsınız.
  • S2) Ödememi alma konusunda sıkıntı yaşarmıyım?
  • C2) Tango Live yayıncılık kurallarına bağlı kaldığınız sürece sorun yaşamazsınız. Sadece Tango için değil diğer platformlar içinde kurallara bağlı kaldığınız sürece sorun yaşamazsınız.
  • S3) Payoneer nedir? Nereden hesap açabilirim?
  • C3) Payoneer bir ödeme aracıdır. Tango Live bu sistem ile paramızı ödemektedir. Payoneer hakkında daha fazla bilgi için Payoner Nedir? Nasıl Hesap Açılır ve Para Kazandırır? başlıklı içeriği inceleyebilirsiniz.
  • S4) Yayıncı olmam için yaş sınırı var mı?
  • C4) Yaş sınırı olarak 17 denilmektedir. Ancak hesap açılış işlemlerini bir yakınınızın üzerine yaparak 16 yaşında bile olsanız hesap açabilirsiniz. Bu bir kural ihlali olsa bile birçok yayıncı yaşı tutmadığı için bu yöntemi kullanıyor.
  • S5) Yabancı dil bilmek zorunlu mu?
  • C5) Yabancı dil bilmeniz gerekmez ancak biliyorsanız daha fazla kazanmanız mümkün. Dünya çapında yayın yaparak daha çok kişiye ulaşabilirsiniz.
  • S6) isinBurada.com referansı ile üye olmam ne kazandırır?
  • C6) isinBurada.com Tango Live için ajans başvurusunu onaylamıştır.  (Ajans No: 9479) Bu size destek olabileceğimiz anlamına gelir. Bir aracı ajans olmadan üye olmanız durumunda destek almanız güç olur. Tango Live onaylı ajans statüsünde olan isinBurada.com adına size her konuda yardımcı olabilirim. Türkiye Tango Whatsapp destek hizmetinden de yararlanarak size yardımcı oluyorum. Bunun için verdiğim link üzerinden kayıt olmanız yeterlidir.
Tango Live Yayıncısı Olun!

Tango Live Para Kazanma Konusunda Sonuç

Tango ile ciddi şekilde para kazanmak istiyorsanız ilgi çekici şovlar yapmalısınız. Bunun yanında özel yayınlar yaparak kazancınızı arttırabilirsiniz. Normal yayıncı olarak gelir elde etmek oldukça zordur. Normalden kastım belirli olmayan saatlerde açıp deneme yayınlar yapmaktır. Süreklilik sağlarsanız ve kitlenizi tanırsanız emin olun güzel kazançlar elde edebilirsiniz. Unutulmaması gereken konu ise Tango Live yayıncılık kurallarına uymanızdır. En ufak bir ihlal sizin için negatif sonuç doğuracaktır. Tango genel kullanıcı kurallarına buradan ulaşabilirsiniz. Yayıncı olmak için profesyonel kamera veya mobil cihazınız olmasını öneriyorum. Zorunluluk olmasa bile yayın kalitesi izleyiciler için önemlidir. Bu konudaki ihtiyaçlarınız için mediamart.com'u kullanabilirsiniz.

İçeriğimi beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınız üzerinde paylaşabilirsiniz. En güncel paylaşımlarım için Instagram, Facebook ve Twitter hesaplarımdan takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorumun Onaylansın İstiyorsan Bunlara DİKKAT ET!
*Yorumunu Ad ve Soyad kullanarak yap,
*Lütfen spam yorum yapma,
*İletişim için yorumlar kısmını kullanma,
*Yorumlarınız site veya blog adresi içermesin,
*Kullanıcıya yararsız olan yorumlar onaylanmaz,
*Yorumlara e-mail adresi bırakırken adresiniz(at)gmail com şeklinde bırakınız. Aksi durumda yorumunuz onaylanmayacaktır.
*İş birliği için SPONSORLUK sayfasına göz atabilirsin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.