Sponsor İçerik

İnternetten Günde 10 Dolar Nasıl Kazandım

Payoneer Nedir? Nasıl Açılır ve Para Kazandırır?

Payoneer Nedir? Nasıl Açılır ve Para Kazandırır?
Payoneer Nedir? Nasıl Açılır ve Para Kazandırır?
İnternet kazançları ile ilgiliyseniz kesinlikle bir ödeme sistemi kullanmışsınızdır. Ülkemizde iş yapıyorsanız işiniz biraz daha kolay. Bir çok yerli ödeme aracı kullanabilirsiniz. Ben ülke içinde Shopier sistemini tercih ediyorum. Bununla birlikte dropshipping sistemi veya affiliate marketing sistemi ile ilgileniyorsanız kazancınızı almak için dünya çapında geçerli bir ödeme aracı kullanmalısınız. Bu yazım sizlere bu ödeme alma ve gönderme araçlarının en çok tercih edileni olan Payoneer hakkında bilgi vereceğim. İçerikte Payoneer Nedir, Payoneer Nasıl Kullanılır ve Payoneer İle Nasıl Para Kazanılır gibi temel sorularınıza cevap bulacaksınız. Şimdi başlıklar halinde inceleyelim.

Payoneer Nedir? Neden Tercih Edilir?


Payoneer nedir sorusuna kısa bir cevap verecek olursak dünya çapında geçerli olan bir ödeme sistemi diyebiliriz. Sistemin en güzel yanı ise üyeliğiniz sonucunda sizin adınıza ABD'de bir hesap ve dilerseniz adresinize MasterCard gönderiyor. Dünya çapında oldukça güvenilir olduğu kabul edilen bu ödeme aracı ülkemizde de geçerli olduğunu bilin. Hatta örnek olması açısından ben Udemy ve Clickbank ödemelerimi bu ödeme aracı ile aldığımı söyleyebilirim. Kullanımının kolay olması ve Türkçe dil desteğinin olması ayrı güzelliğidir. Bununla beraber ödemelerinizi talep ettiğiniz kart ile dilediğiniz MasterCard atmlerinden çekebiliyorsunuz. Ancak bu kartın belirli bir ücreti var. Kesin ve güncel rakamı öğrenmek için resmi adresi paynoneer.com ziyaret edebilirsiniz. Ücreti oldukça uygun olsa bile ben kart yerine hesabıma havale yöntemini kullanıyorum. Ancak aktarım işlemi ile uğraşamam derseniz bir kart talep etmek sizin için iyi olacaktır.

Payoneer'ın Avantajı Nedir?

Bana göre en büyük avantajı dünya çapında geçerli olan bir çok ödeme sistemine göre düşük komisyon oranı alması ve ülkemizde de geçerli olmasıdır. Düşük komisyon oranını 5-10 dolar talep ettiğinizde anlamanız zor. Mesela 1000 dolar aldığınız zaman diğer ödeme sistemlerinde vereceğiniz yüksek komisyon oranları gibi bir ücret almıyor. Ben bu nedenle kullanmayı tercih ediyorum. Önceden PayPal kullanırdım ancak ödeme için beklerdim. Payoneer sisteminde bekleme durumu PayPal gibi uzun süreleri bulmuyor. Üstelik PayPal'ın ülkemizde çalışmalarını durdurması nedeniyle şuan için tek önerim Payoneer'dır. Kart kullanmak isterseniz sizden senelik 30 dolar ücret isteniyor. Ancak hesabınıza gönderim yaptığınız zaman işlem başına belirli oranda kesinti yapmaktadır. Ücret size fazla görülebilir ancak emin olun ülkemiz açısından en ucun ödeme araçlarının başında bu sitemin geldiğini söyleyebilirim.

Payoneer'a Nasıl Kayıt Olunur?

Üyelik adımlarının iyi anlaşılması için görseller kullanacağım. En önemli nokta ise formu doldururken kesinlikle Türkçe karakter kullanmayın. Öncelikle Payoneer.com adresine tıklayın. Karşınıza aşağıdaki gibi bir sayfa çıkacaktır.
Payoneer Nasıl Kayıt Olurum?
Payoneer Nasıl Kayıt Olurum?

Öncelikle üyelik tipinizi seçin. Firma iseniz firma kısmını eğer benim gibi freelance çalışan iseniz bireysel kısmını seçin. Diğer boşlukları size uygun şekilde doldurun. Burada e-mail adresinizin doğru ve aktif bir adres olduğundan emin olun. Birde üyelik esnasında verdiğiniz bilgilerin doğru olması önemlidir. Bu kısmı doldurunca ileri yazan yere tıklayın ve aşağıdaki gibi bir sayfayı açın.
Payoneer Kayıt Formu: Adım 2
Payoneer Kayıt Formu: Adım 2
Bu kısımdaki isteğe bağlı yazan yerleri de doldurmanızı öneriyorum. Bir diğer dikkat etmeniz gereken nokta ise telefon numaranızın doğru ve size ulaşılır şekilde yazılmış olmasıdır. Bu kısmı doldurunca hemen alt kısımdaki ileri kısmına tıklayın ve aşağıdaki gibi bir sayfayı açın.
Payoneer Kayıt Formu: Adım 3
Payoneer Kayıt Formu: Adım 3

Şifrenizi belirlerken uzun olmasına ve içerisinde büyük, küçük harf, sembol ve rakam olmasına dikkat ediniz. Örneğin Sifreniz12345*? şeklinde olan şifreleri kabul etmektedir. Daha sonra size görsel üzerindeki harf ve rakamları yazmanızı isteyecek. Yine bunları yazıp ileri kısmına tıklayın ve aşağıdaki son sayfayı açın.

Payoneer Nedir? Kayıt Formu: Adım 4
Payoneer Nedir? Kayıt Formu: Adım 4

Yukarıdaki istenen kısımları doldurup onaylayın. Tüm formda verdiğiniz bilgilerin doğru olması önemlidir. Aksi durumda ödeme alma veya gönderme konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu işlemlerin ardından hesabınız kontrol edilir ve sorunsuz bir kaç gün içerisinde onaylanır.

Payoneer Nedir? Nasıl Para Kazanılır?

Payoneer nedir sorusunun cevabını verdim ve şimdi bu ödeme aracı ile nasıl para kazanacağımıza bakalım. Payoneer sistemi ödeme aracı dışında bize ek kazanç imkanı da veriyor. Bunun için yapmamı gereken sadece sisteme yeni kullanıcıların eklenmesini sağlamaktır. Payoneer eklediğiniz her kullanıcıya ve size 25 dolar vermektedir. Bu kazanç yöntemini denemek için öncelikle payoneer.com adresine tıklayın. Daha sonra üyeliğinizi tamamlayın. Türkçe sitesinde tavsiye linkini göremezseniz hemen mobil cihazınıza buradan Payoneer uygulamasını indirmeniz gerekli. Android cihazlarınız için buradan ve IOS cihazlarınız için buradan uygulamayı indirin. Daha sonra belirlediğiniz e-mail adresi ve şifreniz ile uygulamayı açıp tavsiye linkini alarak paylaşabilirsiniz.

Son olarak belirtmek istiyorum ki Payoneer tavsiye sistemi ile gerçekten iyi paralar kazanabilirsiniz ki ben kazanıyorum. Yaptığım ise sadece sistemi kullanmak ve ek olarak sizlere tanıtmaktır. Aklınıza takılan bir soru olursa e-mail yolu ile sorabilirsiniz. Bu hizmetim için sizden tek istediğim benim verdiğim referans link ile üye olmanızdır. Eğer tavsiyem ile üye olmadıysanız size bu sistemi öneren kişiye veya resmi Payoneer adresi olan payoneer.com adresini inceleyebilirsiniz. Son olarak sadece bonus 25 Doları almak amacı ile hesap açacaksanız boşuna açmayın. Çünkü bonusu alabilmeniz için sistemi aktif kullanmanız gerekli. Bunun için belirli işlem hacmi sınırı koyulmuştur. Şimdilik bu sınır bin dolarlık işlem hacmidir. Emin olun basit bir örnekle Ysense veya Clickbank ile çalışarak kısa sürede ben yapabildiysem siz de yapabilirsiniz. Bu yazımı beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Ayrıca TwitterFacebook ve Instagram gibi sosyal medya hesaplarımdan beni takip edebilirsin.

Hiç yorum yok

Yorumun Onaylansın İstiyorsan Bunlara DİKKAT ET!
*Yorumunu Ad ve Soyad kullanarak yap,
*Lütfen spam yorum yapma,
*İletişim için yorumlar kısmını kullanma,
*Yorumlarınız site veya blog adresi içermesin,
*Kullanıcıya yararsız olan yorumlar onaylanmaz,
*Yorumlara e-mail adresi bırakırken adresiniz(at)gmail com şeklinde bırakınız. Aksi durumda yorumunuz onaylanmayacaktır.
*İş birliği için SPONSORLUK sayfasına göz atabilirsin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.