Sponsor İçerik

İnternetten Günde 10 Dolar Nasıl Kazandım

Geyik Yaparken Para Kazanma

Geyik Yaparken Para Kazanma
Geyik Yaparken Para Kazanma

İnternet ortamında zaman zaman can sıkıntısından zaman zaman da merak nedeni ile bolca zaman geçiriyoruz. Peki size geyik yaparken para kazanma fırsatı sunulsa iyi olmaz mı? Elbette anlatacağım tarzda ülkemiz dışında oldukça fazla siteler mevcut. Ancak yerel bir site olması ve üstüne para kazandırması nedeni ile sizlere anlatmak istedim. Temel olarak bu yazımda sizlere internet ortamında soru sorarak veya sorulara cevap vererek nasıl para kazanılacağını anlatacağım. Öncelikle sistemin adını ve tam olarak kimin kurduğunu ve güvenli mi değil mi gibi konular üzerinde duralım.

TIKLA HEMEN TIKLA SENDE ÜYE OL PARA KAZANMAYA BAŞLA!

Ahmete Sor Nedir?

Bu site ile tanışmam yaklaşık 2 ay öncesine dayanmakta yani Aralık ayındaki Milliyet Gazetesi'nin haberi ile tanıştım. Habere buradan ulaşabilirsiniz. Haberde Ahmet Kara ismindeki bir girişimcinin sitesinden söz edilmekteydi. Normal bir arama motoru üzerinde karşılaştığım bu tarz sitelere açıkçası pek güvenmem. Ancak ilgimi çekti ve biraz araştırmam ile sitenin çok yeni bir yerli girişim ürünü olduğu öğrendim. Üstelik üyelerine gelir sağlayan ve geyik yaparken para kazanma fırsatı sunan bir site olması da dikkatimi çekti. Site şuan çok ahım şahım bir kazanç sağlamıyor. Ancak bu durumda bile aktif oldukça günlük 10 TL ile 100 TL kazanma imkanı sağlamakta. Şuan sitede 100 bine yakın üye bulunuyor ve zamanla artıyor. Elbette bu arada pasif olanlar da temizleniyor.

Türk girişimci Ahmet Kara ismi nedeni ile sitenin adını Ahmet'e sor olarak belirlemiş. Sistem iyi şekilde beklenilen ilgiyi görmüş ki yakın zamanda İngilizce versiyonu da açılacakmış. Hatta habere göre ABD merkezli Knowledge Alliance şirketi ile bu proje için bir anlaşma bile yapılmış.

Geyik Yaparken Para Kazanma Yöntemi

Projenin asıl amacı özgün içerikler ile soru soran veya sorulmuş sorulara cevap veren kişilere maddi manevi kazanç sağlamak. Yani sitenin kaliteli içerik üretmesi için açıkçası üyeler pek bir çalışma yapmazlar. Bu durumu aşmak içinde site yönetimi kazancın bir bölümünü kullanıcıları ile paylaşıyor. Böylece ne kadar özgün şekilde soru sorar veya cevaplar iseniz kazancınız o kadar fazla oluyor. Kazancınızı arttırmanız için referans sistemi, paylaşım sistemi ve puanlama sistemi gibi destekler içermektedir. İşin maddi kısmı dilerseniz size kazanç sağlamasıdır. Yani bildiğiniz nakit olarak hesabınıza para aktarabiliyorsunuz. Bunun için hesabınızda 50 TL birikmiş olması yeterlidir.

Projenin bir diğer önemli tarafı ise dileyen kullanıcılara bilinen yardım kuruluşlarına destek vermesini sağlamasıdır. Yani hesabınızda biriken paraları sizin belirlediğiniz kurumlara site aktarım yapıyor. Böylece siz keyifli zaman geçirirken aynı zamanda bir kuruma da destek vermiş oluyorsunuz.

Ahmete Sor Sitesinden Para Kazanmanın Püf Noktası

Her ne kadar sitede dileyen kullanıcıların kazançlarını yardım kuruluşlarına aktarılma imkanı verilse de çoğu üye kazancı kendi hesabına istemektedir. Yani öncelikli amaç kişisel olarak para kazanmaktır. Öncelikle şunu belirteyim ki benim gözümde para için yapılacak bir iş değil. Ben daha çok toplu ulaşım araçlarında, yemek yerken, kafa dağıtma ve pazarlama amacı ile kullanıyorum. Bu durumda hem insanlara faydalı oluyor hemde bu boş zaman diliminde para kazanmış oluyorum. Buna rağmen günlük 10 TL ile 100 TL arası kazanç sağlanıyor. Bu aralığı veriyorum ki sorunuzun veya cevabınızın beğenilmesi, paylaşılması size daha çok kazandırıyor. Yani kaliteli sorular ve cevaplar ile daha fazlasını kazanabilirsiniz.

HEMEN TIKLA SOHBET EDERKEN KAZANMAYA BAŞLA!

Kazancınızı arttırmanın bir diğer yolu ile referans sistemidir. Yani eşinizi, dostunuzu bu projeye davet ediyorsunuz. Ne kadar çok kişi üye olur ve hesabı onaylanır ise sizde kazanç sağlıyorsunuz. Kısaca geyik yaparken para kazanma fırsatına ek birde ekip kurarak para kazanma imkanı sunuluyor. Özellikle üniversite öğrencileri arasında oldukça kazançlı görünen bu sistem ile iyi bir kazanç elde edebilirsiniz. Bununla birlikte daha önce yazmış olduğum İnternetten Günlük 10 Dolar Kazanma Yöntemi başlıklı yazımda kazancınıza katkı sağlayacaktır.

Geyik Yaparken Para Kazanma İçin Ek Yöntemler

Bu başlık altındaki çalışmayı açıkça sitede yapanı görmedim. Bu bağlamda bu yazıyı okuyanlar oldukça şanslılar. Neden derseniz internet üzerinde araştırdığınız zaman Ahmete sor site nasıl para kazanabileceğinizi gösteren sitelerde bulamayacağını yöntemi paylaşacağım. Sitedeki kazançlarını biriksin dursun sizde bu arada siteyi güzel bir pazarlama aracına çevirebilirsiniz. Dolayısı ile kazancınız arttıkça artar. Sitede link verilmeye izin veriliyor ki bu oldukça iyi durum.

Ben bu siteden asıl kazancı Affiliate Marketing yöntemi ile kazanmaya başladım. Yani insanlara özgün sorular ve cevaplar ile birlikte çözüm sunmak adına satış ortaklığı linkleri sunuyorum. Satış ortaklı ile ilgili bilginiz yoksa daha önce yazmış olduğum Affiliate Marketing Yani Satış Ortaklığı Nedir? başlıklı yazımı okumanızı öneririm. Sizde verdiğim bu yöntem sayesinde geyik yaparken para kazanma yönteminden aylık 3 bin TL ve daha fazlasını kazanabilirsiniz. Yeter ki verdiğiniz cevaplar mantıklı ve paylaştığını satış ortaklığı linkleri konu ile alakalı çözüm sunsun. Bir örnekle açıklamak gerekirse;

Bir kullanıcı Nasıl kilo veririm? diye bir soru soruyor. Sizde cevap olarak ona kilo nasıl verilir adına bir kaç öneride bulunup son kısma şu ürünü inceleyin, ilginizi çekebilir veya size çözüm olabilir gibi açıklamalar ile linki bırakın. Bu link orada kaldığı sürece ve soru popüler olduğu sürece kazanmaya devam edersiniz. Bu şekilde ben %30 civarı geri dönüşüm alıyorum. Bu ise inanılmaz kazanç getiriyor. Kesin kazanç miktarı ise sizin çalışmanıza ve paylaşımlarınıza bağlı olarak değişmektedir.

Ahmete Sor Sitesini Neden Kullanıyorum?

Bu siteye başlangıçta sadece keyifli zaman geçirmek ve yerli girişimciyi desteklemek adına girdim. Elbette fazla zaman ayırmıyorum. Yani açıkça söylemek gerekirse asıl amacım bu siteden para kazanmak değil. Gerçekte amacım bu site sayesinde para kazanmak. Şöyle ki sunduğum bir satış ortaklık linki ile en 20 TL veya 30 TL gibi bir kazanç elde ediyorum. Günde ise 2-20 arası satış olmakta. Tabi tek bir ürün için verdiğim örnek. Size burada tüm stratejimi açıklamam elbette. Ancak referansım ile üye olursanız sistem hakkında sorularınıza cevap verebilirim. Eğer referansım ile üye olmadıysanız kesinlikle bilgi almak için benimle iletişime geçmeyin.
Referansınız kim ise size o kişi size yardım edecektir. Yeri gelmişken belirteyim ki eğer bir öneri yapılmadan siteye üye olursanız hesabınızda bakiyeniz sıfır görülecek. Ancak benim referansım ile üye olursanız hesabınızda 50 AP (Ahmete Sor Puanı) yüklü olacaktır. Referansım ile üye olduktan aklınıza takılan konular için iletişim kanallarımdan bana ulaşabilirsiniz. Bununla beraber güncel paylaşım ve kampanyalarımı takip etmek için TwitterFacebook ve  Instagram gibi sosyal medya hesaplarımdan beni takip edebilirsin.

Hiç yorum yok

Yorumun Onaylansın İstiyorsan Bunlara DİKKAT ET!
*Yorumunu Ad ve Soyad kullanarak yap,
*Lütfen spam yorum yapma,
*İletişim için yorumlar kısmını kullanma,
*Yorumlarınız site veya blog adresi içermesin,
*Kullanıcıya yararsız olan yorumlar onaylanmaz,
*Yorumlara e-mail adresi bırakırken adresiniz(at)gmail com şeklinde bırakınız. Aksi durumda yorumunuz onaylanmayacaktır.
*İş birliği için SPONSORLUK sayfasına göz atabilirsin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.