Sponsor İçerik

İnternetten Günde 10 Dolar Nasıl Kazandım

Türkiye'den PayPal Kullanmak

Türkiye'den Paypal Kullanmak
Türkiye'den Paypal Kullanmak

Bildiğiniz gibi uzun süredir ülkemizden Türkiye'den Paypal kullanmak yasaklandı. Yapılan bu yasağın nedeni ise PayPal'ın verileri ülkemizde depolamadığı söylenmişti. Elbette firma yakın zamanda diye diye ülkemize gelme konusunda halen bir aşama kaydetmiş gibi görülmüyor. Bu yazıyı yazma nedenim ise sizlerden gelen en temel soru yani Türkiye'den Paypal kullanmak mümkün mü? sorusudur. Öncelikle Paypal elbette ülkemizden kullanılmaya devam ediliyor. Burada dikkat edilmesi gereken Paypal'a kayıt ettiğiniz bankanın Türk bankası olmamasıdır. Tabi hemen yazıyı okumadan demek ki kullanılmıyor demeyin ve okumaya devam edin.

Öncelikle bir Paypal kullanımı için yeni bir hesap açmamız gerekli. Neden yeni hesap derseniz daha önce açtığınız hesap ülkemiz sitesinden olabilir. Bu durumu aşmak için yani işi garantiye almak için şimdi sizlere sırası ile yapılması gerekenleri anlatacağım.

Türkiye'den Paypal Kullanmak İçin Hesap Açma Yöntemi

Araştırdığım kaynakların çoğunda IP adresinizin gizlenmesi gerektiği veya VPN programları kullanmanız gerektiği yazıyor. Tüm bunlara rağmen benim açtığım hesap için bir program kullanmanıza gerek yok. En azından ben açarken bir sorun çıkmadı. Bu nedenle size de hemen VPN yükleyin sonra siteyi açın demek yanlış olur. Öncelikle dediğim şekilde yapın ki sorun çıkarsa VPN düşünürsünüz. Sonuç olarak belirttiğim şekilde ben açtıysam sizde sorunsuz şekilde hesabınızı açabilirsiniz.

Öncelikle kayıt işlemine başlamak için buraya tıklayın ve Paypal resmi sitesini açın. Sitenin İngilizce olması gözünüzü korkutmasın. Ben zaten size istenilenleri belirteceğim. Yinede olmaz derseniz translate.google.com adresi işinizi görecektir.

Açılan sayfada sizden hangi hesap türünü açmak istediğinizi soracak. Burada kişisel hesap açacak iseniz ki ben öyle yaptım Personal Account yazan yeri seçiyorsunuz. Daha sonrasında ise NEXT diyerek devam edin. Karşınıza ufak bir form çıkacaktır. Formda istenen bilgiler ise sırası ile şu şekildedir.

  • İsminiz
  • Soyadınız
  • E-mail adresiniz
  • Şifreniz Belirleyin
  • Belirlediğiniz Şifreyi Tekrar Yazın

Bu aşamadan sonra tekrar NEXT diyerek ilerleyin ve adres sayfasına gelin. Paypal iyi ki burada Google gibi adres onayı için verdiğimiz adrese onay şifresi göndermiyor demeden geçmeyelim. Neden derseniz vereceğimiz adres biraz atmaca olacak. Çünkü yurt dışı adresi vereceğiz. Eğer yurt dışında akrabanız var ise onun adresine benzer bir adreste yazabilirsiniz. Adresi belirlerken özellikle avrupa ülkelerini yazmanızı öneririm. Dikkat etmeniz gereken diğer nokta ise kesinlikle Türkçe karakter kullanmayın. Birde Türkiye'den Paypal kullanmak sadece bu yöntem ile açabileceğiniz hesap ile mümkün olduğundan kesinlikle doğru e-mail yazdığınızdan emin olun. Verdiğimiz diğer bilgiler yanlış olacağı için hesabı kurtarmak adına e-mail adresi yeterli olacaktır. Adres kısmını ise aşağıda vereceğim örnek gibi doldurabilirsiniz.

  • İsminiz
  • Soyadınız
  • Adresim budur
  • Nurnberg
  • AL: 10110
  • Mobile: (157) 927-7050

Yukarıdaki uydurmadır. Eğer mobil numaranızın onaylanmasını isterseniz internet üzerinden virtualphone.com gibi sanal numara veren servisleri kullanabilirsiniz. Sonuç olarak bu aşamalardan sonra Paypal hesabını açmış oluyoruz. Şimdi sıra geldi hesabımıza banka adresi kayıt etmeye.

Paypal Kullanmak İçin Banka Hesabı Açma

Türkiye'den Paypal kullanmak için yabancı bir hesap açtık. Şimdi bu hesaba Türkiye'deki banka hesabını bağlamak tabi ki saçma olacak ki bu durumda hesabı kullanamayacağız. Bu nedenle bizim yurt dışından bir banka hesabı vermemiz gerekecek. Bu durumu ise yine başka bir ödeme aracı olan Payoneer ile çözeceğiz.

Türkiye'den Paypal Kullanmak Hesap Sayfası
Türkiye'den Paypal Kullanmak Hesap Sayfası

Bunun için yapmanız gereken detaylı şekilde anlatımını yaptığım Payoneer Nedir? Nasıl Açılır ve Para Kazandırır? başlıklı yazımı okumanızdır. Bu yazımda hem hesabın açılışını hemde tavsiye yöntemi ile kazanç sağlama yolunu anlattım. Bu yazıma göre Payoneer hesabınızı açın ve ardından Paypal hesabınıza ekleyin. Hesabınıza girdiniz zamanda yukarıdaki gibi bir sayfa karşınıza çıkacaktır.

Bu yazımda sizlere Türkiye'den Paypal kullanmak ne kadar kolaymış detaylı şekilde gösterdim. Bu sayede sitemde sunduğum müzik dinleyerek para kazanma gibi kazanç yöntemlerini rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tüm verdiğim içerikleri okuyup, uygulayıp halen takıldığınız nokta olursa iletişim kısmından bana ulaşabilirsiniz. Bununla beraber güncel paylaşım ve kampanyalarımı takip etmek için TwitterFacebook ve Instagram gibi sosyal medya hesaplarımdan beni takip edebilirsin.

Hiç yorum yok

Yorumun Onaylansın İstiyorsan Bunlara DİKKAT ET!
*Yorumunu Ad ve Soyad kullanarak yap,
*Lütfen spam yorum yapma,
*İletişim için yorumlar kısmını kullanma,
*Yorumlarınız site veya blog adresi içermesin,
*Kullanıcıya yararsız olan yorumlar onaylanmaz,
*Yorumlara e-mail adresi bırakırken adresiniz(at)gmail com şeklinde bırakınız. Aksi durumda yorumunuz onaylanmayacaktır.
*İş birliği için SPONSORLUK sayfasına göz atabilirsin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.