Sponsor İçerik

İnternetten Günde 10 Dolar Nasıl Kazandım

Link Kısalt Para Kazan

Link Kısalt Para Kazan
Link Kısalt Para Kazan

Zaman zaman belki siz de internet üzerinden kaynak arayışında bulunuyorsunuz. Karşınıza çıkan site size bu linke tıklayın ve ücretsiz indirin veya bilgi alın şeklinde aksiyon linkleri sunarlar. Siz bilgi için tıkladığınız zaman reklamı geçin veya bekleyin diye seçenekler sunulur. Sonuçta ise aradığınız sayfaya yönlendirilirsiniz. İşte bu adım size bilgi sağlarken sizi yönlendiren kişiye para kazandırır. Nasıl mı? Bu yöntemin adı link kısalt para kazan yöntemidir. Mantık olarak karşılıklı kazanca dayanır diyebilirim. Yaklaşık 10 yıl önce yurt dışı sitelerinde bu yöntemi oldukça kullanıyordum. Elbette kazancı çalışınca baya tatmin edici ve sürekli oluyordu. Bazı çalıştığım siteler kapatıldı bazıları ise kazançları azalttı. Üstelik satış ortaklığı ile para kazanma yöntemi işin içine girince de ben çok üstünde durmadım. Yeni gelmişken profesyonel satış ortaklığı yöntemi için size Affilli Online Kazanç Eğitimini öneririm. Ayrıca anket doldur para kazan sistemi ile ek gelir elde edebilirsiniz. Şimdi detaylı şekilde nasıl link kısalt para kazan yönteminden para kazanacağımıza göz atalım.

Link Kısalt Para Kazan Sistemi Nedir?

Kısaca anlatmak gerekirse reklam gösterimi ile para kazanma diyebiliriz. Elbette çoğu site ziyaretçisinin hoşuna gitmeyen bir yöntem olduğunu da unutmamak gerekir. Ancak özellikle ücretsiz verilen e-kitap, video linki veya canlı yayın izleme linkleri ziyaretçiler açısından çok rahatsız edici olmamakta. Sonuçta aradıklarına ulaşmak için bu adımları geçmek gerektiklerini kabul ediyorlar

Çalışma sistemi olarak bir sitenin veya videonun linkini çalıştığınız sisteme kayıt ederseniz. Sistem ise kısaltılmış ve size para kazandıracak olan linki sunar. Siz bu linki siteniz ve sosyal medya üzerinde yani kısaca paylaşım yapacağınız tüm araçlar üzerinde sunarsınız. Linke tıklayan kişi öncelikle bir reklam sayfasına veya video izleme sayfasına yönlendirilir. Reklamın veya videonun belirli süre izlenmesinden sonra aradığınız sayfaya geçersiniz. Böylece ziyaretçi bilgiye siz de bu reklam gösteriminden para kazanmaya ulaşırsınız. Peki bu sistemler ne kadar kazanç sağlar bir bakalım.

Link Kısalt Para Kazan Sistemi Ne Kadar Kazandırır?

Bu sistemlerin çoğu gösterim başına sabit bir kazanç sunmaktadır. bu sistemin büyüklüğüne göre değişmekle birlikte 1000 gösterim başına 1 ile 5 dolar arası veren siteler mevcut. Bununla birlikte gelen trafiğin kalitesine göre fiyat belirleyen sistemler de piyasada hizmet vermektedir. Özellikle yabacı siteler ile çalışırsanız kazancınız yüksek olur. Bu konudaki sıkıntı ise ödemenizi genelde PayPal üzerinden vermeleridir. Bu durum ülkemiz için biraz sıkıntılı. Ancak uğraşırım derseniz tavsiye ederim.

Yabancı sistemlere alternatif olarak yerli link kısalt para kazan sistemleri kullanılabilir. Bu bağlamda ise sizlere önerim link.tr sistemi olacaktır. Hem kazancı diğer sitelerden bir tık yüksek hem de ödeme konusunda sıkıntı yaşanmayan bir sistemdir. Üstelik sadece para kazanmak için değil sitenizin veya işinizin reklamını vermek için kullanabilirsiniz. Şimdi link.tr sistemi hakkında bilgi verelim.

Link.tr ile Link Kısaltarak Para Kazanma

Para kazanma konusunda bildiğiniz gibi denemediğim veya kazanmadığım yöntemleri sizlere sunmuyorum. Elbette bu sistemler ile bir ortaklığım olmadığını her defasında ayrıca belirtiyorum. 2017 yılında piyasaya çıkan Link.tr sitesi oldukça hızlı şekilde kendini kanıtladı. Bu site link kısaltmanın yanında referans olduğunu üyeler için de size ek kazanç sağlıyor. Sitenin şuan para birimi TL ve bu yabancı sitelere göre az kazanç olarak görülebilir. Ancak dediğim gibi para çekme konusunda oldukça kolaylık sağlayan bir sitedir. Üye olmak için hemen link.tr adresine tıklayın.

Link.tr sisteminde link kısaltarak 1000 tıklamaya (CPM) yaklaşık 10-15 TL kazanmak mümkün. Bu siteye kaliteli tıklama gönderdikçe kazancınız değişiyor. Yani sabit bir gelir vermemektedir. Benim sitem için 10-15 TL verirken hit sayısı az ve tıklama oranı da bana göre daha az olan site içinde 5-10 TL ödeme yapabilir. Bu kalite ve tıklamaya göre değişiyor. Referans kazancı ise %10 olarak belirlenmiştir. Ayrıca sisteme premium üye olursanız kazancınız 10-15 TL yerine 30-50 TL arası oluyor. Buna göre ciddi bir girişimciyim der gibi premium üye olarak bu işe girmek daha kazançlı oluyor.

Link.tr İle Para Kazanma Taktikleri

Link kısalt para kazan yöntemleri için kendinize göre çalışma şekli belirlemelisiniz. Özellikle sitenizin ziyaretçi sayısı fazla ise kesinlikle deneyebilirsiniz. Elbette sitenizin verdiği hizmeti de göz önünde bulundurmalısınız. Özellikle inceleme, indirme, forum ve öneri siteniz var ise Link.tr sayesinde oldukça iyi kazanç elde edebilirsiniz.

Bununla beraber sosyal medya hesaplarınız üzerinden veya toplu e-mail gönderimleri ile kazanç sağlamanız mümkündür. İçerikleriniz de linkleme yaparak kazanç sağlayabilirsiniz. Özellikle Link.tr sistemi size sunduğu kodu sitenize eklerseniz sitenize giren kişiler 24 saat içinde bir kere sitenin bir yerine tıkladığında otomatik reklam sayfasına yönlenir. Bunun dışında site size toplu link kısaltma ve API desteği sunmaktadır.

Link.tr Ödeme Limitleri ve Ödeme Yöntemleri Nelerdir?

Link.tr sistemi şuan için 4 yöntem üzerinden para çekmenize imkan sağlıyor. Sunduğu yöntemlere göre de belirlediği limitler bulunmaktadır. Hangi yollar ile para çekebilirim derseniz:

  • PaPara Yöntemi - Limit 30 TL
  • BitCoin Yöntemi - Limit 100 TL
  • WebMoney Yöntemi - Limit 50 TL
  • Hesabınıza Havale - Limit 500 TL

şeklinde olduğunu belirtebilirim. Ödeme limitine ulaştığınız zaman ödemeniz yapılıyor.

Bu yazımda sizlere link kısalt para kazan yöntemleri hakkında bilgilendirme yaptım. Bu yazımı beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaşabilirsiniz. Bunun dışında güncel içerik takipleri için Twitter, Facebook ve Instagram hesaplarımı takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorumun Onaylansın İstiyorsan Bunlara DİKKAT ET!
*Yorumunu Ad ve Soyad kullanarak yap,
*Lütfen spam yorum yapma,
*İletişim için yorumlar kısmını kullanma,
*Yorumlarınız site veya blog adresi içermesin,
*Kullanıcıya yararsız olan yorumlar onaylanmaz,
*Yorumlara e-mail adresi bırakırken adresiniz(at)gmail com şeklinde bırakınız. Aksi durumda yorumunuz onaylanmayacaktır.
*İş birliği için SPONSORLUK sayfasına göz atabilirsin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.