Sponsor İçerik

İnternetten Günde 10 Dolar Nasıl Kazandım

Anket Doldurarak Para Kazanma Gerçek mi?

Anket Doldurarak Para Kazanma
Anket Doldurarak Para Kazanma

Artık herkesin cebinde bir bilgisayar olduğunu düşünürsek internet üzerinden para kazanma yollarının ne kadar arttığını görebiliriz. Gerek konum bilgileriniz gerekse yorumlarınız olsun her türlü bilgi ile para kazanmak gerçekten mümkün. Özellikle bunların başında anket doldurarak para kazanma gelmektedir. Size şunu belirtmeme izin verin. Google gibi bir dev firma para karşılığı anket doldurtuyor desem inanır mısınız? Evet sadece mobil üzerinde bir uygulama indiriyorsunuz ve sonrasında size gönderilen kısa anketleri doldurup kazanç sağlıyorsunuz. Uygulamayı ise Google Play Store üzerinde Google Ödüllü Anketler diye aratarak bulabilirsiniz. Bu yazımı mobil cihazınızdan okuyorsanız bir önceki cümlemde linklediğim uygulama ismine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bu Yazımdaki Başlıklar

Anket Doldurarak Nasıl Para Kazanma Nasıl Oluyor?

Giriş kısmında belirttiğim gibi Google bile anket işi uğraşmaktadır. Çünkü gerçek kişilerin vereceği bilgiler gerek pazarlama ve gerekse ürün satışlarını arttırmak için firmalara yarar sağlamaktadır. Aslında müşteriye doğru şekilde yaklaşmak için zorunlu olarak yapılması gereken ön araştırma diyebiliriz. Bu nedenle ne kadar özenilir ise o kadar kazanç sağlamak mümkündür. Öncelikle bilmeniz gereken size binlerce dolar kazanç sağlayacak diyenlerden uzak durun. Çünkü sektörün önemi arttıkça sahtekarlar artmaya başladı. Ancak buna rağmen binlerce dolar olmasa bile aylık iki,üç bin dolar kazanmak mümkündür.

Genel olarak anket doldurarak para kazanma için aynen bir siteye üye olur gibi bir form doldurup başlamak yeterlidir. Google üzerinde arama yaptığınız zaman bir çok anket firması bulabilirsiniz. Yazımın sonunda da çalıştığım firmaları sizinle paylaşacağım. Bununla beraber kazanç sağlayan bu firmaları derleyip bir arşiv şeklinde sunan sitelerde mevcuttur. Bence ilk olarak önerilerimden başlamanız size vakit ve nakit kazancı sağlayacaktır.

Anket Doldurarak Para Kazanma Konusunda Tiyolar

Anket doldurarak para kazanma işi ülkemizde binlerce dolar kazandırmıyor diyebilirsiniz. Aylık olarak 1000 TL ile 2000 TL arası kazanmak mümkün. Ancak bunlar Türk firmalardan kazanılanlardır. Elbette bu kazanç tek bir firma ile olmuyor. Birden çok firmaya kayıt olarak kazancınızı arttırmanız mümkündür. Özellikle yurt dışı firmaları ile çalışmak size daha faza kazanç sağlayacaktır. Çalıştığım firmalar kısmına gelince sanırım söylemek istediğimi daha iyi anlatmış olacağım. Bu aşamada dikkat etmeniz gereken ise bilgileriniz eksiksiz ve doğru şekilde girilmesidir. Her alan ile ilgili olduğunuzu hissettirirseniz size daha fazla anket gönderilecektir. Bununla beraber bazı uygulamalarda konum geçmiş bilgilerinizi isteyebilir. Örneğin Google için bu özelliği açmanız daha fazla anket gönderilmesini sağlar.

Bilgilerinizin doğru olması ve her bilginin onaylanması önemlidir. Mesela telefon onayı isteniyor ise onaylamanız kesinlikle iyi olacak. Çünkü bir onaylı telefona sahip olan üye gerçek üyedir ve bilgileri değerlidir. Bu nedenle size daha fazla anket ve kazanç sağlanır. Kısaca siz ne kadar açık davranırsanız firma size o kadar kazanç sağlayacaktır.

Anket Doldurarak Ne Kadar Para Kazanılır?

Öncelikle yazımın başında belirttiğim gibi size binlerce dolar kazandıracağını söyleyen firmadan uzak durun. Elbette birden çok firmaya üye olup yüksek rakamlar kazanmak mümkün. Ancak tek bir firma size bunu söylüyorsa uzak durun.

En çok merak edilen soru ise anket doldurarak para kazanama yöntemi ile ne kadar kazanç sağlanır? Bu aşamada size ülkemizdeki firmaların anket başına 1 TL ile 10 TL arası ödeme yaptığını söyleyebilirim. Bunun yanında bazı firmalar ödeme yapmak yerine size çekiliş ile ürün gönderimi yapıyor. Bazıları ise her doldurduğunuz anket için size puan veriyor ve bu puanlar ile sundukları arasında seçim yapmanızı istiyor. Sunulanlar ise cep telefonundan temizlik malzemesine kadar pek çok ürün olabiliyor.

Bununla beraber yabancı anket firmaları ise ödemelerini dolar üzerinden yapıyor. Bu durumda ise kazanç Türk parasına çevirdiğimiz zaman daha fazla oluyor. Bu nedenle yurt dışı siteleri benim ilk tercihimdir. Elbette yabancı dil bilmenize gerek yok ancak bilirseniz iyi olur. Bilmiyorsanız Google Translate işinizi görebilir. Yurt dışı anket firmaları konusunda dikkat etmeniz gereken bir diğer önemli nokta ise bulunduğunuz ülkeye ödeme yapıp yapmamasıdır. Eğer ödeme yapmıyorsa sitede belirtmelidir. Bununla beraber PayPal ile ödeme yapıyorsa yine ülkemizde kullanımı durdurulduğu için kullanmanız mümkün değil. Ancak diğer alternatifleri kullanabiliyoruz. Yazımın sonunda kazançlarımı nasıl çektiğimi belirteceğim.

Para Kazandıran Anket Siteleri

Elbette yerli yabancı bir çok anket firması bulmak mümkün. Bunların hangisinin güvenli veya daha fazla kazanç sağladığını ilk başta bilmeniz zor. Neyse ki bu yazım sayesinde bir adım önde işe başlamış olacaksınız. Benim en çok kullandığım firmalar yabancı kaynaklıdır. Bu nedenle öncelikle size vereceğim firmaların yabancı olduğunu bilin.

İşte benim dikkatimi çeken firmalar: Haris Polls, ZoomPanel, Surveyscout, Opinion Place, Survey Spot, CVS Advisor, Opinion Outpost ve Survey Savvy firmalarıdır. Bu firmaların güvenilirliği herkes tarafından bilinmektedir.

Benim Çalıştığım Anket Firmaları Hangileri

Açıkçası tek tek sitelere kayıt olup ve sonra anketleri dolduran diğer ülkelerde birçok kişi mevcut. Artık onlar bunu iş olarak yapıyorlar ve geçimlerini bu şekilde sağlıyor. Üstelik oldukça iyi kazançlar elde ediyorlar. Ancak ben bu kadar zaman harcamak yerine tek bir siteye üye olarak birçok anket firması ile çalışabiliyorum. Bu nedenle daha çok pratik çözümler sunan ve yüksek kazanç sağlayan anket sistemlerini tercih ediyorum. İşte çalıştığım firmalar ve detayları.

Anket Doldurarak Para Kazanma Sitesi SuperPay.me

Uzun süredir ödeme aldığım SuperPay isimli bu firma eminim sizin de ilginizi çekecektir. Ödemelerinizi PayPal, Bitcoin veya Skrill üzerinden alabiliyorsunuz. Ülkemiz açısından bakarsak olaya sadece Skrill ve Bitcoin sistemleri kullanılıyor. Ben Skrill kullanıyorum. Dilerseniz siz de hemen skrill.com üzerinden hesabınızı açabilirsiniz. Ödeme almak için 5 dolar bakiyenizin olması yeterlidir. Tabi bu sınır Skrill içindir. Paypal için bir dolar Bitcoin içinde kırk dolar olması gereklidir. Genellikle aylık olarak ödeme talep etmekteyim. Özellikle referans sistemi kullanırsanız kazancınız çok artıyor. Anketler ilk zamanlarda 0,80 ile 2,5 dolar arası oluyordu. Sonradan bu rakamlar arttır. Biraz araştırma yaptığımda ise sistem sizi tanımak için ilk zamanlar düşük bütçeli anketler sunarak güvenilirlik testi yapıyormuş. Bu nedenle ilk aylar anketlerden iyi bir kazanç beklemeyin. Şuan için aylık yüz ile iki yüz dolar arası çekim yaptığım bu sisteme dilerseniz superpay.me adresinden siz de katılabilirsiniz.

Anket Doldurarak Para Kazanma Konusunda Çalıştığım Diğer Firmalar Ysense ve Market Agent

Sitemi uzun süredir takip ediyorsanız clixsense.com anket sistemi ile günde 10 dolar kazandığım günleri de görmüşsünüzdür. Elbette şuan daha fazla kazandırıyor o ayrı konu ancak isim değişikliği ile yeni adı ysense.com oldu. Her şey aynı sadece isim değişikliği yapıldı. Özellikle anket fiyatları ilk girdiğiniz zaman 1,5 dolara kadar çıkabiliyor. Tabi ki ilerleyen zamanlarda bu rakam artabiliyor. Önemli nokta ise yüksek kazanca sahip olan anketlerin hemen koto doldurmasıdır. Bu nedenle sürekli takip ederek güncel anketleri kontrol etmeniz gerekli. Böylece yüksek kazançlı anketleri yakayabilirsiniz. Dilerseniz Ysense hakkında detaylı bilgiler sunduğum İnternetten Günlük 10 Dolar Kazanma Yöntemi başlıklı yazıma göz atabilirsiniz.

MarketAgent.com ise anketleri puan şeklinde tanımlıyor. 100 puan 1 euro oluyor. Yani ödemeler euro üzerinden yapılıyor. Bu bakımdan da oldukça kazançlı oluyor. Ödemeyi almak için yine Skrill kullanabilirsiniz. Ortalama olarak anket başı 1,5 euro ve zaman ilerledikçe daha yüksek kazançlar elde edebiliyorsunuz. Hatta üyelik sonrası mobil uygulmasını indirip telefonunuz üzerinden de anketlere kolayca katılmanız için bildirim gelmesini alabilirsiniz. Hemen üye olmak için MarketAgent.com adresini kullanabilirsiniz.

Anket doldurarak para kazanma işi ile profesyonel olarak ilgilenirseniz aylık rahat 2 Bin dolar ve daha fazla kazanç sağlanabilir. Bu işi profesyonel olarak yapmak için size önerim yukarıda sunduğum sitelere üye olmanızdır. Özellikle SuperPay.me bünyesinde bulunan birçok anket firması ile oldukça kazançlıdır. Ayrıca zaman zaman çekilişler yapmakta ve kazancınızı arttırmaktadır. Son olarak tam bir anket sistemi değil ama görev sistemi diyebileceğim Yandex Toloka sistemine göz atmanızı öneririm. Sistem hakkında daha fazla bilgi almak için daha önce yazmış olduğum Yandex Toloka İle Para Kazanmak başlıklı yazıma göz atabilirsiniz.

Daha Fazla Kazanç İçin İp Uçları

Uzun süredir yukarıda saydığım birkaç firma çalışıyorum. Bu süre zarfında birçok araştırma ve deneme yaptım. Uzun uzun bu denemeleri anlatmak yerine sizlere sonucu sunmayı uygun gördüm.

Edindiğim sonuca göre anket firmalarının büyük bir çoğunluğu elit profillere sürekli ve yüksek bütçeli anketler göndermekte. Bununla beraber evli ve çocuklu olunması, alış-veriş konuların söz hakkı sahibi olan kişiler olmasına önem vermektedir. Bu sonuçlara göre şu noktalara dikkat etmeniz kazancınızı arttıracaktır.

  • Verdiğiniz bilgiler elit sınıfa özgü olmalıdır,
  • Verilen bilgiler bütün anketlerde aynı olmalıdır. Bir ankette doktor diğerinde yönetici gibi seçimler sizin profil kalitenizi düşürür ve sonuçta anket gönderilmez veya düşük bütçeli anketler gönderilir.
  • Anket firmaları aile yapısına önem vermektedir. Yani bekar veya boşanmış kişi profillerine anketler az gelmektedir.
  • Kazancınızı arttıracak en önemli nokta ise referans çalışmaları yapmanızdır. İki aylık sıkı bir referans çalışma kampanyası yaparsanız sadece anketlerden değil referanslarınız sayesinde de kazanırsınız. Bu nokta oldukça önemlidir.
  • Özellikle yukarıda saydığım firmalar ile başlamanız kazancınızın yüksek olmasını sağlar. Çünkü bu firmalar tanınmış ve uzun süredir hizmet veren firmalardır. Diğer taraftan ise ödeme aldığım ve bu ödeme kanıtlarını da Instagram hesabımda paylaştığım firmalardır.

Takıldığınız noktalarda destek almak için öncelikle verdiğim linkler üzerinden sistemlere kaydınızı tamamlamanız gereklidir. Destek konusunda önceliğin referanslarıma ait olduğunu hatırlatmak isterim. Bu yazımı beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaşabilirsiniz. Güncel içeriklerimden ve yeni fırsat önerilerimden ilk haberdar olanlardan olmak isterseniz Instagram, Twitter ve Facebook sayfalarımdan beni takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorumun Onaylansın İstiyorsan Bunlara DİKKAT ET!
*Yorumunu Ad ve Soyad kullanarak yap,
*Lütfen spam yorum yapma,
*İletişim için yorumlar kısmını kullanma,
*Yorumlarınız site veya blog adresi içermesin,
*Kullanıcıya yararsız olan yorumlar onaylanmaz,
*Yorumlara e-mail adresi bırakırken adresiniz(at)gmail com şeklinde bırakınız. Aksi durumda yorumunuz onaylanmayacaktır.
*İş birliği için SPONSORLUK sayfasına göz atabilirsin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.