Sponsor İçerik

İnternetten Günde 10 Dolar Nasıl Kazandım

Minihomy Partners İle Stoksuz E-Ticaret Yapma Yöntemi

Minihomy Partners İle Stoksuz E-Ticaret Yapma Yöntemi
Minihomy Partners İle Stoksuz E-Ticaret Yapma Yöntemi

İnternet üzerinden para kazanma yöntemlerinden dropshipping yani stoksuz e-ticaret modeli gün geçtikçe popüler hale geldi. Bu konu hakkında bilginiz yoksa öncelikle daha önce yazmış olduğum Dropshipping Nedir? ve Nasıl Yapılır? başlıklı içeriğime göz atabilirsiniz. Bu yazımın konusu ise henüz yeni sayılan Minihomy Partners ile stoksuz e-ticaret yapma yöntemi hakkında olacak. Öncelikle sistemin daha işin başlarında olduğunu bilmeniz önemlidir. Bu nedenle kurucuların ilgisi oldukça fazla diyebilirim. Özel gruplar veya video siteleri ile sürekli olarak para kazanma konusunda destek olmaktadır.

NOT: Sistem her geçen gün güncellenmektedir. Güncel bilgiler için dilerseniz buradan bilgi alabilirsiniz

Minihomy Partners sisteminin sıfır sermaye ile olması, sitedeki ürünlerin analiz edilerek yüklenmesi ve en güzeli kazançların Payoneer üzerinden IBAN hesabınıza yatırılması, komisyon oranının yüksek olması vb. özellikleri sistemi oldukça cazip hale getiriyor. Hatta yapılan son güncellemeler ile Aliexpress.com üzerinden ürün eklemeleri de yapabiliyorsunuz. Sistemi Affiliate Marketing ve Dropshipping sistemlerinin harmanı gibi düşünebilirsiniz. Neden derseniz sizin referansınız ile bu işe girenlerden de %5 kazanç sağlıyorsunuz. Bu nedenle Minihomy Partners sistemi ile para kazanmak oldukça kolay hale geliyor.

Peki bu sisteme nasıl giriyoruz? Nelere dikkat etmeliyiz? bu gibi sorularınızı aşağıdaki başlıklarla cevap vereceğim. Öncelikle alttaki videoyu hızlıca izleyin ve Minihomy Partners panelinin kullanımına kabaca göz atın. Sonrasında alttaki açıklama kısımlarını okuyun.

Minihomy Partners Sistemine Giriş

Minihomy ile para kazanmak için öncelikle sisteme üye olmanız gereklidir. Üye olmak için hemen bit.ly/ekibimekatil adresine tıklayın. Karşınıza aşağıdaki sayfa çıkacaktır.

Minihomy Partners Sistemi
Minihomy Partners Sistemi

Sayfada görüldüğü gibi "Şimdi Katıl" butonuna tıklayın. Daha sonrasından sizden kısa bir form doldurmanız istenecek. Karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecek.

Hesap Açma Formu
Hesap Açma Formu

Bu kısa formu doldurarak hesabınızı açmış oluyorsunuz. Daha sonrasında ise hesabınız düzenleme işlemlerini yapmanız gerekli. Üyelik panelinize girdiğiniz zaman aşağıdaki gibi bir ekran karşınıza çıkacaktır.

Panel Kullanımı
Panel Kullanımı

Şimdi kısa başlıklar altında panel kullanımına göz atalım.

Minihomy Partners Anasayfa ve Sayfalar Bölümü Nedir?

Anasayfa üzerinde referans linkiniz ve kupon kodları gibi kısımlar mevcut. Zaten Türkçe dilini desteklediği için sorunsuz şekilde üyelik açabilirsiniz. Kupon kodları yeni hesaplar için açık değildir. İlerleyen zamanlarda satışlarınızın durumuna göre sistem size bazı kuponlar tanımlayabilir. Bununla beraber siz bir yatırım yapmak isterseniz destek bölümüne yazıp kupon kodu talebi yapabilirsiniz.

Sayfalar kısmı ise başlangıç için önemli olmayan kısımdır. Bu kısımda belirlediğin ürün veya ürünler hakkında pazarlama makalesi yazabilirsiniz. Sistem yöneticileri ilerleyen zamanlarda bu kısmın daha aktif kullanılması için eğitim içerikleri sunabilir. Ancak şuan için önemli değildir. Önceliğiniz ürün satışı ve referans kazanmak olmalıdır.

Pazarlama Araçları ve Analizler Sayfası Nedir?

Pazarlama araçları kısmı özellikle mobil üzerinden sisteme girenler için önemlidir. Bu kısımda siteden aldığınız ürün linklerine kendi referans linkinizi ekleyen kısmı bulabilirsiniz. Eğer bilgisayar üzerinde oturum açtıysanız partner hesabı açık olarak minihomy.com sitesinde bir ürün sayfasını açtığınız zaman sol üstte referanslı linki kopyalama kısmı otomatik görülmektedir. Bu nedenle ek olarak pazarlama araçları sayfasında link değiştirmenize gerek kalmaz. Bununla beraber bu sayfa üzerinde en çok satılan ürünlerin hazır görselleri bulunmaktadır. Bu görsellerin kodlarını veya görselin kendisini dilediğiniz mecrada paylaşmanız için kolaylık sağlar. Böylece görsel hazırlamaya zaman harcamazsınız.

Analizler sayfasında ise tıklamaları veya nereden ziyaretçi geldiğini görebiliyorsunuz. Böylece en aktif linklerinizi belirleyebilir ve o platform üzerinde daha çok çalışabilirsiniz. Bu özellik satışlarınızın arttırılması için oldukça işe yaramaktadır.

Ağ ve Ödemeler Sayfası Nedir?

Network yani ağ sayfasında sizin referansınızı kullanarak sisteme üye olanları görebilirsiniz. Kişinin ismini, ürün satışı yapıp yapmadığını ve e-mail adresini görebilirsiniz. Özellikle e-mail adresini görmeniz o kişiye özel bilgiler verebilmeniz açısından bana göre önemlidir. Hatta sizin gibi çalışan bir referansınızı keşfedip ortaklaşa bir girişim bile başlatabilirsiniz.

Ödemeler sayfasında ise kazançlarınızı ve geçmiş zamanda size yapılan ödemeleri görebilirsiniz. Bu panelde bekleyen ödemeleri de görmek mümkündür.

Ayarlar Sayfasını Düzenleyin

Bu kısım ise oldukça önemlidir. Öncelikle sahip olduğunuz site veya sosyal medya hesaplarına göre profil kısmını tamamlayın. Daha sonrasında ise size özel bir referans linki belirleyin. Bunun için "referans kodu" kısmını kullanmanız yeterlidir.

Ödeme ayarları için gerekli banka bilgilerinizi girin. Sistemin en güzel yanı ülkemizdeki bir bankaya ödeme yapmasıdır. Bunun dışında kupon olarak veya PayPal ile ödeme talep etmeniz mümkündür. Ancak şimdilik bizim için en uygun yol banka hesabına havale yöntemidir.

Adres kısmı ve Facebook Pixel ID önemli olmayan kısımlardır. Adres bilginizin olmaması durumunda ödemeniz yapılmaz diye bir kural yok. İster boş bırakın isterseniz doldurun size kalmıştır.

Facebook Pixel ID ise ileri derece satıcılar için sunulmuş bir özelliktir. Facebook üzerinde reklam verme işleminde kullanılmaktadır. Bunun için para harcamamız gerektiği için şimdilik bu özellikle işimiz yoktur.

MiniHomey Partners İle Hızlı Para Kazanmak İçin Önerilerim

Minihomy ortaklık sistemi ile hızlı ve sermayesiz para kazanmak için sosyal medyanın gücünü kullanmalısınız. Özellikle Pinterest, Instagram ve Facebook bu iş için oldukça önemlidir. Elbette diğer sosyal medya platfromları ile satışalarınızı arttırmanız mümkün. Bunun için profesyonel olarak hesaplar açmalısınız. Daha önceki sosyal medya üzerinden para kazanma yöntemleri hakkında yazmış olduğum içeriklerime göz atmanız oldukça işinize yarayacaktır.

Diğer kazanç yöntemi ise referans kazanma yöntemidir. Referanslarınız üzerinden % 5 ile % 20 oranında kazanmanız oldukça iyi bir gelir. Böylece ürün satışı yapılmasa bile sadece referanslarınız sayesinde de para kazanabiliyorsunuz. Bunun için bu işi tanıdıklarınıza anlatmanız ve her platformda linkinizi paylaşmanız önemlidir.

Son olarak dilerseniz ücretli reklamlar veya içerik pazarlaması ile satışlarınızı destekleyebilirsiniz. Mesela ayak sağlığı hakkında bir içerik yazabilir ve daha sonra ayak sağlığı için ürün satış linkinize yönlendirme yapabilirsiniz.

Bu yazımda sizlere Minihomy Partners sistemi ile nasıl para kazanılacağını anlattım. Sistem hakkında aklınıza takılan bir konu varsa bana sormadan önce referansım ile üye olduğunuzdan emin olunuz. Çünkü önceliğim referansım ile sisteme katılanlardır. Ayrıca üyeliğinizi tamamladıktan sonra telegram grubuna katılmanızı tavsiye ederim.

İçeriğimi beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaşabilirsiniz. Bunun dışında güncel içeriklerimden haberdar olmak için Instagram, Facebook ve Twitter hesaplarımdan beni takip edebilirsiniz.

2 yorum:

  1. Hasan DORTKOSEOGLU23 Mart 2020 04:05

    Çok güzel bir yazı olmuş denicem ama bir sorum var, biz mi ürünü alıp yollicaz müşteriye?

    YanıtlaSil
  2. Ürün, kargolama, iade vb. işleri sistem yapacak. Siz sadece satış olayına aracılık yapıyorsunuz hepsi bu kadar. Bu sayfadaki linkimden hesabınızı oluşturduktan sonra aklınıza takılan sorularınızı toplu şekilde e-mail ile sorabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Yorumun Onaylansın İstiyorsan Bunlara DİKKAT ET!
*Yorumunu Ad ve Soyad kullanarak yap,
*Lütfen spam yorum yapma,
*İletişim için yorumlar kısmını kullanma,
*Yorumlarınız site veya blog adresi içermesin,
*Kullanıcıya yararsız olan yorumlar onaylanmaz,
*Yorumlara e-mail adresi bırakırken adresiniz(at)gmail com şeklinde bırakınız. Aksi durumda yorumunuz onaylanmayacaktır.
*İş birliği için SPONSORLUK sayfasına göz atabilirsin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.