Sponsor İçerik

İnternetten Günde 10 Dolar Nasıl Kazandım

2021'de Kullanılası En İyi 5 Kripto Para Cüzdanı

En İyi 5 Kripto Para Cüzdanı

Kripto endüstrisi son yıllarda biraz daha büyüdü ve bu günlerde uygun kripto hizmetlerini seçmek oldukça zor olabiliyor. Özellikle güvenliğin çok önemli olduğu cüzdanlar ve borsalar gibi şeyler söz konusu olduğunda yapabileceğiniz birçok seçenek bulunuyor. Birçok insan doğru cüzdanı seçmenin zorluğundan zaten bahsetmişti ve bu nedenle mevcut en iyi cüzdanları bulmanıza ve fonlarınızı güvende tutmanıza yardımcı olacak güvenilir bir rehber oluşturmaya karar verdim. Bu yazımda en iyi 5 kripto para cüzdanı hakkında bilgi sunacağım.

Bu Cüzdanları Nasıl Seçtik?

Tabii ki de bu cüzdanları rastgele seçmedik. Araştırmacıların metodolojisinin, sonuçlarında ve bulguların kalitesinde çok etkili olduğu bilinmektedir. Bu nedenle, yeterli cüzdanları tanımlamaya yardımcı olacak tüm temel faktörleri göz önüne almaya odaklandık.

Yatırımcılığa yeni başlayanlar için uygun olmalarını, çeşitli özelliklere, iyi müşteri desteğine ve her şeyden önce birinci sınıf güvenliğe sahip olmalarını istedik. Araştırmamızı yaparken çeşitli bilgileri topladık, bilinen tüm artıları ve eksileri derledik ve sonunda listeyi oluşturduk. İşte sizler için hazırladıklarımız.

2021'in En İyi Kripto Cüzdanları

1) Crypterium

Listemizdeki birinci sırasında yer alan, altyapı söz konusu olduğunda en iyi seçenek olmasa da, en iyilerden biri olarak öne çıkan Crypterium'dur. Cüzdan, işlevsel ve güvenli olmak arasında mükemmel bir dengeye sahip, ki bu dengenin de elde edilmesi oldukça zor. Diğer cüzdanlar ya yeterince güvenli değil ya da çok karmaşık, Crypterium hem güvenli hem de kullanımı kolay.

Çeşitli kripto bankacılığı özellikleri ve koinleri depolamak için çok benzersiz bir yaklaşım sunuyor. Ayrıca, kullanıcıların faiz üreten bir birikim hesabı oluşturmasına ve hatta sadece koinlerini saklayıp başka bir şey yapmadan ödüller kazanmasına izin verir. Buna ek olarak, Crypterium ayrıca yapay zeka tabanlı bir teklif sorgulama sistemi kullanan piyasa hizmetleri sunmaktadır. Bu şekilde, kullanıcılar en iyi fiyatlar karşılığında koinler satıla alabilir. Cüzdan ile kullanıcılar ayrıca bir Crypterium kripto bankamatik kartı alabilir, böylece kripto paralarını yatırabilir ve gerçek dünyada harcayabilirler. Kullanıcılar ayrıca kredi veya banka kartlarıyla para satın alabilirler, Crypterium ise sigortalı bir soğuk depo çözümüyle fonları güvende tutar.

Artıları:

  • Çok sayıda bankacılık özellikleri,
  • Kullanımı ve gezinmesi kolay,
  • Soğuk depolarında fonları güvende tutar,
  • Yapay zeka tabanlı bir sistemle desteklenen kripto ticaretine izin verir,
  • Bir kredi/banka kartı ile kripto satın almanızı sağlar,
  • Bir kripto banka kartı sunar.

Eksileri:

  • Oldukça düşük bir işlem limitine sahip.

2) Coinbase Cüzdanı

Daha sonra, ABD merkezli en büyük kripto borsası olan Coinbase tarafından sağlanan bir Coinbase cüzdanımız var. Günümüzde, Coinbase, hizmetleri ve çeşitli ürünleri ile tanınıyor, bu yüzden cüzdanının 2021'deki en iyi cüzdanlar listesinde bulunması hiç de şaşırtıcı değil.

Cüzdan, borsanın ekosistemine entegre edilmiştir ve kullanıcılar için çok sayıda özellik sunmaktadır. Ayrıca, Coinbase'in kartına erişim sağlar, ERC721 tokenleri ve çeşitli dijital koleksiyonlar, ERC-20 varlıkları ve daha fazlası ile uyumludur. 

Artıları:

  • Oldukça kullanıcı dostu,
  • Mükemmel güvenlik,
  • Tüm Coinbase ekosistemlerine erişim sağlar,
  • Bir Coinbase kartı kullanmanıza izin verir,
  • ERC-20 ve ERC721 dahil olmak üzere çeşitli ERC token modellerini destekler.

Eksileri:

  • Sadece birkaç altcoin depolanabilir.

3) Trust Wallet

Üçüncü sırada Binance'in Trust Wallet'ı var. Binance, ticaret hacimlerine göre dünyanın en büyük merkezi borsasıdır ve cüzdanı sektördeki en popülerlerden biri haline gelmiştir. Sadece bu değil, borsanın her büyük eğilimi takip etme azmi de cüzdanının DeFi büyümesini sürdürmesini sağladı.

Cüzdanın altyapısı merkezi olmayan bir mimariye bağlı, bu da kullanıcıların anonimliğini korumak ve DeFi'ye kolay ve ucuz erişim sağlamak için elinden gelen her şeyi yaptığını gösteriyor. Aslında, cüzdan Ethereum tabanlı koinlere odaklanmaktadır, bu da yüzlerce kripto parayı içerir. Ne yazık ki, Bitcoin de dahil olmak üzere kripto endüstrisinin geri kalanını barındırmıyor.

Artıları:

  • Kullanıcıların cüzdanı kullanmak için kimliklerini doğrulamaları gerekmiyor,
  • Bu DeFi olgusuna ideal bir ağ geçididir,
  • Gizli saklı ücretleri yok,

Eksileri:

  • Bitcoin ve birçok altcoin ile uyumlu değil,

4) Mycelium

Listenin sonuna doğru geldiğimizde karşımıza Mycelium çıkıyor. Bu, detaylara büyük önem veren bir cüzdan sağlayıcıdır. Mükemmel güvenlik özellikleri sunar ve bu da kripto endüstrisinde önemli bir isim haline gelmesini sağlamıştır. Trevor ve Ledger gibi iyi bilinen cüzdanlarla entegre olması da soğuk depolama yoluyla güvenliği daha da artırmasını sağlıyor.

Ayrıca kullanıcı gizliliğini korumak için çok çaba sarf ediyor. Bunun üzerine, bu hizmetler BTC sahipleriyle sınırlı olmasına rağmen, ABD'den ve Kanada'dan kullanıcıların doğrudan banka hesaplarıyla kripto satın almasına ve satmasına izin veriyor.

Artıları:

  • Kullanımı kolay,
  • Veri şifreleme sunuyor,
  • Ekstra güvenlik için donanım cüzdanlarıyla birlikte çalışıyor.

Eksileri:

  • Sadece BTC kullanıcıları için.

5) Jaxx Wallet

Son olarak, çeşitli kripto para birimlerini desteklemek için tasarlanmış Jaxx Wallet var. Aslında, birçoğu iyi bilinen, yerleşik kriptolar olan 90'dan fazla koini destekler. Bu durum oldukça iyi bir isim yapmasını sağladı. Çok güvenlidir ve ShapeShift ve Changelly gibi ortaklar sayesinde anında alışveriş yapmanızı sağlar.

Jaxx, 2017'de bir güvenlik sorunuyla karşılaşsa da bu sorun Jaxx'ı sonraki yıllarda daha da güçlendirdi. Ancak, bir sebepten dolayı hala 2FA'dan yoksun.

Artıları:

  • Birden fazla kriptoya erişim sunuyor,
  • Anında değişim,
  • Kullanımı kolay,
  • Çok güvenli,

Eksileri:

  • 2FA sunmuyor.

Son Düşüncelerimiz

Peki, en iyi kripto para cüzdanı hangisi? Sonuçta, her kullanıcı kendi kararını kendisi vermelidir. Araştırmamız, Crypterium'un mükemmel güvenlik ve gizlilik özelliklerinin yanı sıra bol miktarda kripto para desteği sağladığı için muhtemel en önemli aday olduğunu gösteriyor. Böylesine rekabet dolu bir ortamda, güvenlik ve işlevsellik arasında denge sağlayan birkaç cüzdandan biri oldu ve kendisine büyük bir ün kazandırdı.

Bu yazımı beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınız üzerinden sevdikleriniz ile paylaşabilirsiniz. Bununla beraber en güncel içeriklerimden haberdar olmak adına Instagram, Facebook veya Twitter hesaplarımdan beni takip edebilirsiniz.










Hiç yorum yok

Yorumun Onaylansın İstiyorsan Bunlara DİKKAT ET!
*Yorumunu Ad ve Soyad kullanarak yap,
*Lütfen spam yorum yapma,
*İletişim için yorumlar kısmını kullanma,
*Yorumlarınız site veya blog adresi içermesin,
*Kullanıcıya yararsız olan yorumlar onaylanmaz,
*Yorumlara e-mail adresi bırakırken adresiniz(at)gmail com şeklinde bırakınız. Aksi durumda yorumunuz onaylanmayacaktır.
*İş birliği için SPONSORLUK sayfasına göz atabilirsin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.