Sponsor İçerik

İnternetten Günde 10 Dolar Nasıl Kazandım

Fullsepp Nedir? Nasıl Para Kazandırır?

Fullsepp Nedir? Nasıl Para Kazandırır?
Fullsepp Nedir? Nasıl Para Kazandırır?

Fullsepp nedir dersek, sosyal medyanın kazanca dönüştüğü bir girişimdir. Estonya merkezli bir firma olup birçok Avrupa Birliği kanunlarına bağlıdır. Yeni keşfettiğim bir platform olmasına rağmen oldukça keyif verici bir ortamı var. Kurucuları arasında birçok alanda adını duyabileceğiniz Özgür Çağdaş yer almaktadır.

Fullsepp platformu yeni yatırımlar almaya devam ediyor. Henüz gelişim aşamasında olan yatırımcılara açık bir projedir. Teknolojiye yatırım yapmak için en iyi yöntemlerden biri Fullsepp yatırımlarıdır. En düşük yatırım oranı ise yüz dolardır.

Fullsepp Nedir? Nasıl Para Kazanabilirim?

Sisteme giriş için yapmanız gereken fullsepp.com adresinden hesap açmaktır. Hesabınızı oluştururken bir referans linki kullanmanız önemlidir. Böylece hem size hem de referans olan kişiye faydanız olur. Verdiğim linkte de benim referans linkim vardır. Eğer siz de referansım ile hesabınızı açarsanız yardım için e-mail gönderebilirsiniz. Referansım ile hesap açmayan kişilere yardım konusunda isteksiz oluyorum.

Fullsepp İle Nasıl Para Kazanılır?

Platform üzerinde hesabınızı açtınız. Şimdi sıra geldi para kazanma faslına. Öncelikle tüm para kazandıran sistemlerde de olduğu gibi gerçek kişi olduğunuzu kanıtlamanız gerekir. Bu nedenle Fullsepp sizden kimliğinizin görselini ister. Yapmanız gereken kimlik veya ehliyetinizin ön yüz fotoğrafını almaktır. Sadece adınız ve soy adınız kalsın gerisinin üstünü karalayın. Örnek görsel zaten site üzerinde sunulmaktadır. Gönderim sonrasında en fazla yarım saat içinde onay verilmektedir. Bundan sonra yapmanız gereken sadece paylaşmaktır.

Fullsepp ile para kazanmak için şu yolları deneyebilirsiniz: 

  • E-Kitap veya sesli kitap satabilirsiniz,
  • Fotoğraflarınızı paylaşabilirsiniz,
  • Blog yazabilir veya kısa öyküler paylaşabilirsiniz,
  • Albüm oluşturabilirsiniz,
  • Grup kurabilirsiniz,
  • Etkinlik biletleri satışı yaparsınız,

Kısaca paylaşımlarınız ile para kazanırsınız. E-kitap veya sesli kitaplar size %95 kazandırır. Diğerleri ise %70 reklam kazancı sağlar. Ayrıca kendi blog yazılarınızı sitenizde yayınlamış bile olsanız paylaşabilirsiniz. Bu tip paylaşımlar ise %35 kazanç sağlar. Paranın kaynağı reklamlar ve yatırımlardır. Bize düşen pay ise reklamlar üzerinden sağlanmaktadır. Yukarıdaki video ile sistem hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Sistem yeni ve gelişime açık olduğu için öncülerden olmanızı öneririm. Bu nedenle hemen siz de buradan hesabınızı oluşturabilirsiniz. Aklınıza takılan konular için hesabınızı linkim üzerinden oluşturup bana e-mail ile sorabilirsiniz.

Fullsepp Nedir? Sorusu Hakkında En Çok Sorulan Sorular

  • Soru: Hesap açmak için yaş sınırı var mı?
Cevap: Gördüğüm kadarıyla yaş sınırı yok ancak havale ile ödeme almak için bir hesabınız olmalı. Yaş durumu bu aşamada önemli olacaktır. Farklı yöntemler açıldığında yaş sınırı sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
  • Soru: Her içeriği paylaşabilir miyim?
Cevap: Telif hakkı size olan içerikleri paylaşmanız önemlidir. Bu tür paylaşımlar size sorunsuz kazanç sağlar. Size ait olmayan ve telif sorunu oluşturmayan paylaşımlar da yapılabilir. Sonuç olarak sorumluluk size aittir.
  • Soru: Kazancımı nasıl alabilirim?
Cevap: Şimdilik banka hesabı sekmesi aktif. Çalışması süren diğer ödeme alma yöntemleri ise şunlardır:
  • Papara ile ödeme alma,
  • Bitcoin yöntemi,
  • Payoneer ödeme sistemi,
  • Skrill sistemi ile ödeme,
  • Paypal var ancak ülkemizde geçmiyor,
  • Mobil ödeme yöntemi,
şeklindedir. Bu kadar çok çeşitlilik olması oldukça faydalıdır.

İçeriğim ilgi çekici geldiyse sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Güncel bilgiler için Facebook, Instagram ve Twitter hesaplarımdan takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorumun Onaylansın İstiyorsan Bunlara DİKKAT ET!
*Yorumunu Ad ve Soyad kullanarak yap,
*Lütfen spam yorum yapma,
*İletişim için yorumlar kısmını kullanma,
*Yorumlarınız site veya blog adresi içermesin,
*Kullanıcıya yararsız olan yorumlar onaylanmaz,
*Yorumlara e-mail adresi bırakırken adresiniz(at)gmail com şeklinde bırakınız. Aksi durumda yorumunuz onaylanmayacaktır.
*İş birliği için SPONSORLUK sayfasına göz atabilirsin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.