Sponsor İçerik

İnternetten Günde 10 Dolar Nasıl Kazandım

Kripto Analizleri İle Para Kazanma Yöntemi

Kripto Analizleri İle Para Kazanma Yöntemi
Kripto Analizleri İle Para Kazanma Yöntemi

Kripto analizleri ilgili olanlara gerçekten güzel paralar kazandırıyor. İşe yeni başlayanlar içinde tam bir dipsiz kuyu olabilir. Kripto analizleri için grafikleri okuyabilmeniz ve anlamanız gereklidir. Bu konuda Udemy veya diğer platformlar üzerinde birçok eğitim bulabilirsiniz. Buna zaman ayırmaya vaktiniz ve bütçeniz yoksa bu durumda analizci yorumlarına bakılabilir. Bu yazımda da takip ettiğim ve deneyimlediğimiz bir analizci önerileri ile aldığım sonucu sizinle paylaşacağım. 

"Bu içeriğim tavsiye değildir. Sadece yaptığım uygulamayı sizinle paylaşıyorum. İşlem yapmaya karar verirseniz sorumluluk size aittir."

Kripto Analizleri İle Para Kazanmak İçin Gerekenler

Öncelikle işlem yapacağımız borsaları belirlemek gerekli. Bu deneyimimde benim kullandığım borsalar şunlardır; 

Binance TR'ye nakit aktarımı yaptım. Devamında ise USDT alıp Binance Global borsaya aktardım. Bu noktaya kadar aktarımlar için komisyon ödemesi yapmadım. Binance'den de Mexc borsasına 0,80 USDT ücreti ile aktarım yaptım. İşle toplamda beş dakika sürmedi. Gündüz vakti öğlen sanırım yoğunluk az oluyor. Bu adımlar sonunda analizce yorum veya önerileri için hesabımızı hazırlamış oluyoruz.

Kripto Analizi İçin Kimden Yararlandım

Telegram gruplarında birçok kanal mevcut. Bunların çoğu dolandırıcıdır. Bu nedenle gözünüze kestirdiğiniz analiz kanalını iyi takip etmek önemlidir. Tesadüf eseri "Esma Hasret" diye bir kadının analiz paylaşım kanalına denk geldim. Kanalın takipçi sayısı o zaman 2k civarındaydı. Şuan 7k ve üzeri şeklinde devam ediyor. Bu artışı dikkate alarak sanırım güvenilir diye düşündüm. Yapılan işlem benim izlenimime göre şu şekilde işliyor: Kanal yazmaya kapalı. Kalıp cümleler ile belirli günlerde analizleri yaptığı alt coinleri paylaşıyor. Bunu gören takipçiler satın alım yaparak alt coinin değerini arttırıyor. İşte bu noktada ise zirveyi yakalamak size kalıyor. Size alın deniliyor ancak ne zaman satacağınızı söylemiyor. Durum böyle olunca insanın aklına bu şekilde para kazandıkları geliyor. Yani size alın dediğinde kendisi önceden o coine yatırım yapmış oluyor. Alım artınca değeri ve dolayısı ile kazancı artıyor. Tam zirveye gelince satış yaparak kazanıyor. Bununla beraberde yakalayabilenler kazanmış oluyor.

Mexc Piyasa Menüsü
Piyasa Menüsü

Kripto Analizi İle Para Kazanmak İçin İzlediğim Yol

Öncelikle pek güvenmediğim için Ysense'den gelen ödemenin 25 dolarını bu işe aktardım. Sonuç olarak bir kaybım olmayacak dedim. Çünkü bu kazanç referans ödemelerinden geliyor ve kazanmak için ekstra çalışmaya gerek olmadı. Ysense ile siz de kazanmak isterseniz buradaki yazıma göz atabilirsiniz. Payoneer hesabıma gelen parayı önce banka hesabına aktardım. Sonrasında ise Binance TR'ye, Binance globale ve Mexc borsasına aktardım. Kullanılabilir 24,20 USDT Mexc hesabında kaldı. Genel olarak akşam 21.00'de paylaşım yapılıyor. İlk alt coin DVD şeklinde verildi. Hemen aldım. Yaklaşık %30 oranında fiyatı artınca sattım. Sonuçta cüzdana baktığımda 13 USDT kaldığı görülüyordu. Sanırım birazdan gelir dedim ama gelmedi. İşlem komisyonu kesildi diye düşündüm ama bu kadarda kesilmesi saçma dedim. Çünkü kontrol ettiğimde oranlar %0,2 olduğu belirtiliyor. Kripto uzmanı değilim ancak iş saçma geldi. (Bu arada bilerek sitenin kullanımı hakkında bilgi edinmedim. Çünkü işe ilk girenlerin %90'ı bu şekilde yapıyor. Amacım bu şekilde daldığınız işten alacağınız sonucu göstermek. Ben de size bu hissi aktarmak amacı ile işe balıklama daldım.) İlk gün %50 zarar ile kapattım. İki gün sonra tekrar paylaşım yapılacağı bildirimi geldi. Akşam 21:00 olduğunda da VEED alt coin paylaşıldı. Hemen alım yaptım ve bir değişim göremedim. Bu arada hızlı olması için alımı mobilden izlemeyi ise Mexc resmi sitesi üzerinden yaptım. Paylaşımdan dört dakika sonra "bu alt coinin grafiksel olarak yanlış seçim olduğunun fark ettik..." şeklinde mesaj attılar. Hemen satış yaptım ama ne kar ne de zarar ettim. Bir saat sonra yeni bir alt coin paylaşılacağını duyurdular. Saat 22.00'da da MTLX isimli alt coini paylaştılar. İlk aşamada 0,14 seviyelerinde olan bu coin 0,48'e kadar yükseldi. Ancak ne hikmetse zirvede satmayı başaramadım. Satış ekranında görünmesi gereken "piyasa fiyatı" ibaresi menüde çıkmadı. Dolayısı ile zirvede satış yapamadım. Sonuç olarak 5 USDT altında para kaldı. 5 USDT altı olunca da işlem yapılamıyor. Yani para şuan MTLX olarak duruyor. Ben de otomatik satış emri girdim. Öylesine bekliyor.

Mexc Hesabımda Son Kalan Miktar
Mexc Hesabımda Son Kalan Miktar

Kripto Analizleri İle Para Kazanma Hakkında Sonuç

Bu uygulamanın amacı sadece kripto analizcilerine güvenip işlem yapmanın sonucunu göstermekti. Ön yargılı değildim ama kazanacağımı da düşünmedim. İşin birçok aydınlanması gereken noktası var. Bazıları şunlar: 

  • Neden Mexc borsası kullanılıyor? (Alt coinler orada denilebilir ancak Binance üzerinden analiz yapabilirler.) 
  • İnternette "Esma Hasret" adında bir sayfa veya başka bir iletişim kısmı bulamadım. Arama olarak "Esma Hasret Kripto Analizi" yazdım. Sonuçlarda da göremedim. 
  • Telegram grubuna neden yazamıyoruz veya profilde neden iletişim bilgisi yer almıyor? 
  • En önemli kısmı ise bu bilgileri neden ücretsiz veriyor? 

Bunlar ilk aşamada aklıma gelenler. Eminim ilgiliyseniz sizin de aklınıza birkaç soru gelir. Sonuç olarak 20 USDT Mexc borsasında erittim. Şuan 5 USDT'ye yakın değerde MTLX alt coini mevcut. Hatıra niteliğinde hesabımızda kalsın. Kişisel fikrim bu iş benlik değil. Bunun yerine yeni çıkacak olan kripto paralara yatırım yapmak en mantıklısı. Bu arada yapacağım yatırım oranı 100 USD'yi geçmeyecektir. 

Yazımı beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaşabilirsiniz. En güncel içeriklerim ve fırsat önerim için Instagram, Facebook ve Twitter hesaplarımdan takip ediniz.

Hiç yorum yok

Yorumun Onaylansın İstiyorsan Bunlara DİKKAT ET!
*Yorumunu Ad ve Soyad kullanarak yap,
*Lütfen spam yorum yapma,
*İletişim için yorumlar kısmını kullanma,
*Yorumlarınız site veya blog adresi içermesin,
*Kullanıcıya yararsız olan yorumlar onaylanmaz,
*Yorumlara e-mail adresi bırakırken adresiniz(at)gmail com şeklinde bırakınız. Aksi durumda yorumunuz onaylanmayacaktır.
*İş birliği için SPONSORLUK sayfasına göz atabilirsin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.