Sponsor İçerik

İnternetten Günde 10 Dolar Nasıl Kazandım

Websitelerini Test Ederek Para Kazanma

Websitelerini Test Ederek Para Kazanma
Websitelerini Test Ederek Para Kazanma
Bir blog yazarı gözüyle söylemem gerekirse web sitesinin veya bloğun göze hitap etmesi, kullanışlı olması önemlidir. Ziyaretçi gözü ile baktığımız zamanda durum aslında pek değişmiyor. Firmalar ise kendi web sitelerini yabancı bir gözle incelenerek kendilerine geri dönüşüm yapılmasını isterler. Durum bu olunca firmaların websitelerini test ederek para kazanma sektörü doğmuş oldu. İnternet üzerinde bir çok site havuzu bulunabilir.  Bu şekilde online para kazanma yöntemi genel olarak yabancı sitelerde mevcuttur. Bir diğer önemli kısım ödeme yöntemleridir. Elbette kazanacağınız para site başına 5 veya 20 dolar arası değişiyor. Ancak iş ödeme almaya gelince sitelerin büyük bir çoğunluğu PayPal kullanıyor.

Dolayısı ile eğer aktif bir PayPal hesabınız yok ise ya bir hesap alın veya ödeme alternatifi olup olmadığını sorun. Benim gibi önceden açılmış bir PayPal hesabınız var ise sorun yok. Şimdi başlıklar halinde websitelerini test ederek para kazanma imkanı sağlayan sitelere göz atalım.

Websitelerini Test Ederek Para Kazanma - uTest

uTest firması oldukça büyük çaplı firmalara hizmet vermektedir. Yani belirtmek gerekirse müşterileri arasından Amazon, Google ve Netflix gibi firmalar bulunuyor. Şirket kendilerine gelen değişik yazılım ve donanımları test etmek için bağımsız kişilerle çalışıyor. Dolayısı ile bu iş karşılığında test edilen her görev için bir ödeme yapıyor. Test başına belirlenen sabit bir rakam yok.  Firma ilanları dice.com isimli siteye yüklüyor. Ayrıca firmaya başvuru yapmak için bir şart yok. Her ülkeden başvuruya açık olan bu siteye üye olmak için utest.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

<<HEMEN AFFİLLİ ONLİNE PARA KAZANMA EĞİTİMİNİ İNCELE!>>

Websitelerini Test Ederek Para Kazanma - User Testing

Online para kazanma siteleri arasında tercih edilenlerden biri ise User Testing sitesidir. Bu firma genel olarak A.B.D.'de yaşayanalara hizmet veriyor. Elbette bunun dışında aktif bir PayPal hesabı olan her kişi bu firma ile çalışabilir. Firma ücretleri hakkında bilgi vermek gerekirse ortalama 20 dakikalık bir iş için 10 dolar ile 20 dolar arası değişen rakamlar sunmaktadır. Eğer sizinde aktif bir PayPal hesabınız var ise hemen usertesting.com adresinden üye olarak para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Websitelerini Test Ederek Para Kazanma - Enroll

Enroll firmasına üye olarak da online para kazanmak mümkün. Firmaya üye olurken sizden bir PayPal hesabı ve tam olarak test için hangi ortamı kullanacağınız sorulmaktadır. Yani tablet mi yoksa mobil mi veya masa üstü PC mi bunu belirtmenizi istemektedir. Kazanç konusu ise biraz başta kısıntılı. Yani ilk işlerde ortalama 1 dakikalık iş için 15 cent gibi bir ücret vermektedir. Bu firmada da işe göre verilecek ücret değişkendir. Enroll firmasından para kazanmak için aktif bir PayPal hesabına sahip olmanız ve enrollapp.com adresinden başvuru yapmanız yeterlidir.

Websitelerini Test Ederek Para Kazanma - WhatUsersDo

WhatUsersDo firmasından hemen üye olup para kazanmak mümkün değil. Öncesinde size örnek bir test uygulanıyor. Bu işi ne kadar ciddiye aldığınız ölçümleniyor. Sonrasında ise size uygun görevler e-mail adresinize düşmeye başlıyor. Bu firmada ödemeleri PayPal üzerinden yapıyor. Çalışmanız için sadece aktif bir PayPal hesabı ve whatusersdo.com adresinden başvuru yapmanız gerekiyor. Firma ortalama 20 dakika süren bir iş 10-15 pound veya dolar ücret ödemektedir.

Websitelerini Test Ederek Para Kazanma - StartUpLift

StartUpLift firması ile çalışmak biraz daha basittir. İşlem nedir derseniz kısaca anlatayım. Firmalar kendi internet siteleri hakkında sorular sorarlar. Sizden ise siteyi incelemenizi ve bu sorulara cevap vermenizi isterler. Ortalama her program için size 5 dolar ödeme yaparlar. Böylece sizden ve sizin gibi bir çok kişiden alınan değerlendirmeler ile firmalar kendi sitelerine çeki düzen verirler. Firma ödemeleri haftalık yapmaktadır. Üye olmanız için aktif bir PayPal hesabınızın olması ve startuplift.com adresinden başvuru yapılması yeterlidir.

Websitelerini Test Ederek Para Kazanma - Validately

Validately firması ödeme konusunda biraz hızlıdır. İşlemi başarılı şekilde tamamladığınız zaman ödemesini 5 gün içerisinde yapmaktadır. Siz verilen işler için belirli bir ücret yoktur. Yani işe göre değişkenlik gösterebilir. Ancak kabaca belirtmek gerekirse 5 dakikalık bir test için yaklaşık 5 dolar ödeme yapmaktalar. Elbette daha fazla kazanç isteyenler için telefonla iletişim ve ekran paylaşım izni vermeniz gerekebilir. Bu şekilde yarım saatte yaklaşık 25 dolar veya 30 dolar arası kazanmanız mümkündür. Firma ile çalışmak için aktif bir PayPal hesabı gereklidir. Dilerseniz validately.com adresinden başvuru yapabilirsiniz.

TestingTime Sitesi

TestingTime firması kazanç konusunda iyi bir firmadır. Size sunduğuğu çalışmalar yarım saat ile 1,5 saat aras değişmektedir. Verdiği ücret ise en fazla 50 euro'dur. Ülkemiz şartlarında düşündüğümüz zaman bence oldukça karlı bir iş. Firma çalışmalarını Skype üzerinden yapmaktadır. Yani firma ile çalışmak için Skype ve Paypal hesabınızın olması gereklidir. Elbette Skype kullanan biri değilseniz veya kullanmak istemiyorsanız diğer firmalar ile çalışmanız daha mantıklıdır. Firma ile çalışmak isterseniz testingtime.com adresinden başvuruda bulunmanız yeterlidir.

Websitelerini Test Ederek Para Kazanma - UserZoom

UserZoom firması ise sizden sitelerin kullanılabilir olup olmadığını test etmenizi bekler. Karşılığında ise size ücret ödemesi yapar. Firmanı belirli bir fiyat politikası yok. Yapılan iş ne kadar zor olursa kazancınız o kadar fazla oluyor. Buna rağmen genel olarak 5 dolar ve 15 dolar arası ücret ödediğini söyleyebilirim. Bu firmada ödeme aracı olarak PayPal kullanıyor. Buna göre aktif bir PayPal hesabınız var ise hemen userzoom.com adresinden başvuru yapabilirsiniz.

TryMyUI Sitesi

TryMyUI firmasında da çalışma mantığı aynıdır. Size bir iş sunulur ve iş sonunda paranız yatırılır. Size verilecek görevler veya testler e-mail adresinize gönderilmektedir. Bu nedenle üye olduktan sonra e-mail adresini güvenli yapmanızı öneririm. Olurda gelen e-mail spam kutusuna düşerse görevden haberiniz olmaz ve para kazanamazsınız. Firma her iş için farklı fiyat veriyor. Ancak ortalama olarak 15- 20 dakikalık bir görev için 10 dolar kadar ödeme yapmaktadır. Elbette para birimi dolar olduğu zaman bizim için yaklaşık 40 TL oluyor. Bu rakam sanırım 20 dakika için yeterlidir. Unutmadan ödemeleri iki haftada bir PayPal ile yaptığını belirteyim. Bu firma ile çalışmak isterseniz trymyui.com adresinden başvuru yapabilirsiniz.

UsersFeel Sitesi

UsersFeel firması ise size sunduğu web siteleri hakkında fikirlerinizi önemseyen bir kuruluştur. Sunduğunuz fikirler karşısında size ücret ödemesi yaparlar. Bu firmaya hemen üye olup kazanmaya başlamanız mümkün değil. Firma ilk olarak sizden bir hesap açmanızı ve örnek bir değerlendire yapmanızı istemektedir. Eğer örnek değerlendirme firma politikasına uyarsa yani önemsediğinizi kanıtlarsanız firma ile çalışmaya hak kazanıyorsunuz. İş başına genel olarak 10 dolar ödeme yamaktadır. Ayrıca diğer firmalarda olduğu gibi bu firmada ödemeler için PayPal kullanıyor. Firma ile çalışmak isterseniz hemen userfeel.com adresinden hesap açabilirsiniz.
Sizlere bu yazımda websitelerini test ederek para kazanma yöntemi hakkında bilgi verdim. Elbette farkında olduğunuz gibi hepsi ödeme için PayPal hesabı istemektedir. Bildiğiniz gibi ülkemizde de PayPal ne yazık ki kullanılmıyor. Yakında zamanda tekrar geleceği söylense de kesinlik söz konusu değil. Bu durumu aşmak için forum sitelerinden yurt dışında yaşayanların sizin için hesap açmasını isteyebilir veya bir akrabanızın hesabına ödeme alabilirsiniz. Online para kazanma yöntemlerine ilginiz var ise sanırım satış ortaklığı sistemi ilginizi çekebilir. Üstelik ülkemizde çok kazandıran bir sistem olduğu için önceki yazılarımdan Affiliate Marketing Yani Satış Ortaklığı Nedir? başlıklı yazıma göz atmanızı öneriyorum. Bu yazımı beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Ayrıca TwitterFacebook ve Instagram gibi sosyal medya hesaplarımdan beni takip edebilirsin.

Hiç yorum yok

Yorumun Onaylansın İstiyorsan Bunlara DİKKAT ET!
*Yorumunu Ad ve Soyad kullanarak yap,
*Lütfen spam yorum yapma,
*İletişim için yorumlar kısmını kullanma,
*Yorumlarınız site veya blog adresi içermesin,
*Kullanıcıya yararsız olan yorumlar onaylanmaz,
*Yorumlara e-mail adresi bırakırken adresiniz(at)gmail com şeklinde bırakınız. Aksi durumda yorumunuz onaylanmayacaktır.
*İş birliği için SPONSORLUK sayfasına göz atabilirsin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.