Sponsor İçerik

İnternetten Günde 10 Dolar Nasıl Kazandım

Evde Ahşap Oyuncak Yaparak Para Kazanma Yöntemi

Evde Ahşap Oyuncak Yaparak Para Kazanma Yöntemi
Evde Ahşap Oyuncak Yaparak Para Kazanma Yöntemi

Anne ve babalar için çocuklar göz nurudur. Onlar için her zaman en iyisi ve en güzeli olsun isterler. Bu istekleri elbette çocuklarının oyuncakları söz konusu olduğunda da devam etmektedir. Bu nedenle oyuncak seçimi konusunda daima sağlıklı olanları yönünde karar vermek isterler. İsterler istemesine de sağlıklı oyuncakların fiyatları oldukça uçuktur. Nedeni ise genellikle yurt dışından gelmelerinden kaynaklıdır. Bu yazımda sizlere bu sektördeki açığı kullanarak yani evde ahşap oyuncak yaparak para kazanma yöntemi hakkında bilgi vereceğim. Bu yazımdaki bilgiler sayesinde dilerseniz tek başınıza bile evde ahşap oyuncak yaparak ayda en az 3500 TL para kazanma yöntemini öğrenebilirsiniz. Elbette bu iş için doğuştan bir el beceriniz olabilir. Bu durum ise size artı kazanç sağlar. Ancak hiç bir bilginiz olmasa bile nasıl öğreneceğinizi de bu yazımda sizlerle paylaşacağım. Bununla birlikte yaptığınız ürünleri nasıl satacağınızı ve paranızı ne şekilde alacağınızı da bu yazımda sizlerle paylaşmış olacağım. Şimdi başlıklar halinde evde para kazanma yöntemlerinden biri olan ahşap oyuncak yaparak nasıl para kazanılır öğrenelim.

Neden Ahşap Oyuncak Yapmalıyım?

Piyasadaki oyuncakların bir çoğu plastiktir. Hatta lisanslı olan oyuncaklar bile bu şekildedir. Özellikle plastiklerin tercih edilmesinin sebebi ise bir çok nedene bağlanabilir. Bu nedenler arasında yumuşak olması, fazla işçilik gerektirmemesi, taşıma için hafif olması ve ham maddenin bulunabilir olması gibi birden fazla neden sıralayabiliriz. Oysa anne ve babalar için öncelik daima sağlıklı oyuncaklardan yana olmaktadır. Üstelik ne kadar kaliteli yaparsanız yapın yurt dışından getirilen oyuncaklar kadar pahalı olmamaktadır. Elbette el emeğinizin karşılığını da rahatlıkla alabileceğinizi bilin.
Tüm bu nedenlere dayanarak aileler ahşap ürün arayışına girmişlerdir. Özellikle doğal olması ve hatta boyalarının bile bitkisel boyalardan olması satışlarınızın hızla artmasına yardımcı olacaktır. Özellikle internet üzerinden kendinizi duyurup zamanla fiziksel bir mağaza bile açmanız bile mümkündür. Biraz internet araştırması ile buna benzer örnekleri bolca bulabilirsiniz.

Evde Ahşap Oyuncak Yaparak Para Kazanmak

Gelelim asıl can alıcı sorumuz olan Evde Ahşap Oyuncak Yaparak Para Kazanma Yöntemi nedir? Aslında yukarıda da söz ettiğim gibi bu iş için bir çok yöntem bulunmaktadır. Öncelikle el emeğiniz ile para kazanmak istiyorsanız bir eğitim almanız şart. Bunun için YouTube gibi video sitelerini kullanabilirsiniz. Bu platformda birbirinden değerli bir çok eğitim videosuna ücretsiz şekilde ulaşabilir ve kaliteli ürünler meydana getirebilirsiniz.
Bir diğer yöntem ise Halk Eğitim Merkezi gibi kurumlardan ahşap oyuncak yapımı kursu almaktır. Bu kurumlarda sadece evde ahşap oyuncak yaparak para kazanma yöntemi değil daha bir çok yöntemi öğrenmeniz mümkün. Bu kurumlarda alacağını eğitimler ile hem işiniz adına belgelenmiş biri olacak hemde kazancınıza daha fazla kazanç sağlayacaksınız. Elbette bu eğitimlerin ücretsiz olduğunu belirtelim. Bununla beraber ücretli eğitimlerde elbette alabilirsiniz. Ancak buradaki amacımız kısa sürede fazla bir paraya ihtiyaç olmadan sürekli kazanç sağlayacak bir iş modeli oluşturmaktır. Bu nedenle önceliğim devlet kurumlarının sunduğu ücretsiz eğitimler olacaktır.
Bununla birlikte diğer bir yöntem ise tanıdıklarını kullanmaktır. Örneğin bir marangoz tanıdığınız veya hobi amaçlı bu ürünleri yapan tanıdıklarınız olabilir. Onların yaptığı ürünleri pazarlayarak para kazanmanız mümkün. Hatta onlara belirli bir komisyon oranı teklif ederek işinizi daha fazla sürekli hale getirmenizde mümkündür. Sonuç itibari ile hobi amaçlı bile olsa insan el emeğinden para kazandıkça daha fazla ve güzel ürünler ortaya çıkarır. Bu durum ise size daha fazla kazanç olarak geri dönecektir.

Evde Ahşap Oyuncak Yaparak Para Kazanma Malzemeleri Nelerdir?

Bu noktada aslında belirli malzemeler bulunmakta. Tahmin ettiğiniz gibi tutkal, çekiç, metre, zımpara ve bitkisel boyalar bu ihtiyaçların başında gelmektedir. Bunun haricinde ise dikkat etmeniz gereken çivi kullanmamak ve kullandığını tutkal gibi maddelerinde bitkisel veya sağlığa zararsız olmasıdır. Elbette bu tarz ürünlerin fiyatları başlangıç için pahalı gelebilir. Bu neden ilk olarak bu ürünleri aliexpress.com gibi alış-veriş sitelerinden çok ucuza getirtebilirsiniz. Bunun haricinden en temel kural ise yaptığınız oyuncakları siz kendi çocuğunuza oynaması için verip verememe durumunuzdur. Eğer ürettiğiniz veya üretilmesini sağladığınız bir ahşap oyuncağı siz kendi çocuğunuza verebiliyorsanız kesinikle doğru yolda olduğunuzu bilin.
Bunlar dışında ihtiyacınız olan malzemeler yapacağınız oyuncağa göre değişiklik gösterir. Örneğin boyama amaçlı fırça ihtiyacınız olabilir. Bunun gibi ihtiyaçlarınızı ise kesin olarak üreteceğiniz oyuncağa karar verdiğiniz zaman netleştirmiş olacaksınız.

Evde Ahşap Oyuncak Yaparak Para Kazanma Yönteminin Satış Kısmı

Bu noktada ise tabi ki en büyük yardımcımız çevremiz ve internet olacaktır. Özellikle internet üzerinden oldukça geniş kitlelere hitap edebilir ve hatta işinizi yurt dışına bile taşıyabilirsiniz. Çevrenizin size katkısı elbette güven anlamında oldukça yararlı olacaktır. Bununla beraber çevreniz internet dünyasına göre oldukça kısıtlıdır. Bu nedenle internet olmadan olmayacaktır. Peki internetten ürün satışı için neler yapabiliriz bir bakalım.
İnternette ürün satmak için bir web sitesi kurabilir veya benim gibi bir freelance çalışan kişilere yaptırabilirsiniz. Bu noktada dikkat etmeniz gereken ise siteniz ürün tanıtımına yönelik olmalıdır. Aksi durumda satış olacaksa vergilendirmeye gireceksiniz. Kendinize ait bir web sitesi kurmak isterseniz Wordpress Başlangıç Rehberi işinizi görecektir. Bu sayfam üzerinden dilerseniz kendinize ait bir web sitesi kurabilirsiniz. Tüm bunları hazır olarak kurdurmak isterseniz fidandanismanlik.com üzerinden bana ulaşbilir ve referanslarıma göz atabilirsiniz.
Diğer yöntem ise Instagram üzerinden satış yapmaktır. Bu noktada ise kendinize ait bir instagram hesabı açabilir ve ürünlerinizin görsellerini bu hesap üzerinden potansiyel müşteri adaylarınıza sunabilirsiniz. Elbette bu konu hakkında dikkat etmeniz gereken noktaları ise daha önce yazmış olduğum Instagram'da Satış Yapmanın Püf Noktaları başlıklı yazımda bulabilirsiniz.
Sonuç olarak evde ahşap oyuncak yaparak para kazanma konusunda aylık en az 3500 TL'ye varan bir kazanç elde edebilirsiniz. Bu kazancınızı arttırmak ise ürün çeşidine ve kalitesine bağlıdır. Son olarak fiyatlandırma yaparken fazla aç gözlü olmamanızı öneriyorum. Hatta ilk zamanlar kar oranınızı %25'ler seviyesinde yaparak müşteri kitlenizi büyütebilirsiniz. Zamanla emeğinizin karşılığını alacağınızı bilin gerisi geliyor. Ayrıca diğer favori online kazanç yöntemi önerilerim olan e-kitap yazarak para kazanma ve affiliate marketing yöntemlerini de incelemenizi tavsiye ederim. Bu yazımı beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Ayrıca TwitterFacebook ve Instagram gibi sosyal medya hesaplarımdan beni takip edebilirsin.

Hiç yorum yok

Yorumun Onaylansın İstiyorsan Bunlara DİKKAT ET!
*Yorumunu Ad ve Soyad kullanarak yap,
*Lütfen spam yorum yapma,
*İletişim için yorumlar kısmını kullanma,
*Yorumlarınız site veya blog adresi içermesin,
*Kullanıcıya yararsız olan yorumlar onaylanmaz,
*Yorumlara e-mail adresi bırakırken adresiniz(at)gmail com şeklinde bırakınız. Aksi durumda yorumunuz onaylanmayacaktır.
*İş birliği için SPONSORLUK sayfasına göz atabilirsin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.