Sponsor İçerik

İnternetten Günde 10 Dolar Nasıl Kazandım

Ev Hanımlarına Evde Ek İş Önerileri

Ev Hanımlarına Evde Ek İş Önerileri
Ev Hanımlarına Evde Ek İş Önerileri

Bir ev hanımı olarak para kazanmak veya aile bütçesine katkı sağlamak isteyebilirsiniz. Özellikle ekonomik açıdan zor zamanlar geçirdiğimiz bugünlerde eminim bu yöntemlerden biri sizin de ilginizi çekecektir. Bu yazımda sizlerle yani ev hanımlarına evde ek iş önerilerimi paylaşacağım. Elbette paylaşacağım para kazanma önerilerimin hepsi kanıtlanmış ve halen kullanılan yöntemlerdir. Yani verdiğim yöntemlerden para kazanmama gibi bir durum söz konusu değildir. Size düşen ise sunacağım önerilerden hangisini seçmeniz gerektiğini bilmenizdir. Hatta hepsini uygularsanız kazan sağlamanız daha hızlı olacaktır. 

Bu kısımda size iki alternatif sunacağım. İlk yol firmalardan iş alarak yapmaktır. İkinci yol ise işi kendinize tasarlar ve üreterek kazanç sağlama yoludur. Şimdi başlıklar halinde inceleyelim.

Evlere İş Veren Firmalar İle Çalışmak

Özellikle büyük şehirlerde daha ekonomik olarak üretim yaptıkları için firmalar ürünlerini evlere göndererek gerekli işlemleri yapılmasını istemektedir. Karşılığında ise belirledikleri ev hanımlarına evde ek iş yöntemine göre para vermekteler. Kabaca neler yapılabildiğini ve ne kadar kazandırdıklarına bir bakalım.

Paketleme İşi

Bu yöntemde genelde taşıma veya paketleme hizmeti veren firmalar aktif olarak çalışmakta. Size ürünleri ve paketleme elemanlarını teslim ederek ambalaj yapılmasını veya sayıya göre paketlenmesini talep etmektedir. Günlük olarak bulunduğunuz ile göre 40 TL ile 90 TL kazanç sağlamak mümkündür.

Takı Tasarımı veya Boncuk Dizme

Takı tasarımı dediğimiz profesyonel tasarım değildir. Size belirli sayıda malzeme verilir ve gösterdikleri gibi yapmanız istemektedir. Genelde takı işi yapılan büyük şehirlerin dışında Mardin ve Erzurum gibi şehirlerde de yapılmaktadır. Günlük ortalama 50 TL gibi bir kazanç sağlamanız mümkündür.

Davetiye Paketleme İşi

Neredeyse tüm şehirlerde yapılan bir iştir. Sizden genel olarak davetiyeleri zarfa koymanız istenir. Ortalama bu işten ise günde 5 bin adet davetiye için 50 TL gibi bir kazanç sağlamanız mümkündür.

Süsleme İşleri

Süsleme işleri de yüksek kazanç sağlayan yollardan biridir. Sizden çiçek veya benzeri malzemeleri süslemeniz istenir. Ortalama olarak günlük 70-80 TL kazanmanız mümkündür. Bu fiyat süslemenin zorluğuna göre değişmektedir.

Kına ve Çerez Paketleme İşi

Bu işin günlük kazancı diğer işlere göre daha görünse de bulunması en kolay iştir. Genel olarak ev hanımlarına evde ek iş yöntemleri arasında en kolay iş alma yöntemi çerez veya kına malzemesi satan yerler ile çalışmaktır. Günlük ortalama 40 TL ile 50 TL arası kazanmanız mümkündür.

Ev Hanımlarına Evde Ek İş Fikirleri

Bu yöntem ise birazda ev hanımlarına evde ek iş önerileri arasında girişimcilik gibi düşünülebilir. Kendinize iş fikri belirlemeniz konusunda eminim sitemdeki içerikler faydalı olacaktır. Bunların yanında öne çıkan iş modellerini sizlere maddeler halinde sunayım.

Evde Oyuncak Yapmak

Özellikle oyuncakların Çin'den gelmesi ve içerisinde kanserojen maddelerin olması anne ve babaları doğal oyuncaklara itmektedir. El emeği ile yapılan bir iş modeli diyebileceğimiz evde oyuncak yaparak para kazanma yöntemi ile aylık 2 bin TL ile 4 bin TL arası kazanç sağlamanız mümkündür.

E-Kitap Yazarak Para Kazanma

Yazı yazmayı, araştırmayı ve paylaşmayı seviyorsanız bu iş modeli size göredir. İnsanlara çözüm sunabilen e-kitap üretip bunları sitenizde veya Google Play Store gibi mağazalarda satışa sunabilirsiniz. Bu konu ilginizi çektiyse daha önce yazdığım E-Kitap Yazarak Para Kazanmak başlıklı yazımı inceleyin derim.

E-Ticaret Yaparak Para Kazanma

Bu iş modeli çok zaman harcamadan bol kazanç sağlayan yollardan biridir. Size önerdiğim e-ticaret ise klasik olanı değildir. Çünkü bir e-ticaret işine girecekseniz milyon TL değerinde sermaye olmalı ki kazanç sağlayabilesiniz. Size önerim stoksuz e-ticaret yöntemi olan Dropshipping yöntemidir. Bu yöntem ilginizi çektiyse daha önce hazırladığım Dropshipping Nedir ve Nasıl Yapılır? başlıklı içeriğime göz atabilirsiniz.

Kaldıraç Sistemlerinde Para Kazanma

Kabaca belirtmek gerekirse hisse senedi, döviz gibi kıymetli metalar üzerinden para kazanabilirsiniz. Bunun için biraz bilgi veya danışman ile çalışmak şarttır. Aksi durumda elinizdekileri kaybedebilirsiniz. İlginizi çeken bir yöntem ise Forex Taktikleri başlıklı yazımı inceleyebilirsiniz.

Evde Çağrı Merkezi Kurun

Bu iş modelinde firmalar size sağladığı yazılım ile evinizden müşteri temsilciliği veya ürün satışı gibi hizmetler vermenizi isterler. Genel olarak askeri ücret, sigorta ve pirim usulü ile çalışmaktadırlar. Eğer çenenize güveniyorsanız aylık 4 bin TL ile 7 bin TL kazanç sağlamanız mümkün. 

Blog Yazarlığı Yapın

Eğer yazma yeteneğinize güveniyorsanız freelance olarak çeşitli firma veya web sitelerine içerik üreticiliği hizmeti verebilirsiniz. Şuan piyasada iki kelimeyi bir araya getiremeyenler 100 kelimesi 1,5 TL ile 3 TL arası kazanç sağlamaktadır. Bununa beraber arama motorlarına uygun yani SEO uyumlu içerikler yazarak ortalama 350 kelimelik içerik için 50 TL veya 75 TL kazanmanız mümkündür.

Kendi Sitenizi Kurun

Bir hobiniz var ise bunu kazanca dönüştürmenin en iyi yolu kendi sitenize veya bloğunuza sahip olmaktır. Site kurma konusunda ise size ücretsiz şekilde Wordpress Başlangıç Rehberi başlığındaki sayfa fazlasıyla yardımcı olacaktır. Ayrıca siteniz üzerinde reklam yayınlayabilir ve satış ortaklığı sistemi kullanarak kazancınızı arttırabilirsiniz.

ASIL SONUÇ

Asıl anlatmak istediğim ise ev hanımlarına evde ek iş konusunda bilgi almak istiyorsanız bir çok yöntem mevcut. Ancak bu yöntemlerin arasında çalışmadan para kazanma diye bir şey yok. Eğer böyle bir iş bakıyorsanız bulunca bana da haber verin. En basit örnek ile size yazdığım bu yazı öncelikle benim hobim ve dahası ise bu hobimden kazanç elde ediyorum. Sizde bu tarzda kendinize ait bir para kazanma modeli oluşturabilirsiniz.  Bu konuda size Freelance Destek Eğitimi veya Web Site Kurulum hizmeti verebilirim. Bu hizmetlerimden yararlanmak için fidandanismanlik.com adresini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Bu yazımı beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Ayrıca TwitterFacebook ve Instagram gibi sosyal medya hesaplarımdan beni takip edebilirsin.

Hiç yorum yok

Yorumun Onaylansın İstiyorsan Bunlara DİKKAT ET!
*Yorumunu Ad ve Soyad kullanarak yap,
*Lütfen spam yorum yapma,
*İletişim için yorumlar kısmını kullanma,
*Yorumlarınız site veya blog adresi içermesin,
*Kullanıcıya yararsız olan yorumlar onaylanmaz,
*Yorumlara e-mail adresi bırakırken adresiniz(at)gmail com şeklinde bırakınız. Aksi durumda yorumunuz onaylanmayacaktır.
*İş birliği için SPONSORLUK sayfasına göz atabilirsin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.