Sponsor İçerik

İnternetten Günde 10 Dolar Nasıl Kazandım

E-Kitap Kazançları Eğitimi Güncellendi

E-Kitap Kazançları Eğitimi Güncellendi
E-Kitap Kazançları Eğitimi Güncellendi

İnternet üzerinden para kazanma yöntemleri dediğimiz zaman ilk akla gelen yöntemlerden biri e-kitap kazançları yani e-kitap yazarak para kazanma yöntemidir. Elbette bundan başka bir çok internetten para kazanma yöntemi mevcuttur. E-kitap kazançları neden farklı derseniz cevabım "bir pasif gelir modeli olmasıdır" şeklinde olur. Pasif gelir yöntemi yani bir defa çalışıp, emek harcayarak ortaya çıkan bir ürünün size sürekli olarak kazanç sağlamasıdır. Bu durumda ise siz emek ve zaman harcayarak ortaya faydalı bir e-kitap çıkarabilirsiniz. Böylece bu e-kitap satışta olduğu sürece siz kazanç sağlarsınız. Kısaca pasif gelir yöntemi ile para kazanma şekli budur. Bu yazımda ise sizlere uzun süredir satışta olan ve bir eğitim seti yani E-Kitap Kazançları Eğitim Seti hakkında yapılan güncellemeden söz edeceğim. Yakın bir zaman için fiyat güncellemesi yapılacağını söyleyelim. Şimdilik indirimli fiyatı ile satıştadır.

E-Kitap Kazançları Eğitim Seti Güncellemesi Neleri Sunuyor?

Öncelikle eski versiyondaki bir kaç bölüm çıkarıldı. Geriye sadece hızlı şekilde kazanç sağlamanızı sağlayacak önemli bilgileri içeren kısımlar kaldı. Elbette güncelleme ile birlikte fiyat güncellemesi yapıldı. Bununla beraber benzer eğitim programlarına nazaran fiyat olarak halen en ekonomik şekilde sunulduğunu belirtelim. Şimdi kısa açıklamalar ile neler varmış bir bakalım.

  • Güncel E-kitap Kazanları Eğitim Seti içeriğinde sunulan iki farklı e-kitap ile dilerseniz Blogger tabanlı dilerseniz Wordpress tabanlı kendinize ait blog veya site kurabilirsiniz. Kurduğunuz web sitesini dilerseniz CV amaçlı dilerseniz yazdığınız e-kitaplarınızı satmak için kullanabilirsiniz.
  • Site kurma konusunda sertifikalı bir eğitim almak isterseniz de size Udemy üzerinden sahip olabileceğiniz Sertifikalı Wordpress Eğitimi için indirim kodu sunuldu. Bu sayede normal satış fiyatının altında bir eğitime kavuşacaksınız. Ayrıca dilediğiniz zaman ve dilediğiniz yerde izleme şansınız olacaktır.
  • Sitenizi kurduğunuz zaman ziyaretçi çekmek için reklam yapmak isteyebilirsiniz. Bu durumda da 100 dolarlık Adwords kodu alma yöntemi ve Bidvertiser 20 dolar reklam yayınlama ile ilgili hediyelerden de yararlanacaksınız. Böylece toplam 120 dolarlık bir reklam gideri cebinizde kalacak. Bu rakam toplam E-Kitap Kazançları Eğitim Seti maliyetinden de fazladır.
  • Bununla birlikte E-Kitap Kazançları Eğitim Seti için ödeme sonrası size muhteşem bir teklif yapılacak. Bu teklifin içeriğinde ise normal fiyatı 155 TL olan Affilli Online Kazanç Eğitimi'ne % 50'den fazla indirimle sahip olma imkanı sunulacaktır. Gerekli bilgilendirmeyi satış sonrası önünüze gelen sayfa üzerinde göreceksiniz.

E-Kitap Kazançları Eğitim Seti hakkında daha fazla bilgiyi buradan alabilirsiniz.

Eğitim Seti Size Neler Kazandıracak?

Daha önce E-Kitap Yazarak Para Kazanma başlıklı yazımı okuduğunuzu düşünüyorum. Eğer halen okumadıysanız göz atmanız yararlı olacaktır. Öncelikle e-kitap kazançları ile size düşen sadece e-kitabınızın konusunu belirlemek ve sunulan hazır şablona girmek olacaktır. Tek bir güncelleme ile e-kitabınız hazır hale gelecek. Mesela yazdığınız e-kitaba bakan kişi içindekiler bölümünden dilediği bir konuya tıklayıp gidebilecek. Bununla beraber değişik kapat şablonları ile kendinize özel kapalar yapabileceksiniz. Zaten satış sitesine göz attığınız zaman size neler sunulacağı açık şekilde paylaşılmış. Böylece ödeme sonrasında elinizde ne olacağınız önceden bilmiş oluyorsunuz.

Bunun dışında yazdığınız e-kitapların içeriğinde reklam yayınlamak isterseniz Odaklı Pazar, Reklam Action, Click Merkez, Clickbank ve Rakuten Marketing gibi satış ortaklığı havuzlarına üye olmanızı öneririm. Bu satış ortaklığından alacağınız linkleri veya görselleri konunuza göre seçerek e-kitabınıza yerleştirebilirsiniz. Böylece daha fazla gelir elde edebilirsiniz. Bunun dışında dışarıdan ücretli sponsorlar alarak para kazanmanız mümkündür.

Sonuç olarak güncellenen E-Kitap Kazançları Eğitim Seti sizlere bir e-kitap yazmanız ve yayınlamanız için izlemeniz gereken yolları eksiksiz şekilde sunmaktadır. Bu nedenle şuan indirimli hali ile satışa sunulmuşken kaçırmayın derim. Şimdiden bol kazançlar dilerim. Son olarak sosyal medya hesaplarım üzerinden yani Instagram, Facebook ve Twitter hesaplarımdan beni takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorumun Onaylansın İstiyorsan Bunlara DİKKAT ET!
*Yorumunu Ad ve Soyad kullanarak yap,
*Lütfen spam yorum yapma,
*İletişim için yorumlar kısmını kullanma,
*Yorumlarınız site veya blog adresi içermesin,
*Kullanıcıya yararsız olan yorumlar onaylanmaz,
*Yorumlara e-mail adresi bırakırken adresiniz(at)gmail com şeklinde bırakınız. Aksi durumda yorumunuz onaylanmayacaktır.
*İş birliği için SPONSORLUK sayfasına göz atabilirsin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.