Sponsor İçerik

İnternetten Günde 10 Dolar Nasıl Kazandım

Evde Kokulu Şişe Doldurma İşi

Evde Kokulu Şişe Doldurma İşi
Evde Kokulu Şişe Doldurma İşi

Evden para kazanma konusunda birçok iş fikrini daha önceki yazılarımda sizlere aktarmıştım. Bu yazımda ise sizlere evde kokulu şişe doldurma işi hakkında bilgi vereceğim. Bildiğiniz gibi parfüm sektörünün genişlemesi ile evlerde, ofisler veya nikah törenlerinde kullanımı arttır. Özellikle bu yazımda söz konusu olan kısım ise hediyelik olarak kullanılmasıdır. Nikah törenlerinde bildiğiniz gibi nikah şekeri dağıtılır. Bu şekerlerin yanında kimi zaman kokulu bitkiler kimi zaman da minik parfüm şişeleri olmaktadır. İşte bizim para kazanacağımız nokta ise bu minik parfüm şişeleri olacaktır. Özellikle zaman ve kazanç bakımından incelediğimiz zaman birçok kişinin ilk tercihi evde kokulu şişe doldurma işi olmaktadır. Şimdi detaylı şekilde evde kokulu şişe doldurma işi yapmanın püf noktaları, işinizi büyütmenin yolları gibi detaylara göz atalım.

Evde Kokulu Şişe Doldurma İşi Nasıl Yapılır?

Genel olarak bu işi iki şekilde yapabilirsiniz. Ya size sipariş gelir yada size dışarıdan iş verilerek yapabilirsiniz. Bu iki yöntemde de kazanç oldukça iyidir. Size sipariş geldiği durumlarda koku esanslarını, şişeleri ve etiketleri sizin almanız gerekmektedir. Bununla beraber siparişi veren kişi de size malzemeyi getirebilir. Elbette siz de ona göre fiyat vereceksiniz. Özellikle İstanbul gibi şehirde yaşıyorsanız malzeme bulmanız oldukça kolay olacaktır. Elbette dilediğiniz yerde internetten alma şansınız bulunmaktadır.

Başlangıç olarak yani bu işe yeni başlayanların izlediği yol ise bir aracıya çalışmaktadır. Aracı size malzemeleri getirir ve tane fiyatı ile sizden işi tamamlamanızı ister. Genel olarak yapılan işlem minik şişelere parfümün doldurulmasıdır. Ayrıca süslemesi ve etiketlemesi ise ayrıca yapılabilir. Dolum işi basit ve zaman almadığından kısa sürede çok iş yapmanıza imkan sağlar.

Kokulu Şişe Doldurma İşi Ne Kadar Kazandırır?

Genel olarak evde kokulu şişe doldurma işi yapılacak işin hacmine göre kazandırır. Genel olarak ise günde 1 veya 1,5 saat çalışma ile aylık 1000 TL kazanılması mümkündür. Yani özellikle ev hanımları ve öğrencilerin bir numaralı tercihi olmasının sebebi budur. Kısa sürede çok kazandırmasıdır.

Bir aracı ile çalışarak öncelikle kendinizi kanıtlamanız ve el becerisi kazanmanız önemlidir. Böylece aracısız çalışma yolunuz açılmış olur. Yani genel olarak en çok satılan ürünleri öğrenerek kendiniz sipariş gelmeden hazırlar ve gerek internet siteniz üzerinden gerekse İnstagram gibi sosyal medya platformlarından satışınızı yapabilirsiniz. Yeri gelmişken eğer bir web siteniz yok ise hemen Wordpress Başlangıç Rehberi ile kendi sitenizi kurabilirsiniz. Bununla beraber daha önce yazmış olduğum İnstagram'dan Satış Yapmanın Püf Noktaları başlıklı yazımı da incelemenizi öneririm.

Ödemeleri ise çalıştığınız kişi ile birlikte karar verebilirsiniz. Genel olarak sipariş verenler iş bitimi ile ücreti verip ürünleri almaktadır. Size işi yapın paranızı sonra vereceğiz diyenlere açıkçası çok güvenmeyin. Belki başlangıç için yani ilk siparişlerde kendinizi göstermek adına 50-100 adet sipariş için böyle bir ayrıcalık yapıp iş teslimi ve müşteriye ulaşma sonrası ödeme alabilirsiniz. Ancak size bu noktada önerim kesinlikle paranızı almadan işinizi teslim etmeyiniz. Dilerseniz iş arama motorlarından evde iş ilanları, evde iş imkanları veya evde ek gelir yöntemleri şeklinde aramalar yaparak ilgili ilanlara ulaşabilirsiniz.

Eğer siz de bu işi yapabilirim diyorsanız aşağıdaki yorum alanına e-mail adresinizi ve bulunduğunuz şehri yazarak başvuru yapabilirsiniz. Böylece onayım sonrasında bilgileriniz yayınlanır ve işverenler sizinle iletişime geçerler. Bilgileriniz doğru ve eksiksiz olduğundan emin olunuz ki size ulaşama konusunda sıkıntı çekmesinler. Şimdiden bol kazançlar dilerim.

Bu yazımı beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak ihtiyacı olan tanıdıklarınıza önerebilirsiniz. Ayrıca güncel içeriklerimden haberdar olmak için Twitter, Instagram ve Facebook platformlarından beni takip edebilirsiniz.

7 yorum:

  1. Bu işi yapabilirim. iletişim esmaisil2006[at]gmail com Adana

    YanıtlaSil
  2. Neslihan kasap17 Aralık 2019 19:48

    Merhaba,
    Her günüm müsait, günde 4-5 saatimi bu iş için ayırabilirim.Edirne de yaşıyorum. Desteğinizi bekliyorum. E-mail: Uykusuz.neslihan (at) gmail com

    YanıtlaSil
  3. Evde kokulu şişe doldurma işi yapmak istiyorum İstanbul da oturuyorum. İletisim: csbaysal(at) hotmail com

    YanıtlaSil
  4. Antalyada yaşıyorum. Ev hanımıyım ve bu işi yapabileceğim boş zamanım çok fazla. El becerime de güveniyorum.
    iletisim: aoner21[at]hotmailcom

    YanıtlaSil
  5. Evde kokulu şişe doldurma işi yapabilirim. Bilecikte yaşıyorum. Ailemle beraber(3) günde 2 saatimizi bu işe ayırabiliriz. ismim Ahmet iletişim: ahmetanilbalci[at]hotmail.com

    YanıtlaSil
  6. Bende yapabilirim

    YanıtlaSil
  7. Şehir: Sakarya. E-mail: uygulama89@gmail.com

    YanıtlaSil

Yorumun Onaylansın İstiyorsan Bunlara DİKKAT ET!
*Yorumunu Ad ve Soyad kullanarak yap,
*Lütfen spam yorum yapma,
*İletişim için yorumlar kısmını kullanma,
*Yorumlarınız site veya blog adresi içermesin,
*Kullanıcıya yararsız olan yorumlar onaylanmaz,
*Yorumlara e-mail adresi bırakırken adresiniz(at)gmail com şeklinde bırakınız. Aksi durumda yorumunuz onaylanmayacaktır.
*İş birliği için SPONSORLUK sayfasına göz atabilirsin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.