Sponsor İçerik

İnternetten Günde 10 Dolar Nasıl Kazandım

Bedava NFT Mint Yapma Yöntemleri

Bedava NFT Mint Yapma Yöntemleri
Bedava NFT Mint Yapma Yöntemleri

NFT'ler, ücretsiz dijital varlıklar kazanmanın harika bir yoludur. Bedava NFT mint yapma yöntemleri bu nedenle önemlidir. Ayrıca markanızı veya işletmenizi tanıtmanın harika bir yoludur. İşte kendi NFT darphanelerinizi ücretsiz yapmanın bazı yolları.

NFT Tasarım Araçları

Adobe Illustrator, Sketch veya Photoshop gibi herhangi bir tasarım programını kullanabilirsiniz. Ayrıca, sadece birkaç fare tıklamasıyla ücretsiz olarak bir NFT oluşturmanıza izin verecek birçok web sitesi vardır. Bu siteleri “ücretsiz NFT tasarımı” için bir internet araması yaparak bulabilirsiniz.

Yeni Başlayanlar İçin Canva İle NFT Tasarlama

NFT'yi Canva ile tasarlamak, profesyonel görünümlü bir tasarım oluşturmanın harika bir yoludur. İhtiyaçlarınıza göre özelleştirilebilen şablonlara ve yazı tiplerine sahip ücretsiz bir çevrimiçi uygulamadır. Şablonlar, farklı ürün ve hizmet türleri için tasarlanmıştır. Böylece işletmenize veya ürün türünüze uygun olanı bulabilirsiniz. NFT'leri tasarlama süreci oldukça basit ve basittir. Sadece şablonu seçmeniz ve Canva'nın sürükle ve bırak arayüzünün yardımıyla şablona eklemeniz yeterlidir.

En Çok Bilinen NFT Pazar Yerleri

NFT'ler yeni bir varlık sınıfıdır. Blok zincirinde alınıp satılabilen dijital varlıklardır. NFT pazarı hala genç ve bunları satmak için güvenilir bir pazar yeri bulmak oldukça zor. Ancak, bu hizmeti sunan birkaç platform var. NFT'lerinizi satabileceğiniz tek bir pazar yeri yoktur. Bu nedenle aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmanız gerekir: - Ne satmak istiyorum? Ne satabileceğim konusunda herhangi bir kısıtlama var mı? (örneğin, bazı platformlar yalnızca doğrulanmış öğeleri listelemenize izin verir) - Ne düzeyde güvenlik istiyorum? (örneğin, bazı platformlar ileri doğrulama düzeyi gerektirir) - NFT'lerimi satmak için ne kadar çaba sarf etmeye hazırım? NFT tasarımından çok aslında NFT'lerinizi duyurmanız önemlidir. Bu nedenle size önem etkin şekilde Twitter kullanmanızdır. En çok bilinen NFT pazar yerleri şunlardır: 

 Bunlara ek olarak zaman zaman yeni platformlarda çıkıyor ve çıkacaktır.

Bedava NFT Mint Yapma Yöntemleri

Ücretsiz şekilde NFT'ler mint edebilir yani sahip olabilirsiniz. Yeni çıkan projeler ve hatta bazen de reklam amaçlı verilen NFT'ler bile oluyor. Bu bakımdan yeni projelere ulaşmanız gerekli. Kullandığım iki yöntem eminim sizin de işinize yarayacaktır.

Twitter İle Ücretsiz NFT Alma Yöntemi

Twitter üzerinde "Free NFT Mint" diye arama yapın. En paylaşımlara göz atın. Yakın zamanda yapılacak olacak projelere katılın ve ücretsiz NFT sahibi olun. Mintleme işlemi için Youtube üzerinde eğitici videolar bulabilirsiniz.

Çıkacak Projleri Takip Ederek NFT Mintleme

Yeni çıkacak projeleri takip etmek için howrare.is sitesine gidin. Sayfaya girince sağ üst kısımda "UPCOMING DROPS" yazan yere tıklayın. Açılan sayfada CTRL+F tuşlarına tıklayın. Çıkan kutucuğa "free" yazın. Tek tek ücretsiz olan projeleri bulun. Bazıları Twitter takibi bazıları ise karşılıksız NFT veriyor. Bu yöntemle aldığım NFT'lerden birini burada satışa çıkardım. Siz de bu şekilde toplayarak satışa sunabilirsiniz.

Free NFT Mint Konusunda Bilmeniz Gerekenler

NFT eseri ücretsiz olabilir ancak bazı ağlar size minik ücretler çıkarabilir. Bu ücret ağına göre cent seviyelerinde olur. Bu nedenle kripto cüzdanınıza üç veya beş dolar atmanız iyi olur. Güvenlik amaçlı iki kripto cüzdanı açın. Biri ile ağlarda işlem yapın ve yüklü para tutmayın. Kazançlarınızı saklı hesabınıza aktarın. Kendi çapınızda güvenlik önlemi almış olursunuz. Son olarak NFT oylama yöntemi ile ek gelir elde etmek isterseniz NFTSOLK İle Para Kazanma başlıklı yazıma göz atabilirsiniz. İçeriğimi beğendiyseniz sosyal medya platformlarınızı paylaşın. En güncel paylaşımlarım için Instagram, Facebook ve Twitter hesaplarımı takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorumun Onaylansın İstiyorsan Bunlara DİKKAT ET!
*Yorumunu Ad ve Soyad kullanarak yap,
*Lütfen spam yorum yapma,
*İletişim için yorumlar kısmını kullanma,
*Yorumlarınız site veya blog adresi içermesin,
*Kullanıcıya yararsız olan yorumlar onaylanmaz,
*Yorumlara e-mail adresi bırakırken adresiniz(at)gmail com şeklinde bırakınız. Aksi durumda yorumunuz onaylanmayacaktır.
*İş birliği için SPONSORLUK sayfasına göz atabilirsin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.