Sponsor İçerik

İnternetten Günde 10 Dolar Nasıl Kazandım

Drop Gelir E-Ticaret Eğitim Seti İncelemesi

Drop Gelir E-Ticaret Eğitim Seti İncelemesi
Drop Gelir E-Ticaret Eğitim Seti İncelemesi

Stoksuz e-ticaret sistemini eminim duymuşssunuzdur. Duymadıysanız da daha önceden yazmış olduğum Dropshipping Nedir? ve Nasıl Yapılır? başlıklı içeriğimi incelemenizi öneririm. Malumunuz internet üzerinden birçok stoksuz e-ticaret eğitimi veren kişiler mevcut. Özellikle Amazon üzerinden bu işi anlatan ve size adeta zenginlik sunan kişiler oldukça fazla. Neredeyse her reklam alanında karşınıza çıkıyorlar. Daha önce içeriklerimde de belirttiğim gibi bana göre Türkiye'de stoksuz e-ticaret yapmak oldukça sıkıntılı. Özellikle çevreniz veya size yol gösterecek birileri yoksa baya masraf ve zaman kaybı yaşayabiliyorsunuz. Dropshipping konusunda yaptığım araştırmalarda rastladığım Drop Gelir E-Ticaret Eğitim Seti bu fikrimi değiştirecek özelliklere sahip. Neden derseniz resmi sitesine göz attığınız zaman size kazanç garantisi verdiğini belirtiyor. Bununla beraber eğitimi hazırlayan Mustafa Koca yıllardır bu işin içinde olan biri. Ayrıca kendisi hazırda instagram butiği, 2 e-ticaret sitesi ve pazar yerleri üzerinden çalışmalarına devam eden biri. Bunu görünce sizlere yol göstermek adına Drop Gelir E-Ticaret Eğitim Seti incelemesini yapmak istedim. Kısa başlıklar halinde aklıllara gelebilcek sorulara cevap niteliğinde nedir ne değildir inceleyelim.

Drop Gelir E-Ticaret Eğitim Seti Kimler İçin Uygundur?

Eğitim setinin hedef kitlesi kendi işine sahip olmak isteyen herkes diyebilirim. Bununla beraber mevcut fiziksel dükkanı olan kişilerin de internet üzerinden sanal mağazalar açarak satışlarını katlamalarını sağlıyor. Temel olarak olarak stoksuz e-ticaret konusunda bilginiz yoksa bile bu eğitim ile siz de kendi işinize sahip olabiliyorsunuz.

Diğer bir önemli özelliği ise bana göre aktif olarak çalışan birinden destek almanızdır. Eğitimi sunan Mustafa bey zaten aktif olarak işin içinde ve eğitim setini satın almadan Whastapp üzerinden size destek vermeye başlıyor. Takıldığınız her konuda sorularınıza yanıt veriyor.

HEMEN EĞİTİME KATILMAK VEYA BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN

Araştırmalarıma göre bu eğitim seti yeni olmasına rağmen son ay için 30 kişiye yakın bir öğrenci grubu aldığını gözlemledim. Bu nedenle işin başındayken eğer e-ticaret dünyasına girmeyi düşünüyorsanız incelemenizi ve hatta ilk eğitime sahip olanlardan olmanızı öneriyorum. Sonuç itibari ile bu bilgilere her satın alan ulaşacak ve bilgi çoğaldıkça uygulayan çok olacaktır. Sonuçta ise size düşen pasta payı azalabilir. Türkiye içerisinde sermayesiz şekilde bu işe girmeyi düşünüyorsanız şuan için ekonomik fiyata sunulan bu eğitime mutlaka sahip olun derim.

Drop Gelir E-Ticaret Eğitim Seti İncelemesi
Drop Gelir E-Ticaret Eğitim Seti İncelemesi

Drop Gelir E-Ticaret Eğitim Seti İçeriğinde Neler Var?

Temel olarak 5 ana konu üzerinde odaklandığını söyleyebilirim. Nedir bunlar dersek şu şekilde sıralayabilirim:

  • Masrafsız şekilde online pazar yerlerinde nasıl mağaza açılır ve işletilir? Ayrıca açtığınız mağazaları nasıl otomatik hale getirebilirsiniz?
  • Instagram üzerinden nasıl butik açılır? Açtığınız Instagram butiğinizi nasıl otomatik şekilde işler hale getirebilirsiniz? Sürekli kazanç için uygulunabilir 2 farklı Instagram butiği işletme yöntemi nedir?
  • Toplam 17 kategoride 365 toptancı firma bilgisine ve sıfır maliyet ile ürünleri satmayı nasıl başarırsınız? Şirket kurmadan bu işi nasıl gerçekleştirebilirsiniz?
  • Kendi markanızı nasıl oluşturabilirsiniz? Markanızın devamı için neler yapmalısınız? Sosyal medya reklamlarını kullanarak nasıl markalaşma kazanırsınız?
  • E-ticaret sitelerinizi veya pazarlarınızı nasıl zirveye taşıyabilirsiniz? Rakip firmaların önüne geçmek için neler yapmalısınız?

Temel olarak yukarıda saydığım konular üzerinde yoğunlaşılmış bir eğitimdir.

Drop Gelir E-Ticaret Eğitimi Neden Ekonomik Fiyata Sunuluyor?

Bunun birinci nedeni Mustafa bey zaten gerçek kazancını şuan çalışmakta olan kendi siteleri ve pazar yerlerinden elde ediyor. Bu nedenle hazırladığı bu eğitim setini ekonomik fiyata sunabiliyor.

Diğer taraftan benzer eğitimlere 2 bin ile 5 bin TL arası rakamlar verilebiliyor. Ayrıca bu eğitimlerin büyük çoğunluğu teorik bilgilerden oluşuyor. Bu eğitim setinin en büyük avantajı işin hala içinde olan ve size sürekli destek olan birinin olmasıdır.

Diğer taraftan ise şuan sunulan rakam tamamen reklam amaçlı diyebiliriz. Belirlenen fiyat resmi sitesinde yazdığı gibi ilk 100 kişi için verilen fiyattır. Eğitim seti yeni yeni piyasada duyulmaya başlandı. Şimdilik son ayda 30 kişiye yakın katılımın olduğunu biliyorum. Bu nedenle fırsatı değerlendirmek için geç kalmamalısınız. Aksi durumda fiyat yükselecektir.

Aklınıza takılan sorularınızı WhatsApp üzerinden sormak veya eğitime sahip olmak için buraya tıklayarak resmi sitesine göz atabilirsiniz.

Bu yazımda sizlere Drop Gelir E-Ticaret Eğitim Seti incelemesi hakkında bilgiler verdim. Sizin de bu eğitim seti hakkında tecrübeleriniz varsa yorum kısmında paylaşabilirsiniz. Bununla beraber siteme abone olabilirsiniz. Ayrıca son güncellemelerden ilk haberdar olanlardan olmak için Instagram, Twitter ve Facebook hesaplarım üzerinden beni takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorumun Onaylansın İstiyorsan Bunlara DİKKAT ET!
*Yorumunu Ad ve Soyad kullanarak yap,
*Lütfen spam yorum yapma,
*İletişim için yorumlar kısmını kullanma,
*Yorumlarınız site veya blog adresi içermesin,
*Kullanıcıya yararsız olan yorumlar onaylanmaz,
*Yorumlara e-mail adresi bırakırken adresiniz(at)gmail com şeklinde bırakınız. Aksi durumda yorumunuz onaylanmayacaktır.
*İş birliği için SPONSORLUK sayfasına göz atabilirsin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.