Sponsor İçerik

İnternetten Günde 10 Dolar Nasıl Kazandım

Admitad Lite İle Para Kazanma

Admitad Lite İle Para Kazanma
Admitad Lite İle Para Kazanma

Para kazanma konusunu gün geçtikçe içinden çıkılamaz bir durum haline geliyor. Özellikle işsizliğin arttığı ülkemizde de bu sorun ciddi bir önem kazanmış durumdadır. Durum böyle olunca ek iş aramaları veya alternatif internet kazançlarına yöneldik. Bu konuda ise benim favori işlerimden biri affiliate marketing yani satış ortaklığı sistemleridir. Eğer daha önce satış ortaklığı kavramını duymadıysanız öncelikle detaylı şekilde bilgi verdiğim Affiliate Marketing Yani Satış Ortaklığı Nedir? başlıklı yazıma göz atmanızı öneririm. Satış ortaklığı konusunda bilginiz olduğunu kabul edersem kesinlikle Admitad sitesini duymuşsunuz. Bu satış ortaklığı havuz sisteminin yakın zamanda sunduğu Admitad Lite Crome eklentisi sayesinde para kazanmak artık daha kolay hale geliyor. Bu yazımın konusu ise Admitad Lite Crome eklentisi kullanımı ve para kazandırma taktikleri üzerine olacaktır.

Bu eklentinin kullanımına geçmeden önce bir Admitad hesabı açmanız gereklidir. Bunun için admitad.com adresine tıklayın. Karşınıza çıkan sayfada kırmızı butonla yazılmış olan KATIL kısmına tıklayın. Yeni sayfada size başvuru formu sunulacaktır. Bu formu doldurun ve üyeliğinizi aktifleştirin. Zaten Türkçe dil desteği olduğu için zorlanacağınızı düşünmüyorum. Olurda takılırsanız e-mail veya sosyal medya hesaplarım üzerinden bana danışabilirsiniz. Hesabınızı oluşturdunuz ve sıra geldi Admitad Lite Extension eklentisini indirmeye. Bu eklentiyi kullanmak için Google Crome arama çubuğu kullanmalısınız. Öncelikle Google Crome sahibi değilseniz hemen www.google.com/intl/tr_tr/chrome adresinden indirebilirsiniz. Ön hazırlıkları yapıtığımıza göre asıl konumuza başlayabiliriz.

Admitad Lite Extension Kurulumu ve Kullanımı

Admitad Lite nedir dersek Admitad sisteminin işimizi kolaylaştıran Crome eklentisi diyebiliriz. Admitad'ın bu eklentisi sayesinde popüler sitelerin satış ortaklığını yaparak para kazanabiliriz. Özellikle bu eklenti üzerinde durmamın nedeni ise asıl Admitad sisteminde göremediğimiz birçok siteye bu eklenti ile ulaşabiliyoruz. Yani iki sistemde Admitad olsa da reklam verenler farklıdır. Yani Trendyol sitesi normal Admitad platformunda reklam vermezken Admitad Lite sisteminde reklam veriyor. Bunun haricinde Google sisteminde bir kelime üzerine arama yaptığımız zaman hemen çıkan sonuçlardaki sitelerin başında bir işaretle para kazanmanın mümkün olup olmadığını gösteriyor. Yani satış ortaklığı yapabileceğimiz siteleri bize belirtiyor. Örnek için aşağıdaki görseli inceleyebiliriz.

Admitad Lite Extension Ürün Seçme
Admitad Lite Extension Ürün Seçme

Yukarıdaki görselde kırmızı halka içine aldığım sembol Admitad satış ortaklığı yapabileceğimi simgelemektedir. Eğer satış ortaklığına başvurunuz yoksa siteye girdimiz zaman bize alt kısımda link al veya başvuru yap şeklinde uyarıda bulunuyor. Bu giriş bilgilerini verdikten sonra eklentiyi kurma aşamasına geçebiliriz.

Google Crome kullandığınızı kabul ederek şimdi eklentimizi kurabiliriz. Bunun için extension.admitad.com/tr/lite adresine tıklayın. Türkçe sayfa olduğu için eklentiyi indermek oldukça kolaydır. Öncelikle Admitad hesabınızı aynı Google Crome üzerinde açmanız gereklidir. Daha sonrasında ise İNDİR yazan yere tıklayın ve işlemleri tamamlayıp eklentiyi aktifleştirin. Hepsi bu kadardır.

Admitad Lite İle Para Kazanma Taktikleri

Eklentimizi kurduktan sonra yapmamız gereken sadece satış ortaklığını yapmak istediğimiz siteye girmek ve linkmizi almaktır. Sonrasında ise aldığımız bu linki paylaşmaktır. Elbette kolay gibi görülebilir ancak ne yazık ki o kadar kolay bir süreç değil. Öncelikle "linki al ve sosyal medyada paylaş" taktiği size para kazandırmaz. Bunun bilincinde olmanız önemli.

Eğer popüler bir Instagram veya Pinterest hesabınız varsa satış yapma olasılığınız yüksek. Instagram bu şekilde paylaşımlara izin veriyor. İşin diğer noktası ise her platform bu linkleri paylaşmanıza izin vermiyor. Bu durumu aşmanın yolu var elbette. Mesela Facebook engelliyor ancak yorum şeklinde paylaşım yaptığınız zaman bir sorun çıkarmıyor. Elbette burada demek istediğim spam yorumlar değil. Bir gruba üye olabilirsiniz ve orada bir giysi üzerine paylaşım yapılmıştır. Siz de altına "çok güzelmiş beğendim. Geçenlerde buna benzer ürünü indirimli fiyatı ile (satış ortaklığı linkiniz) adresinden almıştım." gibi bir yorum bırakabilirsiniz. Elbette paylaşım yaptığınız profilinde gerçek olması önemli. Aksi durumda sahte hesabın yaptığı yorumu kimse önemsemez. Bu endenle insanlara faydası olacak şekilde yorum yaparak link bırakabilirsiniz. Bu sadece sosyal platformlarda değil blog yazılarında da geçerlidir. Ancak bu şekilde kazanç sağlayabilirsiniz.

Diğer önemli nokta ise video desteği almaktır. Bunun için bir inceleme videosu hazırlayabilir ve ürün linklini açıklama kısmında paylaşabilirsiniz. Birçok kanal bu yöntemle ciddi gelirler elde etmektedir. Özellikle Aliexpress, Trendyol, Amazon veya Gearbest bu iş için en çok tercih edilen platformlardır. Video çekemem derseniz de blog yazıları yazabilirsiniz. Özellikle yabancı dilde yazacağınız ürün inceleme yazıları size oldukça iyi şekilde kazanç sağlar.

Satış Ortaklığı Konusunda Önerim

Admitad size para kazanma yollarından sadece birini sunar. Buna benzer birçok platform olduğunu unutmayın. Özellikle konu satış ortaklığı ise pazar ve ürün havuzları oldukça çeşitlidir. Bunun için profesyonel destek almak isteyebilirsiniz. Bu noktada size Affili Online Kazanç Eğitim Seti'ni önerebilirim.

Aklınıza takılan konular için e-mail veya sosyal medya hesaplarımdan bana ulaşabilirsiniz. Yazımı beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaşabilirsiniz. Güncel içeriklerimden veya kazandıran paylaşımlarımdan haberdar olmak adına Instagram, Facebook veya Twitter hesaplarımı takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorumun Onaylansın İstiyorsan Bunlara DİKKAT ET!
*Yorumunu Ad ve Soyad kullanarak yap,
*Lütfen spam yorum yapma,
*İletişim için yorumlar kısmını kullanma,
*Yorumlarınız site veya blog adresi içermesin,
*Kullanıcıya yararsız olan yorumlar onaylanmaz,
*Yorumlara e-mail adresi bırakırken adresiniz(at)gmail com şeklinde bırakınız. Aksi durumda yorumunuz onaylanmayacaktır.
*İş birliği için SPONSORLUK sayfasına göz atabilirsin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.