Sponsor İçerik

İnternetten Günde 10 Dolar Nasıl Kazandım

AffilliDrop E-Ticaret Modeli İle Girişimciliğe Adım At!

AffilliDrop E-Ticaret Modeli
AffilliDrop E-Ticaret Modeli

AffilliDrop e-ticaret modeli aslında bilinen iki sistemin birleşimdir. Corona virüsü nedeni ile ekonomi ve diğer alanlar oldukça zor zamanlar geçiriyor. İşsizlik artarken diğer taraftan e-ticaret sektörü artı yönde ilerliyor. Bu durumu fırsata çevirmek isteyenler ise alternatif model arayışına giriyorlar. AffilliDrop e-ticaret modeli tam da bu zamanda imdadımıza yetişiyor. Kısa süreli olarak şuan Google Play Store üzerinde bu işi anlatan e-kitabı ücretsiz olarak bulabilirsiniz. Süre bitiminde ise ücretli olarak sunulmaya devam edecek. Bu bakımdan acele etmeniz iyi olacak. E-kitabı indirmeniz için gerekli linki yazımın sonunda bulabilirsiniz.

AffilliDrop E-Ticaret Modeli Nedir?

İnternetten para kazanma konuları ile ilgileniyorsanız eminim daha önce satış ortaklığı yani affiliate marketing ve stoksuz satış yani dropshipping ticaret modellerini duymuşsunuzdur. AffilliDrop e-ticaret modeli ise bu iki sistemin birleşimi diyebiliriz. İçerisinde hem satış ortaklığı hem de stoksuz satış aksiyonları mevcuttur. Elbette bu sistemi Amazon stoksuz satış sistemi gibi düşünmeyin. Bu sistemde firma kurma, ürün araştırma vb. aksiyonları dilerseniz yapmanız gerekmiyor. Bu bakımdan hem ekonomik bir girişim hem de kazanç bakımından oldukça iyidir. Ayrıca kırkdan fazla ülkeye satış yapabilme imkanınız bulunmaktadır.

AffilliDrop E-Ticaret Modeli Kimlere Uygundur?

İnternetten para kazanmak istemeniz bu işi yapabilmeniz için birinci adımdır. Sadece ödeme konusunda sıkıntı yaşamamak adına 18 yaşından büyük bir adına Payoneer hesabınızın olması gereklidir. AffilliDrop e-ticaret modelinde kullanılan bir alt yapı var. Bu alt yapı içerisinde zaten ürünler yüklü. Dilerseniz internetten eklemek istediğiniz ürünleri de kendi mağazanıza ekleyebilirsiniz. Bunun dışında isteğe bağlı olarak sizin yerinize sistemin Google ve Microsoft reklamları yapmasına izin verebilirsiniz. Bunun için ücret vermenize bile gerek yoktur. Sadece ürün satışından alacağınız komisyon oranı biraz düşük olacaktır. Bu gideri zaten reklam masrafı olarak düşünebilirsiniz. Sistem hakkında bilgim yok diye endişe etmenize gerek yok. Size sunduğum link üzerinden bu e-ticaret modelini anlatan e-kitaba ulaşabileceksiniz. Hesabınızı açtıktan sonra Türkçe hazırlanmış eğitim videoları ve destek birimi hep yanınızda olacak.

AffilliDrop E-Ticaret Modeli Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

  • S1- Ürünleri nereden temin edeceğim?
  • C1- Ürünler sisteme analiz edilip yüklenmiş durumda mevcuttur. Dilerseniz bu ürünleri satabilirsiniz. Bunun yanında kendi seçtiğiniz ürünleri eklemek isterseniz sistemin Chrome eklentisi ile kolayca mağazanıza ürün ekleyebilirsiniz.
  • S2- Sistemi denemek için bir seçenek var mı?
  • C2- Elbette var. Sistemi ücretsiz ve kredi kartı bilgisi gerekmeden denemenize olanak sunuluyor.
  • S3- E-ticaret mağazası için site kurmak gerekli mi?
  • C3- Site kurmanıza gerek yok. Shopify alt yapısı ile siteniz sistem tarafından sunuluyor. Size ait alan adı veriliyor. Ancak alan adınız alt domain şeklinde oluyor. Bu nedenle marka olmak adına bir domain almanızı öneririm. Domain almak isterseniz buradan temin edebilirsiniz.
  • S4- Sosyal medya ve Google Merchants üzerinde ürün sergilemek mümkün mü?
  • C4- Platformların izin verdiği ölçüde elbette satış yapabilirsiniz. Mesela +18 ürün satacaksanız bu biraz zor olacaktır. Ancak Instagram, Facebook ve Pinterest mağazalarını oluşturmanız için mağazanıza özel feed bağlantınız sunulmaktadır. Ücretsiz şekilde mağazalarınızı oluşturabilir ve satış yapabilirsiniz.
  • S5- Firma kurmak gerekli mi?
  • C5- İşin en güzel yanı bu olsa gerek. Firma kurmanıza gerek yok. Bütün alt yapı sistem tarafından sağlanıyor. Buna resmi prosedürlerde dahildir.
  • S6- Kargo gönderimi veya iade sürecini nasıl yöneteceğim?
  • C6- Bu konular bizi ilgilendirmiyor. Tüm sistem otomatik olarak işliyor. Ürün satışı yapıldığı zaman sistem ürünü hazırlatır ve gönderir. Çok nadir bile olsa iade durumu ile yine sistem ilgileniyor. Hatta sitenize girip, ürünü inceleyip sonra almaktan vazgeçenlere bile bir hafta boyunca pazarlama yapılıyor. Yani sistem tamamen kendi işliyor. Bize düşen mağazamıza ürün eklemek ve trafik sağlamaktır.
  • S7- Kazancımı nasıl alacağım?
  • C7- Hak ettiğiniz kazanımlarınızı Payoneer hesabınıza göndermekteler.

AffilliDrop Sistemine Nasıl Girebilirim?

Sistemi tanımak ve giriş sağlamak için kısa süreli olarak Google Play Store üzerinden sunulan AffilliDrop E-Ticaret Modeli isimli e-kitabı indirmeniz gerekli. Bu kitap içeriğinde sistem hakkında gerekli bilgiler, ürün seçme ve mağazanıza aktarma gibi birçok bilgi mevcut. Bunun yanında kitabın sonunda size gerekli olacak hediyeler de sunulmaktadır. Kitabı kısa süre için ücretsiz olarak aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

<< AffilliDrop E-Ticaret Modeli Kitabını İndir >>

Bu yazımı beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaşabilirsiniz. Bunun yanında en güncel içeriklerimden haberdar olmak adına Instagram, Facebook ve Twitter hesaplarımdan beni takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorumun Onaylansın İstiyorsan Bunlara DİKKAT ET!
*Yorumunu Ad ve Soyad kullanarak yap,
*Lütfen spam yorum yapma,
*İletişim için yorumlar kısmını kullanma,
*Yorumlarınız site veya blog adresi içermesin,
*Kullanıcıya yararsız olan yorumlar onaylanmaz,
*Yorumlara e-mail adresi bırakırken adresiniz(at)gmail com şeklinde bırakınız. Aksi durumda yorumunuz onaylanmayacaktır.
*İş birliği için SPONSORLUK sayfasına göz atabilirsin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.