Sponsor İçerik

İnternetten Günde 10 Dolar Nasıl Kazandım

Faucet Siteleri İle Para Kazanılır mı?

Faucet Siteleri İle Para Kazanılır mı?
Faucet Siteleri İle Para Kazanılır mı?

Kripto para dünyası ile ilgili iseniz eminim musluk sitelerini yani faucet sitelerini duymuşsunuzdur. Bu siteler bedava kripto para dağıtan siteler diye bilinmektedir. Peki gerçekten bedava mı? Yani size neden bedava kripto para versinler? Bu sorular eminim şimdi sizin de aklınızdan geçiyordur. Bunlara benzer sorulara cevap vermek adına yaklaşık altı aylık yapılan bir çalışmamı sizlerle paylaşmak istedim. Öncesinde ise faucet siteleri nedir ve neden kripto parayı bize verir bu işin detaylarına göz atalım.

Faucet Siteleri Nasıl Para Kazanır ve Bize Neden Verir?

Öncelikle bir sitenin bir aksiyon yaptırmadan size para kazandırmasını beklemeyin. Mesela anket firmaları size anket doldurduğunuz için para verir değil mi? Şunu unutmayın ki internet üzerinde sizlere sunulan hiçbir web sitesi veya uygulama size hayrına hizmet vermez. Hepsinin temel amacı para kazanmaktır. Ya sizden bir aksiyon almanızı bekler veya kişisel bilgilerinizi paylaşmak ister. Yani aslında bedava olan bir şey yoktur. Buna en büyük örnek Facebook verilebilir. Bizlere ücretsiz hizmet veren bu site aslında bizim bilgilerimizi satarak para kazanmaktır. Daha doğrusu bilgilerimizi kullanarak reklam satışı yapmaktadır. Üstelik buna her kullanıcı gönül rızası ile üye olurken izin vermektedir.

Konumuz olan faucet siteleri ise sizi sitede tutarak veya site üzerinde size reklam tıklaması yaptırarak para kazanmaktadır. Bunun karşılığında ise kazancından minik bir pay sunmaktadır. Bu tarz siteler sadece kripto para değil normal devlet parası da verebilir. Ancak normal para verene siteler ile gerçekten para kazanmak neredeyse imkansızdır. Ancak kripto para kurları oldukça oynaktır. Bu nedenle özellikle Bitcoin veya benzer değerde kripto para veren siteler ile çalışmak oldukça mantıklıdır.

Faucet Siteleri Ne Kadar Güvenlidir?

Buradaki güven meselesi kazancınızın size ödenmesi açısından bakılması gereken bir konudur. Ne yazık ki musluk siteleri fazla uzun ömürlü olmuyor. Bazı kişiler vurgun dediğimiz tabir ile zirveye kadar çıkıyor ve tüm kazançları alıp siteyi kapatıyor veya değiştiriyor. Bu durumda ise verdiğiniz zaman ve emek boşa gidebiliyor. Bu nedenle ben bu tarz siteler ile çalışma konusunda biraz çekingenimdir. Ancak buna rağmen uzun süredir ayakta duran ve pratik şekilde kazanç sağlayan siteler yok mu elbette mevcut. Bunlardan biri ile yaptığım yaklaşık altı aylık çalışma sonucun yedi yüz elli liraya varan kazanç aldım. Peki hangi site üzerinde çalışma yaptım? Şimdi bu konuya göz atalım.

Araştırma Yaptığım Faucet Siteleri ve Sonuç

Bir web sitesinin ne kadar süredir yayında olduğunu görmenin en iyi yolu archive.org sitesinden inceleme yapmaktır. Araştırma için seçtiğim siteleri bu site üzerinden inceledim. Sonuç olarak en uzun süredir yayında olan site ile çalışmalara başlamak istedi. Seçtiğim sitenin adresi freebitco.in şeklindeydi.

Freebitco.in sitesi archive.org kayıtlarına göre 2012 yılından beri yayında olan bir site. Bu nedenle bu sitenin şimdilik güvenilir olduğunu düşündüm. Elbette size %100 garantiyi kimse veremez. Siteye yaklaşık altı ay önce üye oldum. Bu arada yabancı forum sitelerinde de araştırdım ve link dağılımları yaptım. Yani referanslar kazandım. Çünkü sizden istenilen aksiyon ile kısa sürede kazanç elde etmek oldukça zordur. Bu nedenle referans kazanmak önemlidir. Şimdi bu site nasıl çalışır ve bize nasıl para kazandırır bu konuya göz atalım.

Faucet Siteleri Arasındaki Free Bitcoin Nasıl Kazandırır?

Öncelikle sisteme girmeden önce bir kripto cüzdanına sahip olmanız gerekli. Yani ödemelerinizi almak için bu zorunludur. Benim bu konuda size önerim binance.com kullanmanızdır. Her bakımdan dünya çapında kabul gören bir borsa havuzu olduğu için ben bunu kullanıyorum.

Sanal kripto para cüzdanınızı açtıktan sonra freebitco.in adresine tıklayın. Karşınıza çıkan sayfada sizden e-mail ve yeni şifre gönderme formu görülecek. Ayrıca Your Referrer yazan yerde de benim ID numaram yani "37489222" yazacaktır. Bilgilerinizi doldurup Sing Up! butonuna tıklamanız hesap oluşturma için yeterlidir.

Üyeliğimizi açtıktan sonra dilerseniz sağ üst köşede More yazan sekmenin altından profil bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz. Bu kısım ayrıca cüzdan bilginizi girmeniz gereken yerdir. Şimdi asıl konuya yani nasıl kazanç sağlayacağımıza bakalım.

Freebitco.in sitesi size saatte bir bir butona basmanızı sağlayarak kazanç sağlar. Alacağınız kazanç ise size çıkan numaraya göre değişmektedir. En düşük kazanç 0.00000019 BTC ve en yüksek kazanç ise 0.02261676 BTC şeklindedir. Yukarıdaki buton bir nevi çekiliş gibi düşünülebilir. Roll yazan butona tıklayıp size çıkan rakamlara göre verilecek olan BTC miktarları yukarıdaki tabloda görüldüğü gibidir. Bu aksiyonu her saat başı yapmanız gereklidir. Mobil cihazınızla bile birkaç saniyede yapabilirsiniz.

Free Bitcoin Sitesinin Diğer Kazanç Yolları

Kişisel panelinize giriş yaptığınız zaman üst kısımda değişik bölümler görülecektir. Bu bölümlerden ilki multply sekmesidir. Burası bir çeşit tahmin oyunu ile size kazanç sağlayacak kısımdır. Bu noktada bilmeniz gereken ise tahmininizin yanlış çıkması durumunda sizden kesinti olacağıdır. Şimdi kısım kısım hangi bölümlerin nasıl kazandırdığına göz atalım.

Free Bitcoin Multply Bölümü

Free Bitcoin Multpy Menüsü
Free Bitcoin Multpy Menüsü

Multply sayfası yukarıda görüldüğü gibidir. Bu kısımdakilerin ne olduğunu şu şekilde kısaca açıklayabiliriz.

  • Max Profit Per BTC: Oyunun limitini belirten kısımdır.
  • Bet Amaunt: Oyun için ne kadar yatıracağınızı belirlediğiniz kısımdır. Eğer boş bırakırsanız sistem kendisi 10 Satoshi yatırmaktadır.
  • Win Profit: Bu kısım yatırımınız hariç oyunu kazandığınız zaman alacağınız rakamı gösterir.
  • Bet ODDS: Kazancınızın kaç katında olacağını belirten kısımdır.
  • Win Chance: İçinde bulunduğunuz oyunu kazanma ihtimalinizi gösteren kısımdır.
  • Bet Hı: Bu butonun üstende belirlenecek sayının 5250 sayısından büyük olacağını seçtiğiniz kısım. Çıkan rakam büyük ise kazancınızı alırsınız.
  • Bet Lo: Bu buton ise üst göstergesinde çıkacak sayının 4750 sayısından küçük olacağını belirtmeniz için kullanılır. Yine aynı şekilde tahmininiz tutarsa kazancınızı alırsınız.

Kısaca bu bölüm tahmin oyunu ile kazancınızı katlama imkanı sunan kısımdır. Ortalama beş oyundan üçünü rahatlıkla kazandığımı söyleyebilirim. Bu kısımda unutulmaması gereken nokta ise tahmininiz tutmaz ise sizden kesinti olacağıdır.

Free Bitcoin Betting Menüsü

Bu kısımda size sorulan soruların cevaplarını tahmin etmeniz istenmektedir. Sorular gündeme özel sorulardır. Mesela 31 Mayıs saat 23.59'da BTC fiyatı ne olacak? gibi.

Free Bitcoin Betting Menüsü
Free Bitcoin Betting Menüsü

Yine bu oyunda da kaybetme ihtimalinizin olduğunu unutmayın. Yani cevabınız yanlış olursa belirtilen tutar hesabınızdan kesilir.

Golden Ticket Bölümü

Bu bölüm ise büyük çekilişin duyuru sayfasıdır. Çekilişe katılmanız için sizden üç adımı tamamlamanız istenir.

  • Birinci Adım: Multiply bölümünde oyun oynamanızdır.
  • İkinci Adım: Oyunda 500.000 satoshi (0.00500000 BTC) kazanmanızdır. Bu durumda size ücretsiz Golden Ticket veriliyor.
  • Üçüncü Adım: Bu aşamada ise üç altın bilet kazanırsanız 25.000 satoshi (0.00025000 BTC) bir altın bilet daha almanızı sağlıyor. Yani kazanma ihtimalinizi arttırıyor.

Bu sayfa benim oldukça nadir kullandığım kısımdır. Kullanıp kullanmamak sizin bileceğiniz bir durumdur. Yine hatırlatmam gerekirse oyunlarda kaybetme olasılığınız da vardır.

Earn Btc Sayfası

Bu kısımda bir kazanç yoktur. Yani bilgilendirme sayfasıdır. Sayfadaki bilgilendirmeye göre hesabınızda 30.000 satoshi yani 0,0003 BTC tutarak faiz kazanmanın mümkün olduğunu belirtmektedir. Bunun için bir süre yoktur. Şuan için yıllık faiz oranı 4.08'dir. Günlük faiz ise ayrıca hesaplanıyor. Kısaca faiz işi size göre uygun ise hesabınızda en az 0,0003 BTC bırakarak ek kazanç sağlayabilirsiniz. Ben şahsen kullanmıyorum. Kullanıp kullanmamak size kalmıştır.

Lottery Sayfası Nedir?

Bu kısım ise çekiliş sayfasıdır. Dilerseniz 0.00000001BTC karşılığında bilet alarak haftalık çekişe katılabilirsiniz. Şansınıza güveniyorsanız denemenizi öneririm. Ben elliye yakın bilet aldım. Sonrasında ise kazancım reflere kaydı ve şimdi mobilden roll butonuna basmak dışında nadir giriş yapıyorum.

Free Bitcoin Ödemelerini Nasıl Alıyoruz?

Ödeme almak için öncedende belirttiğim gibi bir sanal cüzdan sahibi olmamız gerekiyor. Bunun için binance.com üzerinden bir hesap açabileceğinizi de belirtmiştim.

Freebitco.in sitesindeki kazancımızı alabilmek için hesabımızda 0.00030000 BTC olması gereklidir. Elbette kesintileri de düşünmelisiniz. Sistem otomatik, yavaş veya hızlı şekilde ödeme yöntemi sunuyor. Hızlı ödemenin ise kesintisi oldukça yüksek oluyor ama on beş dakika gibi bir sürede ödeniyor. Yavaş ödeme ise aslında çok yavaş sayılmaz. En fazla yirmi dört saat içinde en az altı saat içinde ödemeniz yapılıyor. Hesabınızda paranın olmasını istemiyorsanız otomatik ödeme yapabilirsiniz. Böylece ödeme sınırına gelmeniz durumunda her hafta pazartesi hesabınıza kazancınız aktarılır. Ben şahsen otomatik ödeme yöntemini kullanıyorum.

UNUTMAYIN! Musluk sitelerinin çoğuna güvenilmez. Freebitco.in uzun süredir yayında olsa bile yarın kapanmayacağının garantisi yoktur. Bu noktayı göz önüne alarak bu siteleri kullanmanızı öneririm.

Kripto Para Dünyasından Para Kazanmak İsteyenlere Önerim

Faucet siteleri ile elbette kazanırsınız ancak yüksek kazançlar elde edemezsiniz. Kripto para kazanma işi ile profesyonel olarak ilgilenerek gerçekten güzel paralar kazanılmaktadır. Ancak bilinçsiz şekilde yapılan girişimler de sizi zarara uğratabilir. Bunun için en iyi yapılması gereken çalışma modeli bana göre iki tanedir.

Birinci Yol: Bu önerim gerçek manada yatırım yapacaklar içindir. Paranızın kazanca dönüşmesi için yatırım yapacağınız işi ya iyi bilmelisiniz veya işi bilen ve yasal olarak danışmanlık sunan kişi veya kurumlar ile çalışmalısınız. Kendi bilginize güvenseniz bile ben şahsen bilen birinden tavsiye almayı seçerdim. Elbette bu danışmanlık işinin de oldukça masraflı olacağını da unutmayın.

İkinci Yol: En sevdiğim yöntem budur. Bu yöntem akıllı yazılım kullanma yoludur. Yani robot yazılımlar sayesinde kazanç sağlıyorsunuz. Kabaca anlatmak gerekirse robot yazılım sizin yerinize 7x24 borsaları takip ediyor. Uygun gördüğünde sizin belirlediğiniz değerler aralığında alım veya satım yaparak size kazanç sağlıyor. Bundan kolayı ve ekonomik olanı bence yoktur. Bu konuda ise size arbitraj yapmanızı önerebilirim. siz de bu yöntemi denemek ve para kazanmak isterseniz detaylı bilgi almak için resmi sitesini ziyaret etmek adına buraya tıklayabilirsiniz.

Bu yazımı beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınız üzerinden çevreniz ile paylaşmanızı öneririm. Böylece onlarda bu fırsatı değerlendirmiş olur. Bunun dışında güncel içeriklerimden ve kazanç tiyolarımdan ilk haberdar olanlardan olmak için Instagram, Facebook veya Twitter hesaplarımı ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorumun Onaylansın İstiyorsan Bunlara DİKKAT ET!
*Yorumunu Ad ve Soyad kullanarak yap,
*Lütfen spam yorum yapma,
*İletişim için yorumlar kısmını kullanma,
*Yorumlarınız site veya blog adresi içermesin,
*Kullanıcıya yararsız olan yorumlar onaylanmaz,
*Yorumlara e-mail adresi bırakırken adresiniz(at)gmail com şeklinde bırakınız. Aksi durumda yorumunuz onaylanmayacaktır.
*İş birliği için SPONSORLUK sayfasına göz atabilirsin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.