Sponsor İçerik

İnternetten Günde 10 Dolar Nasıl Kazandım

Trendyol'u Kullanarak Para Kazanma Yöntemi

Trendyol İle Para Kazanma Yöntemi
Trendyol İle Para Kazanma Yöntemi

Trendyol ile para kazanma yöntemi satış ortaklığı sistemleri ile çalışanlar tarafından sıkça kullanılır. Birkaç yöntem üzerinden Trendyol ile para kazanmak mümkündür. Kimi satış ortaklığı ile kimi de e-ticaret yöntemi sayesinde para kazanır. Bunlara ek olarak Trendyol sisteminin kendine ek influencer özelliği bulunur. Ne şekilde olursa olsun her sistemin kendine göre zor veya kolay aşamaları bulunur. Kısa başlıklar halinde Trendyol ile para kazanma yöntemlerini inceleyelim.

Trendyol İle Para Kazanma Yöntemi: Satış Ortaklığı

Trendyol, Admitad satış ortaklığı havuzunda yer almaktadır. Admitad sisteminde Tredyol araması yapılarak satış ortalığına ulaşılamaz. Sistem sadece Google Chrome eklentisi ile kullanılmaktadır. Satış ortaklığını kullanabilmeniz için öncelikle admitad.com adresine tıklayıp bir hesap oluşturun. Hesabınızı oluşturduktan sonra Admitad Google Chrome eklentisini indirin. Google Chrome tarayıcısında aktif duruma getirin. Eklentinin en güzel yanı arama yapıldığında size Admitad sisteminde olan siteleri ayrıca belirtir. Aynen alttaki görsel üzerinde olduğu gibi.

Trendyol İle Para Kazanma I Admitad Eklentisi
Trendyol İle Para Kazanma I Admitad Eklentisi

Bir sitenin linkini almak için de yapmanız gereken satış sayfasını açmaktır. Size açılan sayfada

  • Ortalama sipariş tutarını,
  • Sipariş başına ortama kazanç miktarını,
  • Onay yüzdesini,
  • Ortalama işlenme süresini,

sunmaktadır. Aşağıdaki görsel üzerinde olduğu gibi.

Trendyol Satış Ortaklığı Kuralları
Trendyol Satış Ortaklığı Kuralları

Bu sistemde Trendyol ile işiniz yok. Ödemelerinizi Admitad paneli üzerinden takip edebilirsiniz. En güzel yazı firma olmanız yani fatura kesmeniz zorunlu değildir. Aldığınız linki sosyal medya hesaplarınızda, sitenizde veya e-mail ile paylaşabilirsiniz. Bazı sistemler e-mail veya reklam yöntemini istemez. Bu nedenle çalışmadan önce sadece Trendyol için değil tüm sistemler için kurallarını okumanız yararlı olacaktır.

Trendyol Influencer Sistemi İle Para Kazanma

Bu sistemle para kazanmak için fatura kesebilmeniz gereklidir. Bunun yanında sosyal medyanız için şartlar vardır. Instagram'da takipçi sayınız 10 binin üzerinde olmalıdır. Etkileşimler tamamen organik olmalıdır, Hesabınızı bir ürün satış sayfası olmamalıdır, Fatura kesemiyorsanız bir aracı firma ile çalışmak zorundasınız. Basit gibi görünen bu şartlar size ağır gelebilir. Her iki tarafından kazanç sağlaması için en azından bu şartların olması önemlidir. Bireysel kullanıcılar firma kurmak yerine aracı kurumlar ile çalışırlar. İnternette araştırma yapıldığında birçok firma çıkmaktadır. Reklam olmaması için şimdilik firma ismi vermiyorum.

Trendyol E-ticaret Satışları İle Para Kazanma

Trendyol sisteminde birden çok satıcı mevcuttur. Bu satıcıların büyük çoğunluğu al-sat yöntemi ile para kazanır. Biraz daha az olan kısım ise üreticilerdir. Ev tasarım ürünlerinden mutfak malzemelerine kadar birçok üretici mevcuttur. Üretici değilseniz siz de alım ve satım yaparak kazanç elde edebilirsiniz. İşinizi kolaylaştırmak için yazılım araçlarından yararlanabilirsiniz. E-ticaret işindeyseniz de e-ticaret satış arttırma yöntemleri konusunda da araştırma yapmanızı öneririm. Trendyol satıcı kısmında Facebook sayfalarından gördüğüm kadarıyla pek tatmin edici değil. Bu nedenle sistemi iyi kavramanız önemlidir. Birçok satıcı zararına satış yaptığını veya sistemin ek ücret çıkardığını söylemekte. Bunların hepsi Facebook gruplarında söyleniyor. Kesin olarak Trendyol sistemi kötü veya süper diyemem. Sistemi çok iyi anlayıp kullanalar da mevcut. Tüm bunları düşününce en azından ücretsiz satıcı eğitimleri almanızı öneririm.

Trendyol İle Para Kazanma Konusunda Sonuç

Trendyol ile para kazanmak anlattığım kadar basit gelmeyebilir. Bununla beraber sistem sayesinde çok iyi kazançlar elde edebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken nokta ise sosyal medya hesaplarınız gerçek olmalı ve asla bir hile yapılmamalıdır. Karşılıklı güven sayesinde bu işten siz de güzel kazançlar elde edebilirsiniz. İş olarak bu yöntemleri kullanmak istemezseniz en azından kendi siparişlerinizi indirimli almak için Admitad satış ortaklığını kullanabilirsiniz.

İçeriğimi beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaşabilirsiniz. En güncel içerik ve duyurularım için de Instagram, Facebook ve Twitter sayfalarımı takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorumun Onaylansın İstiyorsan Bunlara DİKKAT ET!
*Yorumunu Ad ve Soyad kullanarak yap,
*Lütfen spam yorum yapma,
*İletişim için yorumlar kısmını kullanma,
*Yorumlarınız site veya blog adresi içermesin,
*Kullanıcıya yararsız olan yorumlar onaylanmaz,
*Yorumlara e-mail adresi bırakırken adresiniz(at)gmail com şeklinde bırakınız. Aksi durumda yorumunuz onaylanmayacaktır.
*İş birliği için SPONSORLUK sayfasına göz atabilirsin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.