Sponsor İçerik

İnternetten Günde 10 Dolar Nasıl Kazandım

NFTSOLK İle Para Kazanma

NFTSOLK İle Para Kazanma Yöntemi
NFTSOLK İle Para Kazanma Yöntemi

NFTSOLK ile para kazanma konusuna geçmeden önce ne olduğuna göz atalım. İnternet teknolojisi günümüzde yeni bir seviyeye ulaştı. Metaverse, NFT derken birçok yükselimler gerçekleştirdi. Bunların sonucunda da yeni iş kolları ve kazanç fırsatları doğmuş oldu. NFTSOLK sitesi de bunlardan biri. Şimdilik ödeme almadım ancak yabancı ve yerli birçok kişinin ödeme aldığınız biliyorum. Üstelik saatlerce emek harcamanıza bile gerek olmadan size dolar kazandırıyor. Kısa video üzerinden size anlatım yaptım. Bu içerikte ise daha detaylı şekilde anlatım yapacağım.

NFTSOLK Sitesi Nedir?

Basit olarak bir anket sitesi, inceleme sitesi gibi düşünebilirsiniz. Sizden sunulan NFT eserlerini oylamanız istenir. (Bknz. NFT Nedir?) Bunun karşılığında da size ödeme yapılır. Günde on adet NFT oylarsınız. İlk günlerde kazanç 5-6 dolar olmakta. İki hafta sonunda ise günlük oylama sonucu iki dolara yakın şekilde düşürmekteler. Bunun nedeni ise kişisel fikrim referans kazandırmanızı istemeleridir. Bu nedenle referans sisteminizi kullanarak kazancınızı kısa sürede tamamlayabiliyorsunuz.

NFTSOLK İle Para Kazanma Seçenekleri Nelerdir?

Basit şekilde düşünürsek üç yöntem üzerinden kazanç elde etmenize yardımcı oluyor. İlk iki seçenek sistemin kazancı diğer kazanç ise NFT satışına yardımcı olması şeklindedir. Sistemde bulunan NFT'leri oylayarak kazanç sağlayacağınızı belirtmiştim. Diğer yöntem ise referans sistemini kullanmaktır. Referans sistemi ise size sunulan link üzerinden yeni kullanıcıları ekleme işlemidir. Linkinizi sosyal medya hesaplarınız üzerinden veya çevrenize sunarak sisteme dahil ediyorsunuz. Linkiniz üzerinden hesap açanlar kazandıkça size de ödeme yapılıyor. Referansınız ile üye olan kişiden para kazanmanız için öncelikle kişinin NFT onaylamaları ile 20 dolar kazanması gerekir. Böylece sanırım sistem referansınızın gerçek kişi olduğunu ve işi ciddiyetle yaptığınız onaylıyor. Son kazanç yöntemi ise sahip olduğunuz NFT eserlerinizi siteye yüklüyorsunuz. Böylece daha fazla kitleye tanıtım satılmasını hızlandırıyorsunuz. NFT eseri üretmiyorsanız diğer iki yöntemle güzel kazançlar elde edebilirsiniz.

NFTSOLK Sitesi Güvenilir mi?

İsinburada.com sitesinde yatırım yaparak kazanmanızı sağlayan sistemleri tanıtmamaya çalışıyorum. Sunduğum siteleri deneyimleyerek sorunsuz olduğuna inandığım zaman paylaşıyorum. Bu bakımdan güvenli olmadığına inanmasam sizinle paylaşmayacağımı bilmenizi isterim. NFTSOLK sitesi ile resmi bir bağlantım yok. Yani siteye %100 kefilim diyemem. Sonuç itibari ile üçüncü taraf bir site ve bende sizin gibi kullanıcıyım. Kazanç imkanını gördüm ve araştırmalarım sonucunda da ödeme yaptığı kanısına vardım. Şimdilik ödeme limitine gelmedim ve ödeme alamadım. Ancak alanlar ile karşılaştım. Ödeme alanlar bile bu siteye başta güvenmemişler ve sonrasında da güvenle çalışmalarına devam etmişler. Site yeni ancak kazanç ödemesi yaptığı için daha fazla duyulmadan ilk girenlerden olmanızı öneririm. Yatırım yapmayacağınız için kaybedeceğiniz bir şey yoktur.

NFTSOLK Ödemesini Nasıl Alırım?

Kazançlarınızı kripto para veya normal ödeme şeklinde alabiliyorsunuz. Araştırmalarıma göre ülkemiz için en iyi ödeme alma yöntemi Payeer denilen bir sistem üzerinden almaktır. Payeer birçok şekilde ödeme almanızı sağlar. Kripto paradan tutun dolar, euro şeklide ödeme alabiliyorsunuz. Bu bakımdan sadece NFTSOLK için değil birçok online kazanç işlerinizde de kullanabilirsiniz.

Payeer Nasıl Açılır?

Payeer ile Payoneer sistemleri sıklıkla karıştırılmaktadır. Öncelikle bu sistemlerin birbirleri ile alakaları olmadığını bilin. Eğer Payoneer hakkında bilgi edinmek isterseniz daha önce yazmış olduğum Payoneer Nedir? Nasıl Açılır ve Para Kazandırır?  başlıklı yazıma göz atabilirsiniz. 

Bizim şimdiki konumuz ise Payeer ödeme sistemidir. Hesabınızı oluşturmak için payeer.com adresine tıklayın. Sitenin dili İngilizce ve ne yazık ki Türkçe desteği yok. Bu durumu Google translate kullanarak aşabilirsiniz. Dikkat etmeniz nokta ise Türkçe karakter kullanmayın. Ayrıca translate çevirisi üzerindeyken form doldurmayın. Çünkü hata alabilirsiniz. Hesap açma işlemi toplamda üç aşamada oluyor. Sizden bir e-mail adresi istenir ve onay kodu gönderilir. Sonrasında ise ilgili sayfada kodu girer ve üyeliğinizi tamamlarsınız. Tüm işlemlerden sonrada gerçek kişi olduğuna dair sizden kimlik belgenizin görselini istenir. Bu işlem ise normal bir prosedürdür. Çünkü bankada nasıl hesap açarken sizden gerçek kişi olduğunuza dair belge istenirse aynı mantık burada da vardır. Sonuç itibari ile Payeer sanal bir bankadır. Ben bu adımları tamamladım. Size tamamlayın veya tamamlamayın diyemem ancak işleyiş bu şekildedir. Ayrıca android ve IOS uygulaması sayesinde de oldukça kullanışlı olduğunu söyleyebilirim.

NFTSOLK İle Nasıl Daha Fazla Kazanırım?

İki şekilde kazancınızı arttırabilirsiniz. Öncelikle referans sistemi ile bolca kazanç elde edebilirsiniz. Bu noktada önemli olan referansınızın gerçek kişi olmasıdır. Yani farklı şekilde hileli olarak yeni üyelikler açma kalıcı olarak yasaklanmanıza neden olur. İkinci yöntem ise NFT eserleri üretip bu sistem üzerinden duyulmasını sağlamaktır. Uzun vadede kazandırır ancak kısa süreli kazandırmaz. NFT eserleriniz keşif edildiğinde de oldukça tatmin edici şekilde kazandıracaktır.

NFTSOLK Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

  • Soru 1) NFTSOLK güvenilir bir sitemidir? 

Cevap 1) Şimdiye kadar güvenilmez olması için bir sebep göstermedi. Ödemelerini yapmakta ve kazandırma devam etmektedir. Ancak bu durum sitenin %100 güvenli olduğunu göstermez. Sonuç olarak sistem kullanıcısı olmanız durumunda bir kayıp yaşamazsınız. 

  • Soru 2) Günde kaç saat ayırmam gerekli? 

Cevap 2) Saat değil oylama için sadece 5 dakikanızı ayırmanız yeterlidir. Referans çalışması içinde istediğiniz kadar zaman ayırabilirsiniz. Mobil cihaz üzerinden günde beş dakika ile kazanabilirsiniz. 

  •  Soru 3) Ödememi banka hesabına alabilir miyim? 

Cevap 3) Alabilirsiniz ancak direkt olarak değil. Ödeme için aracı sanal banka diyebileceğimiz ödeme aracı kullanılır. Ülkemiz için en iyi yol Payeer sistemdir. 

  • Soru 4) Arkadaşım referansım ile üye oldu ama referanslarımda göremiyorum. Neden? 

Cevap 4) Referans listenizde görünmesi için arkadaşınızın oylamalardan 20 dolar kazanması gerekli. Bunun amacı gerçek kişi olduğunu kanıtlamaktır. En fazla beş gün içinde zaten 20 dolar kazanıyor. Bu nedenle panelinizde geç görürsünüz. 

  • Soru 5) Bana destek olur musunuz? 

Cevap 5) Evet destek olurum. Tek şartım ise önerdiğim sistemlere benim linkim ile kayıt olmanızdır. Bu durum NFTSOLK içinde geçerlidir. Referansım ile üye olup 20 dolar seviyesinde kazanıp e-mail üzerinden iletişime geçebilirsiniz. 

  • Soru 6) Ödeme alma şartı nedir? 

Cevap 6) Ödemenizi alabilmeniz için 200 dolar limitine gelmeniz gerekir. Ayrıca 100 dolar oylama kazancı gerekmektedir. Toplamda 100 doları oylama kazancı dahil 200 dolar kazanca ulaşınca ödeme yapılmaktadır.

Güncelleme: Bu site ödemelerini yapıp kapanmıştır.

Yazımı beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaşabilirsiniz. En güncel içeriklerim için Instagram, Facebook ve Twitter hesaplarımdan takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorumun Onaylansın İstiyorsan Bunlara DİKKAT ET!
*Yorumunu Ad ve Soyad kullanarak yap,
*Lütfen spam yorum yapma,
*İletişim için yorumlar kısmını kullanma,
*Yorumlarınız site veya blog adresi içermesin,
*Kullanıcıya yararsız olan yorumlar onaylanmaz,
*Yorumlara e-mail adresi bırakırken adresiniz(at)gmail com şeklinde bırakınız. Aksi durumda yorumunuz onaylanmayacaktır.
*İş birliği için SPONSORLUK sayfasına göz atabilirsin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.