Sponsor İçerik

İnternetten Günde 10 Dolar Nasıl Kazandım

Amway İle Para Kazanma

Amway İle Para Kazanma Yöntemi
Amway İle Para Kazanma Yöntemi

Amway ile para kazanma konusu eminim sizin de ilginizi çekiyordur. Network marketing sistemi ile çalışan Amway firması size yeni kazanç kapısı olabilir. Bilmeyen için saadet zinciri veya dolandırıcı gözüyle bakılan doğrudan pazarlama işi aslında legal bir sistemdir. Bu iş yasal olarak ülke kanunlarına tabi olarak çalışır. Vergisini verir ve sistemine göre üyelerine kazandırır. Ülkemizde bulunan birçok firma köken olarak yabancı kaynaklıdır. Network marketing işi ile ilk tanıştığım yıllarda oldukça sıkı denetimleri vardı. Örnek vermek gerekirse firma reklam yapmanıza izin vermiyordu. Şimdi ise birçok girişimci Google veya diğer sosyal medya araçlarında reklam yayınlayabiliyor. Kısaca firmalar teknolojinin gelişimi ile kurallarını esnetti. Bu durum bizler içinde iyi bir kolaylık sağladı. Peki Amway ile para kazanma konusuna başlamadan önce firmayı tanımaya ne dersiniz?

Bu yazımda şu başlıkları bulabilirsiniz:

Amway Firması Güvenilir mi?

Kuruluş tarihi 1959 olan Amway firması günümüzde ayakta duran en köklü doğrudan satış firmasıdır. Firmanın genel merkezi Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunmakta. İlk kuruluş yıllarında bir aile şirketi olarak başlamıştı. İlerleyen yıllarda artan sektör payı ile daha fazla büyüme gereksinimine girdi. Günümüzde yüzden fazla ülkede çalışmalarına devam etmektedir. Ülkemizde de yasal olarak 1994 yılında çalışma hayatına başladı. Hala günümüzde en büyük doğrudan pazarlama firması olarak faaliyetlerine devam etmektedir.

Amway Para Kazandırıyor mu?

Elbette kazandırıyor. Bunu basit bir örnek ile anlatayım. Evlerde en çok kullanılan Amway ürünlerinden biri Çok Amaçlı Temizleyici Amway Home™ L.O.C.™ temizlik ürünüdür. Bu ürünü Google üzerinde arayalım. Fiyatı 80 TL ile 106 TL arası olduğunu görürsünüz. Şimdi bu noktada ucuz alıp satanlar oldukça yüksek alım hacmine sahip olanlar olduğunu bilin. Yani Amway firmasından aylık ne kadar çok ürün alınırsa size bir statü veriliyor. Her network marketing firmasında bu vardır. Kimi elmas kimi bronz kimi de müdür diyebilir. Bu kademelerin indirimleri de farklıdır. Resmi amway.com üzerinde 84.50 TL bu ürüne sahip olabilirsiniz. Sponsor ise bu üründen ortalama 10 TL kar elde eder. Bu durum resmi şekilde böyle görünse bile aslında kar oranı size kalmıştır. Çoğu ev hanımı veya öğrenci bu ürünü yerine 100 TL gibi ücrete vermektedir. Bazı dükkanların önünde gördüğümde fiyatını soruyorum. 110 TL diyene bile denk geldim. Demem o ki bu işi yapmasanız bile resmi sitesinden daha ekonomik şekilde alabilirsiniz. Bunun için sponsor bulmanız gereklidir. Ürün ihtiyacınız varsa https://go.isinburada.com/amway sponsor linkim üzerinden kayıt oluşturabilirsiniz. Ne kadar kazanırım diye hesaplamak isterseniz ic.amway.com.tr adresini ziyaret ediniz.

Amway Serbest Girişimcisi Ne Yapar?

Amway ile para kazanmak istiyorsanız sponsor seçimi ile işe başlıyorsunuz. Sponsor size gerekli durumda yardımcı olur. Çünkü asıl para ekip işinden gelen kazançtadır. Bu nedenle herkes birbirine yardım eder. Temel olarak bir Amway serbest girişimcisi şunları yapmaktadır: 

  • İlgili kitleleri keşfeder ve ürünlerin, sistemin tanıtımını yapar,
  • Kazandığı müşterilerine ürün temini konusunda yardımcı olur,
  • Ekibine ve çevresindeki ilgili kişilere yardımcı olur,
  • Online sipariş veremeyenlere için gerekirse kendi panelinde sipariş verir.

Kısaca ürün satışı ve ekip yönetimi ile kazanç sağlar. Bunun yanında firmanın teşvik ürünleri, etkinlikleri veya ödülleri oluyor.

Amway Girişimcisi Olmak İçin Sermaye Gerekir mi?

Amway ile para kazanma konusunda karar verdiyseniz sermayesiz ve ücretsiz şekilde giriş yapabilirsiniz. Bunun için ihtiyacınız olan bir sponsordur. Dilerseniz ekibimde yer almak için https://go.isinburada.com/amway sayfamdan hesabınızı oluşturun. Üyelik ücreti yok ancak kazanç elde etmek için çalışmalısınız. Sistem çalışmanızı ise ürünlerden elde edilen puan sistemine göre gözlemliyor diyebilirim. Her ürünün puanı vardır. Örneğin L.O.C. ürününün puanı 3,71 PD olarak belirlenmiştir. Ürün alımlarında bu puanlar toplanır ve kazancınız ortaya çıkar. Yukarıda verdiğim tablo hesaplama linkinden tahmini kazancınızı hesaplayabilirsiniz.

Nasıl Ürün Satışı Yapabilirim?

Amway ile para kazanma konusunda birçok kimsenin ilk sorduğu soru budur. Yazımın başında da belirttiğim gibi teknoloji hızla gelişti. Firmalarda bu gelişime uyum sağladı. Amway firması da bu gelişime ayak uyduran firmalardan biridir. Amway girişimcisi olduğunuz zaman size ait bir sayfa verilir. Örneğin benim sayfam https://www.amway.com.tr/user/isinburada şeklindedir. Size verilen sayfayı düzenleme ile işe başlarsınız. Eğer sponsorunuz ben olursam sayfanızı düzenlemeniz konusunda yardımcı olurum. Hatta hiç bilgim yok diyenlerin sayfasının tamamını düzenlerim. Bunun için e-mail üzerinden ulaşmanız gereklidir. Ürün satışlarının büyük çoğunluğu eskiden eşe dosta yapılırdı. Şimdi ise sosyal medya üzerinden dilediğiniz herkese sunabiliyorsunuz. Hatta bütçesi olan girişimciler reklam vererek satışlarını arttırıyor. Bir ilerisi ise firması olan kişisel ek ürün olarak Amway ürünleri satabiliyor. Büyük online mağazalarda buna benzer birçok firmayı görebilirsiniz. Yeni başlayan biri olarak benim önerim Instagram üzerinden ilerlemenizdir. Kendi e-ticaret siteniz yoksa shopier.com üzerinden oluşturabilirsiniz. İlk aşamada kendi Amway sayfanıza yönlendirmeniz iyi olur. İlerleyen zamanda da tüm satış yollarını açabilirsiniz. Bu işi part time veya ek gelir olarak yapacaksanız sosyal medya üzerinden ürün tanıtımı ve kendi Amway sayfanıza yönlendirme yapın. Diğer yöntemlerde ürün siparişi, müşteri iletişimi gibi durumlar zamanınızı alacaktır.

Sponsorunuz Ben Olursam Farkı Ne Olur?

Sponsor olarak beni seçerseniz öncelikle takıldığınız yerde 7/24 e-mail ile destek olacağımı bilin. Bunun yanında sosyal medya üzerinden nasıl profesyonel paylaşımlar yapacağınızı öğretebilirim. Bu amaçla canva.com kullanacağız. 

Sponsor olarak beni seçmeniz durumunda bir aylık canva pro sürümü kullanmanızı sağlayacağım. 

Ek olarak size dijital kartvizit hazırlıyorum. Size sunacağım kartvizit örneğine buradan ulaşabilirsiniz. Bu örnekteki yerleri sizin bilgileriniz ile değiştirip sunacağım. Tüm bu ayrıcalıklardan yararlanmak için hemen go.isinburada.com/amway sayfamdan girişimci hesabınızı oluşturun. Hesap kurulumunu tamamlayın ve bir sipariş verin. Sonrasında da e-mail üzerinden bana ulaşın ve işlemleri başlatayım. Desteği sadece e-mail üzerinden verdiğimi unutmayın.

Amway İle Para Kazanma Konusunda Sıkça Sorulan Sorular

  • Soru: Girişimci veya müşteri hesabı oluşturmak ücretli mi? 
  • Cevap: İki hesabı oluşturmak için de ücret alınmaz. Ancak sponsor ihtiyacınız olacaktır. 
  • Soru: Neden Amway firmasını seçmeliyim? 
  • Cevap: Ürün gamı oldukça geniş. Ürünler zaten biliniyor ve tabiri caiz ise kendi kendini satıyor. Size düşen ihtiyaç sahiplerini belirlemek oluyor. Resmi olarak 1994 yılından beri ülkemizde faaliyet gösteriyor. Bunlar bile neden seçmeniz konusunda size güven verecektir. 
  • Soru: Benim çevrem yok ürünleri kime satacağım? 
  • Cevap: Çevreniz yoksa sosyal medya size en büyük çevreyi sunar. İnternet üzerinden benim gibi siz de tüm ülkeye ürünü veya iş modelini sunabilirsiniz. 
  • Soru: Tahmini ne kadar kazanırım? 
  • Cevap: Kazanç konusunda sınır yok. Ne kadar çok satış yaparsanız veya ekibinizi büyütürseniz kazancınız o kadar çok olur. 
  • Soru: Ücretli danışmanlık alabilir miyim? 
  • Cevap: Amway firması destekleri için sizden para istemez. 

Eğer kişisel olarak benden danışmanlık almak isterseniz şu konularda hizmet verebilirim: 

  • Sosyal medya kullanımı,
  • Dijital strateji oluşturma,
  • Canva kullanım eğitimi, (Sponsorum ile hesap açanlara ücretsiz)
  • Wordpress site kurulumu,

gibi konularda danışmanlık verebilirim. Bunun için e-mail üzerinden iletişime geçmeniz yeterlidir. İçeriğimi beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaşabilirsiniz. En güncel içeriklerim ve kazanç yöntemlerim için Instagram, Twitter veya Facebook sayfamı takip ediniz.

Hiç yorum yok

Yorumun Onaylansın İstiyorsan Bunlara DİKKAT ET!
*Yorumunu Ad ve Soyad kullanarak yap,
*Lütfen spam yorum yapma,
*İletişim için yorumlar kısmını kullanma,
*Yorumlarınız site veya blog adresi içermesin,
*Kullanıcıya yararsız olan yorumlar onaylanmaz,
*Yorumlara e-mail adresi bırakırken adresiniz(at)gmail com şeklinde bırakınız. Aksi durumda yorumunuz onaylanmayacaktır.
*İş birliği için SPONSORLUK sayfasına göz atabilirsin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.