Sponsor İçerik

İnternetten Günde 10 Dolar Nasıl Kazandım

Canva İle Para Kazanma Yolları

Canva İle Para Kazanma Yolları
Canva İle Para Kazanma Yolları

Canva ile para kazanma yolları saymakla bitmez. Bu platform kullanıcı dostu arayüzü ve zengin tasarım özellikleriyle popüler bir grafik tasarım aracıdır. Sadece tasarım yapmakla kalmaz. Aynı zamanda Canva'yı kullanarak online gelir elde etme fırsatları sunar. Bu kısa içeriğimde sizlere deneyimlediğim Canva ile para kazanma yollarını anlatacağım. Hatta bir tık ileri gidip boyama kitapları hazırlayabilirsiniz. Bu kitapları Amazon Kdp üzerinden satarsınız. Örnek bir kitabı hazırladım. Dilerseniz tıklayın ve inceleyin.

Canva'yı Kullanarak Para Kazanma Yolları Nelerdir?

Tasarımlar üzerinden zaten kazanç sağlamayı herkes bilir. Bizim burada amacımız herkesin bilmediği veya az bilinen yöntemi bulmak. Kısa başlıklar haline Canva'nın hangi yönleri bize para kazandırır inceleyelim.

Grafik Tasarım Hizmetleri Sunmak

Canva, profesyonel kalitede grafik tasarım yapmanıza olanak tanır. Logo tasarımı, sosyal medya görselleri ve afişler gibi görsel içerikler oldukça iyi kazandırır. Bu tasarımları paketler halinde yaparak muhteşem bir pasif gelir elde edebilirsiniz. Ürünlerin dijital olması ve anında teslim edilebilmesi oldukça kazanç sağlar. Bu tasarımlarınızı Etsy veya ülkemiz için Shopier üzerinden rahatlıkla sunabilirsiniz. Örnek isterseniz benim sunduklarıma buradan göz atabilirsiniz.

Canva İle Para Kazanma Yolu: Şablon Satışı Yapın

Kendi tasarladığınız özel şablonları Canva'nın şablon pazarında satabilirsiniz. İnsanlar bu şablonları kullanarak kendi içeriklerini oluşturabilirler. Bu kapsamda benim de sunduğum dijital ürün hazırlama şablonu ilginizi çekebilir.

Eğitim ve Kurslar

Canva tüm dünyada kullanılan bir platformdur. Kullanımı kolay olsa bile bilmeyen için zor olabilir. Tüm özelliklerin nasıl kullanılacağını anlatan eğitimler oldukça ilgi çekicidir. Bu kapsamda sizlerde çeşitli konularda eğitim hazırlayıp sunabilirsiniz.

Canva İle Para Kazanmak İçin İş Ortaklığı Programı

İş ortaklığından kastımız aslında affiliate marketing sistemdir. Affiliate marketing yani satış ortaklığı hakkında bilginiz yoksa önceden hazırladığım içeriğime göz atınız. İçeriğim için Affiliate Marketing Yani Satış Ortaklığı Nedir? başlığına tıklayınız.

Canva Pro Ortaklığı Nedir?

Ortaklık programı, Canva Pro üyeliklerini başkalarına tanıtarak komisyon kazanma yöntemidir. Bilindiği gibi normalde Canva ücretlidir. Siz bu öneriyi başkalarına yaparak satın alınmasını sağlıyorsunuz. Canva bu tanıtım karşısında da sizi ödüllendiriyor. Yani size belirli bir oranda komisyon veriyor.

Freelance Tasarım Projeleri

Profesyonel bir grafik tasarımcı bir logo için binlerce lira talep edebilir. Elbette bu onun en doğal hakkıdır. Buna karşın çoğu işletme için bu ücretler yüksek gelir. Bu orta kısımda da ekonomik fiyata Canva tasarımcıları hizmet sunuyor. Yani profesyonel bir tasarımcıya yakın bir hizmeti ekonomik fiyata sunuyoruz. Aslında tüm işi Canva yapıyor. Biz ise bir kaç tıklama ile istenileni oluşturuyoruz. Bu kapsamda çeşitli hizmetler sunabilirsiniz. Canva becerilerinizi kullanıp freelance dijital pazarlama uzmanı olarak çalışma platformlarından iş alabilirsiniz. Upwork, Freelancer ve Fiverr gibi platformlar bu konuda faydalı olabilir. Konuyla ilgili En İyi Yerli Freelancer Siteleri İncelemesi ve Önerilerim başlıklı içeriğim de ilginizi çekecektir.

Canva İle Kendi İşinizi Kurma Yöntemi

Kendi grafik tasarım ajansınızı kurabilirsiniz. Kulağa komik geliyor gibi değil mi? Yurt dışında bu tarz birçok girişim mevcut. Canva temelli ajans kurmuş ve işler büyüyünce eğitimlerde eklemişler. Profesyonel bir içerik hazırlamanın en kolay yolu olduğu için firmaların oldukça iyi bir talebi var. Yabancı dilleriniz varsa dünya çapına pazarlama da yapabilirsiniz. Eğitimler, tasarım paketleri vb. kısaca aklınıza ne gelirse bir ajans çatısı altında sunabilirsiniz. Hatta firmanızı yurt dışında da kurabilirsiniz. Konuyla ilgili Uluslararası Şirket Kurma Yöntemi başlıklı yazım size yardımcı olacaktır.

Para Kazanma Canva Dünyasında Oldukça Kolay!

Canva platformu sadece tasarım yapmamıza değil aynı zamanda kazanç elde etmemize de yarıyor. Bu kapsamda da dilerseniz ücretsiz hesabınızı açıp en azından sunulan birkaç özelliği deneyimleyin.

Profesyonel sürümü denemek isterseniz sizin için bir hafta bu özelliği sunabilirim. Bunun için iletişim kısmındaki e-mail adresi üzerinden bana ulaşmanız yeterlidir.

Bu içeriğimi beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaşın. En güncel içeriklerim için Instagram, Facebook ve X (Twitter) hesaplarımı takip ediniz.

Hiç yorum yok

Yorumun Onaylansın İstiyorsan Bunlara DİKKAT ET!
*Yorumunu Ad ve Soyad kullanarak yap,
*Lütfen spam yorum yapma,
*İletişim için yorumlar kısmını kullanma,
*Yorumlarınız site veya blog adresi içermesin,
*Kullanıcıya yararsız olan yorumlar onaylanmaz,
*Yorumlara e-mail adresi bırakırken adresiniz(at)gmail com şeklinde bırakınız. Aksi durumda yorumunuz onaylanmayacaktır.
*İş birliği için SPONSORLUK sayfasına göz atabilirsin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.