Sponsor İçerik

İnternetten Günde 10 Dolar Nasıl Kazandım

XTicaret Kapandı mı?

XTicaret Kapandı mı?
XTicaret Kapandı mı?

Satış ortaklığı ile ilgili iseniz Xticaret platformunu illaki duymuşsunuzdur. Sektörde ilklerden olan Xticaret satış ortaklığı havuzu ürün satıcıları ile pazarlama uzmanlarını bir araya getiren bir platformdu. Son günlerde en çok merak edilen konu XTicaret kapandı mı? sorusu hakkındaki söylentiler, yazılan çizilenler. Peki gerçekten XTicaret kapandı mı yoksa dolandırıcı mıydı? Bu yazımda sizlere bu konu hakkında bilgi vererek diğer alternatif platformları paylaşacağım.

XTicaret Kapandı mı?

Son aylarda XTicaret platformu ödemelerini hayli geciktirdi. Sitenin açık olması ve yönetim tarafından bir açıklama yapılmaması kullanıcıları ve yeni üyeleri bir hayli telaşlandırdı. Yıllardır kesintisiz şekilde hizmet veren XTicaret kapandı mı sorusu da sorulmaya başlayınca en sonunca siteye erişimde durdu. Şahsen iletişime geçmeye çalışsam da tatmin edici bir geri dönüşüm alamadığımı belirtmek isterim. XTicaret platformunda benim iki üyeliğim vardı. Biri satıcı diğeri ise ürün sahibi olarak. Satıcı kısmında hiç bir sorun olmadan geç de olsa tüm ödememi aldım ancak diğer üyeliğim ödeme sınırına gelmediği için son ay ki 42 TL kaldı. Zaten ödenmesini beklemiyorum. Ödenirse de pek şaşırmam. Çünkü yıllardır bu platform üzerinden bir hayli kazanç sağladım. Bu nedenle dolandırıcı olmadığını kesinlikle söyleyebilirim.
Firmanın sahibi aynı zamanda Google Kazançları adı ile duyulan Musa Erdoğmuş'tu. Platformun ilk üyelerinden biri olduğum için hiç bir üyeliğe ve ürün eklemeye ücret ödemedim. Zaten sistemin kapanma nedeni de bunlardan biri olduğunu düşünüyorum. Diğer satış ortaklığı sistemleri yüksek komisyonlu ancak üyelik ve ürün ekleme özelliği için ücret almıyorlar. Bu durum ise Xticaret sitesini rekabet edemez duruma getirdi. Bununla beraber site yönetimi de açıkça söylemek gerekirse pek bir yatırım yapmadı. Sonuç olarak sistemin kapanması zaten bekleniyordu. İşin içinde olanlar ise beklenen durumun gerçekleştiğinde pek fazla üzüldükleri söylenemez. Sonuç itibari ile alternatif olarak yerli ve yabancı bir sürü satış ortaklığı sistemi bulunmaktadır. Diğer başlığımızda bu sistemlere bakalım.

XTicaret Alternatifi Siteler Hangileri

Daha önceki yazılarım arasında Satış Ortaklığı Nedir? başlıklı yazımda diğer firmaları da sizlerle paylaşmıştı. Güncel olarak yine burada da yer vermekte yarar var. Xticaret kapandı mı sorusunu unutun. Platform kapanmasına kapandı ancak işimiz bitmedi. Yine aynı yöntemler ile kazanmaya devam edebiliyoruz. Sadece satış ortaklığı havuzunu değiştirdik. Zaten satış ortaklığı ile ilgileniyorsanız eminim diğer platformlarda da üyeliğiniz vardır. Eğer üyeliğiniz yoksa da kesinlikle vereceğim platformlarda da üyelik açmanızı öneriyorum. Şimdi sırası ile hangi satış ortaklığı platformlarına göz atalım.

Odaklı Pazar Platformu

Uzun süredir çalıştığım ve ödeme konusunda şuana kadar sorun yaşamadığım platformlardan biri olduğunu söyleyebilirim. Odaklı Pazar sisteminde tek sorun ise eğer ürün sahibi iseniz kazancınız oldukça az oluyor. Şöyle belirtmek gerekirse %40 satış ortaklığı komisyonlu bir ürünün fiyatını 59 TL olarak belirtirseniz size kalan yaklaşık 15 TL kadar bir para oluyor. Ürün sahibi açısından sıkıntılı bir kazanç miktarı. Ancak satış ortağı iseniz kazançların gayet iyi olduğunu söyleyebilirim. Son satılan bir ürüne satış ortağı olduğum için 30 küsür TL komisyon almak oldukça iyi ve bu kazanç devam ediyor. Sistemi incelemek ve ücretsiz üye olmak için buraya tıklayın.

Click Merkez Platformu

Bir önceki platform kadar aktif olmasa da oldukça iyi kazandıran platformlardan olduğunu söyleyebilirim. Üstelik Click Merkez platformunda sadece dijital değil fiziksel ürünlerinde satışı yapılmakta. Sisteme giren her üründe size bilgilendirme e-maili ile ne kadar kazancınız olacağı hakkında duyurusu da yapılmakta. Hemen platformu incelemek ve ücretsiz üye olmak için buraya tıklayın.

Reklam Action Platformu

Çalıştığım önemli satış ortaklığı platformlarından biride Reklam Action firmasıdır. Sitemin havuzunda bir çok bilindik firma yer almakta. Kozmetik ürünlerinden tatil paketlerine kadar tüm ürünlerin satışına aracılık yapma imkanı sunulmaktadır. En iyi yanı ise pazar ülkelerini de görebiliyorsunuz. Yani sadece Türkiye değil diğer ülkelere özel ürünlerde pazarlama yapmanıza olanak sağlanmaktadır. Hemen sistemi incelemek ve ücretsiz üye olmak için buraya tıklayın.

XTicaret Kapandı mı ClickBank İle Devam

Asıl gerçek iş yaptığım platformlardan biri olan ancak yabancı olan platform ise ClickBank sitesidir. Siteyi kullanmanız için İngilizce bilmeniz iyi olacak. Ancak yabancı diliniz yoksa Google Translate işinizi görecektir. Sistemin çok kazandırmasını sebebi ise hem dolar üzerinden satış yapmanız hemde komisyon oranlarının %30 ile %75 arasında olmasıdır. Kesinlikle üyeliğiniz yok ise açmanızı öneriyorum. Ödemeleri ise çek veya havale şeklinde alabiliyorsunuz. Hemen üye olmak ve sistemi incelemek için buraya tıklayın.

XTicaret Kapandı mı? O zaman Clickbetter Sistemi Var!

Clickbank kadar olmasa bile birçok ürüne sahip olan bu pazar yeri benim ikinci favorim. Neden derseniz ürünleri kaliteli ve ödemeyi direkt banka hesabımıza alabiliyoruz. Hemen incelemek veya hesap için clickbetter.com adresine göz atabilirsiniz.

Size bu yazımda Xticaret firmasının kapandı mı sorusunun cevabı ile diğer alternatif siteler hakkında bilgi verdim. Bu yazımı beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Ayrıca TwitterFacebook ve Instagram gibi sosyal medya hesaplarımdan beni takip edebilirsin.

Hiç yorum yok

Yorumun Onaylansın İstiyorsan Bunlara DİKKAT ET!
*Yorumunu Ad ve Soyad kullanarak yap,
*Lütfen spam yorum yapma,
*İletişim için yorumlar kısmını kullanma,
*Yorumlarınız site veya blog adresi içermesin,
*Kullanıcıya yararsız olan yorumlar onaylanmaz,
*Yorumlara e-mail adresi bırakırken adresiniz(at)gmail com şeklinde bırakınız. Aksi durumda yorumunuz onaylanmayacaktır.
*İş birliği için SPONSORLUK sayfasına göz atabilirsin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.