Sponsor İçerik

İnternetten Günde 10 Dolar Nasıl Kazandım

Evde Nikah Şekeri Yapmak

Evde Nikah Şekeri Yapmak
Evde Nikah Şekeri Yapmak

Evde nikah şekeri yapmak işi ev hanımlarının en çok tercih ettiği para kazanma yöntemleri arasındadır. Bu yöntem ile bulunduğunuz şehre bağlı olarak 1000 TL ile 3000 TL arası kazanmanız mümkün. Bulunduğunu ile ilgisi nedir dersek tamamen satış hacmi diyebilirim. Üstelik lüks semtlerde satılacak olan nikah şekerinin getirisi de yüksek olacaktır. Tabi ki bir firmaya bağlı kalmadan da bu işi kendi başınıza yapmanız mümkün. Bu durumda ise ya Instagram üzerinden satış yapmak veya bedava blog veya site kurmak gerekecektir. Ayrıca sadece Instagram değil diğer sosyal medya araçlarını da kullanabilirsiniz. Ancak ülkemizde Instagram'ın ticaret hacminin yüksek olduğunu unutmayalım. Peki evde nikah şekeri yapma işine nasıl başlayabiliriz bir bakalım.

Bu Yazımdaki Konular

Evde Nikah Şekeri Yapma İşine Giriş

Evde iş imkanları arasında en çok tercih edilen olduğu kesin. Genelde kişiler bir firmaya bağlı olarak çalışıyorlar. Bu nedenle kazançları oldukça düşük oluyor.  Eğer bu işe girmeye karar verdiyseniz sektörü iyi bilmeniz yararınıza olacaktır. Elbette evde nikah şekeri yapma işi kolay olabilir. Ancak satış aşamasında kendinizi tanıtmanız ve güven vermeniz gerekecektir. Bunun için en iyi yol ise online kazanç yolları olduğu kesin. Yani çevrenizden sonra interneti kullanmayı ihmal etmeyin.
Bununla beraber satışı olan modellerin analizini yapın. Hatta kendi tasarımlarınızı ortaya çıkarın ki referans kimliği kazanabilirsiniz. Emin olun eğer özgün tasarımlar ortaya çıkarırsanız bir Instagram hesabı ile rahat şekilde oldukça iyi kazanç sağlamanız mümkündür. Sonuçta nikah töreni genellikle bir kere olur ve hayati bir önem verilir. Bu nedenle özgün bir ürün çıkarıp patent bile alabilir ve hatta sadece bu patent üzerinden yıllarca kazan sağlayabilirsiniz. Bunların yanında her kesime uygun ürünler sunmanız kazancınızı arttırabilir. Eğer bir kesimi hedefleyip satışa başlarsanız ilk zamanlar zor geçebilir. Bunun yerine ucuz ve pahalı şekilde kategorileri ayırın. Her keseye uygun olmanız sizin hızlı şekilde tanınmanızı sağlayacaktır.

Evde Nikah Şekeri Yapmak için Gerekli Malzemeler

Tasarıma göre ihtiyacınız olan malzemeler değişim gösterse de temel olan bir kaç ihtiyacınız olacaktır. Öncelikle bir silikon tabancası ve silikon çubuklara ihtiyacınız olacaktır. Bunun için büyük marketlerde indirim zamanlarını bekleyebilir veya aliexpress.com üzerinden ucuz şekilde satın alabilirsiniz. Bu site üzerinden sadece silikon tabancası değil tüm ihtiyacınız olan ürünleri temin etmeniz karlı olabilir. Elbette ürünlerin elinize ulaşması oldukça uzun sürmekte. Bu nedenle öncelikle ülkemizde bir fiyat araştırması yapmalısınız. Olmadı topluca almanızda ucuza gelir. Bunun yanında süsleme amaçlı tül veya bez parçaları, nazar boncukları, küçük heykelcikler vb. bir sürü malzeme gerekecektir. Dilerseniz heykelciklerin kalıbını alıp kendiniz alçı ile evde yapabilirsiniz. Ancak bu zaman kaybı olacaktır. Hazır almak başlangıç için uygundur. Diğer gerekli malzemeler ise tamamen sizin hayal gücünüze kalmış.
Nasıl bir ürün çıkarmayı düşünürseniz düşünün öncesinde bir pazarlama ve üretim planınız olsun. Evde nikah şekeri yapmak ne kadar basit olsa da süreklilik için belli başlı dikkat edilmesi kurallar vardır. Bu kurallar sizin işinizin temelini oluşturduğu gibi geleceğini de belirleyecektir. Öncelikle zamanında teslimat önemlidir. Bundan sonra ise kapasitenizi ve üretim sürenizi iyi bilmelisiniz. Para kazanmak uğruna fazla iş almamalısınız. Alırsanız da kesin size yardımcı olabilecek birilerini bulmalısınız. Neden önemli dersek bin işi zamanında teslim eder ve bir işi geciktirirseniz kötü reklamınızı başlatmış olursunuz. Dolayısı ile size iş verecekler bir kez daha düşünecektir.

Nikah Şekeri Dükkanı Açmak

İşlerinizi ilerletip bir dükkan açmak isteyebilirsiniz ki bu en mantıklı yoldur. Eğer çevreniz olmadan önce dükkan açarsanız ayakta kalmanız zor olacaktır. Dükkan açma işlemi için küçük bir yer kiralayabilirsiniz. Bu arada interneti ihmal etmemelisiniz. Bununla beraber zamanla dükkanınız sizin ofisiniz olacaktır. Şöyle ki bir çalışan ev hanımları ağı kuracaksınız. Her zaman bir kaç kişiyi boşta bırakmanızda fayda olacaktır. iş aldığınız zaman bu ev hanımlarına o işleri verecek ve zamanla aracılığa başlamış olacaksınız. Be sadece bir yöntem tabi ki. Size önerim ise kendinize özgün ürünlerde çıkarmaya devam etmeniz olacaktır. Ne adar özgün olursanız o kadar çok tanınmış olacaksınız. Çünkü malum nikahlar kalabalık olur ve en iyi reklam alanlarıdır. Şekerin altında bulunan reklam bilgileriniz ise size yeni ilerin kapısını açacaktır. Bu neden online bir iş kanalını kesinlikle kurmanızda yarar var. Böylece tüm ülkeye hatta dünyaya satış yapabilirsiniz. Bu yazımı beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Ayrıca TwitterFacebook ve Instagram gibi sosyal medya hesaplarımdan beni takip edebilirsin.
ÖNEMLİ! İş teklifi verilmesi için yorum kısmına e-mail adresinizi, isminizi, bulunduğunuz ili ve ilçeyi yazınız. Aksi durumda yorumunuz onaylanmayacaktır.

2 yorum:

  1. Evde nikah şekeri paketleme işi istiyorum

    YanıtlaSil
  2. Yukarıda belirtilen şartlarda bilgilerinizi yorum şeklinde yazarsanız yardımcı olabilecek firma veya kişiler size ulaşabilir.

    YanıtlaSil

Yorumun Onaylansın İstiyorsan Bunlara DİKKAT ET!
*Yorumunu Ad ve Soyad kullanarak yap,
*Lütfen spam yorum yapma,
*İletişim için yorumlar kısmını kullanma,
*Yorumlarınız site veya blog adresi içermesin,
*Kullanıcıya yararsız olan yorumlar onaylanmaz,
*Yorumlara e-mail adresi bırakırken adresiniz(at)gmail com şeklinde bırakınız. Aksi durumda yorumunuz onaylanmayacaktır.
*İş birliği için SPONSORLUK sayfasına göz atabilirsin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.