Sponsor İçerik

İnternetten Günde 10 Dolar Nasıl Kazandım

Adgager İle Para Kazanma

Adgager İle Para Kazanma
Adgager İle Para Kazanma

Yerli projeler her zaman ilgimi çekmiştir. Bu içeriğimde de yerli projelerimizden olan Adgager sisteminden ve fikirleriniz ile para kazanma yollarından söz edeceğim. Adgager ile para kazanma konusuna geçmeden önce biraz sistem hakkında bilgi vermek iyi olacaktır. Birçok anket firması veya yorum sistemi ile çalışmış olabilirsiniz. Bunların en kazançlı olanları ne yazık ki genel olarak yabancı sistemlerdir. Adgager gibi desteğe sahip olan yerli girişimler ise oldukça azdır. Bu nedenle sorunsuz şekilde bu sistemle çalışabilirsiniz. Ben yaklaşık bir aydır bu Adgager ile para kazanma sistemindeyim. Bu nedenle güvenilirliğini kanıtladığım için sizlerle paylaşıyorum.

Adgager Ne Demek?

Adgager, kullacağımız servisin adıdır. Yani bir markadır. Kurumsal tanımı ise ister büyük ister küçük olsun tüm fikirleri önemseyen ve bu fikirleri doğru hedef kitlesi ile buluşturup ölçümleyen, analiz eden daha sonrasında ise belirlenen doğru fikirlerin gerçekleşmesini sağlayan bir hizmet servisidir.

Kurgusal olarak konuyu incelersek bir firma bir ürün veya hizmeti için bilinçli hedef kitlesinden geri dönüşümler almak ister. Bu durumda ise Adgager hizmetini kullanır. Adgager sistemindeki üyeler ise açık ve mantıklı şekilde o proje hakkındaki fikirlerini ve önerilerini paylaşır. Karşılığında ise ödeme yapılır. İşlem bu kadar basittir.

Adgager İle Para Kazanma Sistemine Nasıl Girerim?

Adgager İTÜ çekirdek tarafından desteklenen bir projedir. Bu nedenle doğru ve gerçek bilgi paylaşmanız önemlidir. Bu gerçeklik hem fikir verirken hem de sisteme bilgilerinizi girerken gereklidir. Aksi durumda verdiğiniz bilgileriniz yanlış olması nedeni size ödeme yapılamaz.

Öncelikle buraya tıklayın ve açılan üyelik sayfasında isim, soyadınızı ve e-mail adresinizi yazıp üyeliğinizi başlatın. Daha sonra bilgilerinizi doğru ve eksiksiz şekilde girin. Sizden istenen çok özel bilgi yok. Bu noktada dikkat etmeniz gereken bilgilerin doğruluğu ve ikincisi ise cep numaranızı aktifleştirmenizdir. Adgager ile kazanmak istiyorsanız karşılıklı güven şartını unutmamanız gereklidir. Sistem size yaptığınız işlem başına göre GAG denilen puan veriyor. Yeni başlayan biri bir iki dakikalık iş için 0,4 GAG alıyor. Bir GAG ise 5 TL olarak belirlenmiş. Ödeme konusuna gelirsek bankanıza havale şeklinde alabiliyorsunuz. Kazançlarınızı ise ödeme limiti olan elli lira sınırına geldiğinde talep edebiliyorsunuz. Zaten profilinizi tamamladığınız size 6 TL değerinde GAG puan verilmektedir.

Adgager ile para kazanma bu kadar işle sınırlı değil. Görev yapmanın yanında dilerseniz çevrenizi sisteme davet ederek GAG puanı kazanabilirsiniz. Şuan bir başarılı davetiniz sonucunda size 0,1 GAG puan verilmektedir. Yani elli kuruş. Bu başlangıçta az görülebilir ancak sosyal medya veya e-mail yolu ile başarılı şekilde çalışarak bir günde ödeme limitine ulaşılabiliyor. Hadi çevrenizin olmadığını düşünürsek en fazla bir hafta süresinde sadece referans sistemi ile ödeme talep etme durumuna gelebiliyorsunuz. Benim açımdan çok zaman almadığını söyleyebilirim.

Adgager Sistemi İle Başka Neler Kazanabilirim?

İTÜ Çekirdek destekli olan bu proje ile sadece para kazanmazsınız. Kazançlarınızı bağış yapabileceğiniz gibi çeşitli çekilişlere katılabilir ve kazanmanız durumundan etkinliklerden veya indirimlerden yararlanabilirsiniz. Örneğin şuan 100 GAG (1 GAG = 10 TL) çekilişi ve Migros hediye çeki çekilişleri benim ilgimi çekenlerden bazılarıdır. Bunun yanında Ankara, İzmir veya İstanbul gibi birçok şehirde gerçekleşen konser veya tiyatro gibi etkinliklerin çekilişlerine katılma imkanı veriliyor. Bu nedenle hem para hem de sosyalleşme sağlayan bir uygulama diyebilirim. Ayrıca mobil uygulaması sayesinde dilediğiniz zaman ve mekanda fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Bu yazımda sizlere Adgager ile para kazanma yöntemi hakkında bilgi paylaştım. Sistem hakkında sorularınız varsa referanslarıma öncelik verdiğimi bilmenizi isterim. Yani referans linkmi kullanıp üyeliğinizi tamamladıktan sonra aklınıza takılan konuları e-mail yöntemi ile bana sorabilirsiniz. Bunun dışında güncel içeriklerimden haberdar olmak adına Instagram, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya araçlarını kullanabilirsiniz.

2 yorum:

  1. İlgi çekici ve faydalı, şahsen beğendim ve tabii ki bu sistemi de deneyeceğim. Bu konudaki bu rehber içeriğinizden ötürü emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Faydalı olacağına eminim. Güzel yorumunuz için teşekkürler.

    YanıtlaSil

Yorumun Onaylansın İstiyorsan Bunlara DİKKAT ET!
*Yorumunu Ad ve Soyad kullanarak yap,
*Lütfen spam yorum yapma,
*İletişim için yorumlar kısmını kullanma,
*Yorumlarınız site veya blog adresi içermesin,
*Kullanıcıya yararsız olan yorumlar onaylanmaz,
*Yorumlara e-mail adresi bırakırken adresiniz(at)gmail com şeklinde bırakınız. Aksi durumda yorumunuz onaylanmayacaktır.
*İş birliği için SPONSORLUK sayfasına göz atabilirsin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.