Sponsor İçerik

İnternetten Günde 10 Dolar Nasıl Kazandım

Para Kazandıran Uygulamalar

Para Kazandıran Uygulamalar
Para Kazandıran Uygulamalar

Teknoloji sayesinde artık cebimizde bir bilgisayar taşır hale geldik. Bu durum ise isteyene ek gelir kaynağı oldu. Bununla beraber bu durumu kötü amaçlı kullananlarda yok mu derseniz elbette oldukça fazladır. Bu yazımda en çok merak edilen para kazandıran uygulamalar hakkında bilgi vereceğim. Elbette bunun öncesinde belirtmeliyim ki bu kazançlar sağda solda duyduğunuz gibi aylık binlerce lira şeklinde değiller. Açık konuşmam gerekirse de bu şekilde bir vaatte bulunan kişi veya uygulama bana göre kesinlikle tehlikelidir. Bu duruma düşmemek adına denenmiş veya kurumsal uygulamaları kullanın derim. Bununla beraber uygulamalar için yapılan yorumlara dikkat edin. Elbette bazıları uygulamayı kullanamadığı için de olumsuz yorum yapabilir. Bunun anlamanın en iyi yolu ya uygulamayı denemeniz veya benim gibi deneyip sizlerle paylaşan kişilerin içeriklerinden bilgi almanızdır.

Uygulamalar hakkında bilgi vermeden önce belirtmeliyim ki burada yer verdiğim uygulamalar üzerinden kazanç aldığımdır. Aksi durumunda denemeden size bilgi vermek istemem. Saydığım bu uygulamalardan ise ilk aylık olarak 1500 TL'ye yakın kazanç elde edilmiştir. Elbette bu miktar tek bir uygulama için değil. Toplam miktardır. Ancak zaman ilerledikçe kazancın daha fazla olacağını siz de göreceksiniz. Şimdi uygulamalara göz atalım.

1-) Yandex Toloka Mobil Uygulaması

Daha önceki yazılarımdan olan Yandex Toloka İle Para Kazanma başlıklı içeriğinde belirttiğim gibi bir Yandex ürünüdür. Basitçe anlatmak gerekirse Yandex'in ayak işlerini yaparak dolar olarak para kazanma sistemi diyebilirim. Hemen kayıt olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

İşleyişe bakacak olursa haritalar üzerinde sizden bir kurumun giriş, çıkış onayları ve resmini çekmenizi gibi basit görevleri yerine getirmeniz istenir. Bunun karşılığında size 0,3 dolara kadar kazanç sağlıyor. Uygulamayı açtığınız zaman yönergeleri takip ediyorsunuz ve harita üzerinden size uygun olan konuma gidiyorsunuz. Ekranda başla yazısına tıklayıp sizden istenen giriş-çıkış tespiti, kurumun orada olup olmaması, resim çekme ve bilgileri yazıp gönderiyorsunuz. Görev incelenip belirlenen miktar hesabınıza yansıyor. Çok gezen biriyseniz iyi kazanç elde edebilirsiniz. Ben en fazla 20 dolara yakın kazanç sağlayabildim. Ödemenizi Papara veya Skrill ile almanızı öneririm. Elbette PayPal daha iyi ancak ülkemizde kullanımı yasaklandı. Ben Skrill kullanıyorum.

2- Para Kazandıran Uygulamalar: Streetbees

Sıradaki uygulama önerim Streetbess oldukça kolay bir ara yüze sahiptir. Aynen WhatsApp benzeri size sorular sorar ve para kazandırır. Türkçe dil özelliği olması ayrıca dil bilmeyenler için ek avantajdır. Merkezi İngiltere olan bu pazar araştırma uygulaması oldukça güvenli diyebilirim. Neden derseniz şuan 90'a yakın ülkede toplam 2 Milyon kullanıcısı bulunuyor. Bu durum ise yeterince güven veriyor sanırım. Ödemeleri Papara üzerinden 2 hafta içinde alabilirsiniz. Bunun için uygulamayı yüklemeden önce Papara hesabı almanızı tavsiye ederim.

Uygulamayı indirmek için Apple Store veya Google Play Store üzerinden Streetbess şeklinde arama yapmanız yeterlidir. Ayrıca tavsiye kodu alanına 54255K yazmanız yeterlidir. Böylece referansım ile üye olmuş olacaksınız.

3- Para Kazandıran Uygulamalar: Whatsaround

Bu uygulama ise bir Instagram gibi düşünülebilir. Aynı şekilde görsel paylaşarak para kazanmak mümkün. Tek önemli fark ise uygulamada sadece anlık görseller paylaşılabilir olmasıdır. Yani önceden çektiğiniz bir görseli paylaşamıyorsunuz. Paylaştığınız görseller ne kadar çok beğeni alırsa ve paylaşılırsa size o kadar çok shotcoin kazandırıyor. Bu shotcoin uygulama para birimi diyebiliriz. Yani puan dememişler onun yerine shotcoin demişler gibi. Ayrıca Wow şeklinde beğeni almanız size daha çok kazandırıyor. Birikimleriniz ile Ethereum almanız mümkün. 5810 shotcoin 1 ETH yapar ki şuan o miktarda 1050 TL civarı yapmaktadır. Bunun dışında uygulama marketinde Amazon gibi hediyeler var ama ülkemiz için şuan bu özelliği kullanamıyoruz. Ben daha çok para kısmı ile ilgileniyorum.

Uygulamayı indirmek için TIKLAYIN. Hem IOS hem de Android için uygulama bulunmaktadır. Ne kadar aktif olursanız çalışmanız o kadar kısa sürede sonuçlanıyor. Bir aylık sürede 1 ETN alabilirsiniz. Şahsen ben yaptıysam siz rahatça yapabilirsiniz.

4- Para Kazandıran Uygulamalar: Marka Melekleri

Marka melekleri en basit para kazandıran uygulamalardan biri. Temel olarak verilen görevleri yerine getirmeniz karşılığında para kazanıyorsunuz. Görevler nedir derseniz, uygulama yorumlama veya video yorumlama gibi olmaktadır. Yani sizden bir sosyal platforma gidip verilen linkte ne varsa yorumlamanızı ve ekran görüntüsü göndermenizi istiyorlar. Karşılığında ise size 10 ile 100 puan aralığında ödeme yapıyorlar. Ayrıca referans sistemi mevcut. Yani arkadaşını davet ettiğiniz için sistem size puan veriyor. Bu noktada bir titan zinciri gibi düşünmeyin sakın. Puanı sistem veriyor yani referansınız ile üye olan üzerinden ek kazancınız olmuyor. Ödeme almak için 1000 puan tamamlamanız yeterlidir. Ben açıkçası fazla görev yapmadım. Toplam 200 puana yakın görev yaptım gerisi referans kazancı ile oluştu. Birinin sizin aracılığınız ile üye olması 50 puan kazandırıyor. Emin olun çevreniz veya sosyal medya arkadaşlarınız sayesinde çok ise kısa sürede 1000 puan toplanıyor. Bu puan ise 100 TL yapmakta diyebiliriz. Ödemeyi ise banka hesabınıza yapıyorlar.

Uygulama mağazasından indirdikten sonra davet kodu alanına CP9E32 yazmayı unutmayınız. Böylece sistem bana 50 puan verebilir ve buda bana teşekkür gibi olur.

5- Electroneum Mobile

Electroneum aynen Bitcoin gibi kripto para birimlerinden biridir. Bu konu üzerine daha önce Electroneum Mobil Madencilik Yöntemi başlıklı yazımda detaylı bilgi vermiştim. Mobil uygulama olması nedeni ile burada hatırlatmak istedim.

Bu uygulama üzerinden kazanmanız için bir görev felan yapmanız gerekmiyor. Sadece hafta bir uygulamaya girip bulut teknoloji kripto para üretimini uzatmanızdır. Bu uygulamanın telefonunuzda açık olması felan gerekmiyor. Kullanım için Play Store veya Apple Store Electroneum yazıp uygulamayı bulun ve indirin. Uygulamaya üye olup kullanıcı panelinize ulaştıktan sonra tavsiye kodu olarak C3784E girmeyi unutmayın. Daha detaylı bilgi için Electroneum Mobil Madencilik Yöntemi başlıklı yazıma göz atabilirsiniz.

6- Sor Hadi Uygulaması

Yerli uygulama aslında PC üzerindeki siteyi kullanıyor. Yani harici bir uygulama değil. Kolaylık olması bakımından uygulama şeklinde çevrilmiş. Bu önerimde para kazanmak oldukça keyifli. Mantık olarak soru sorarak veya sorulan sorulara cevap vererek para kazanıyorsunuz. Elbette saçma sapan cevaplar ne size ne siteye katkı sağladığı için para kazandırmıyor. Sitenin gelirleri reklamlardan olduğu için reklam sayısı biraz fazla olduğunu söyleyebilirim. Bununla birlikte referans sistemi olan SorHadi.net sisteminde her tavsiyeniz size anında 3 TL kazandırıyor. Bununla beraber tavsiyeniz olan kişinin verdiği cevaplardan aldığı kazancında % 15'i kadar size de yazılıyor. Kazançlarınızı ise PaPara, IBAN'a havale veya Bitcoin olarak alabiliyorsunuz. 25 TL birikince kazancınızı talep edebiliyorsunuz. Can sıkıntınızı giderirken para kazanmak isterseniz birebir bir uygulama olduğunu söyleyebilirim. Sistem yenilenme sonrası size sürekli kazanç sağlamaya başladı. Yani ne kadar çok görünme alırsanız kazancınız oluyor. Hemen buradan üye olarak sisteme giriş yapabilir ve benim referans ağıma katılmış olursunuz.

7- GörevX Uygulaması

Yerli uygulama olan bu önerim ise oldukça kazançlı ve kendini sürekli geliştiren bir firmadır. Ödemelerinde aksaklık görmedim. En güzel yanı ise referans sistemini zorunlu kılmasıdır. Yani bir davet kodunuz olmadan üye olamıyorsunuz. Böylece sadece ilgili kitle ile çalışmayı başarmışlar sanırım. Referans sisteminin yararı ise kimin kodu ile üye olduysanız sistemin o kişiye %10 kazanc vermesidir. Mesela benim kodumla üye oldunuz ve yüz TL kazandınız diyelim. Bu durumda sistem bana sizi bu sisteme dahil ettiğim için bonus gibi on TL vermektedir. Böylece ne kadar çok referans o kadar çok kazanç sağlıyorsunuz. Bu arda benim kodum "48702102" şeklindedir. Dilerseniz referans linkim ekli gorevx.com adresine tıklayıp katılabilirsiniz.

Sistemden nasıl para kazanılır diye düşünüyorsanız oldukça basit. Size sunulan basit görevler mevcut. Sosyal medyadan takip et, beğen, üye ol vb. basit görevler ile para kazanıyorsunuz. Oldukça keyifli bu uygulama ile boş zamanlarınızı değerlendirebilir veya ciddi şekilde referans üzerine çalışma yaparak aylık yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.

Para Kazandıran Uygulamalar Konusunda Tavsiyelerim

Son olarak kullandığım diğer uygulamaları sizlere de önermek istedim. Yukarıdakilere ek olarak MarketAgent ve Adgager uygulamalarını da kullanıyorum. Dilerseniz hemen üzerlerine tıklayıp siz de kazanmaya başlayabilirsiniz.

Bilmeniz gereken ise öncelikle bu tarz uygulamalardan yazımın girişinde de belirttiğim gibi on binlerce lira kazanmanız oldukça zor. Ancak bununla beraber aylık iki veya üç bin TL kazanmak mümkün. Elbette referans sistemleri ile binlerce tavsiyeniz olursa kısa sürece daha yüksek kazançlar elde edilebilir. Ayrıca size "Skype üzerinden eğitim vereceğim şu kadar para ver" tarzında yaklaşanlar da olabilir. Bunlara sakın aldanmayın. Bu uygulamalar dışında şimdilik yeni olarak denediğim bir platform yok. Bunlar dışında internet üzerinden gerçek manada para kazanmak istiyorsanız E-Kitap Kazançları ve Affilli Online Kazançlar Eğitimi serisine göz atmanızı öneririm.

NOT: Bu yazımda sizinle paylaştığım para kazandıran uygulamalar konusunda destek ihtiyacınız olursa öncelikle benim referansım ile üye olduğunuzdan emin olun. Referansım ile üye değilseniz lütfen destek talep etmeyin. Çünkü sadece tavsiyem ile üye olanlara hizmet vermek istiyorum. Sonuçta ortada bir emek var ve tavsiyem ile üye olanların farklı olmalıdır.

Bu yazımı beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaşabilirsiniz. Bununla birlikte güncel yazılarımdan haberdar olmak için siteme abone olabilirsiniz. Ayrıca aktif olarak Twitter, Facebook ve Instagram üzerinden takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorumun Onaylansın İstiyorsan Bunlara DİKKAT ET!
*Yorumunu Ad ve Soyad kullanarak yap,
*Lütfen spam yorum yapma,
*İletişim için yorumlar kısmını kullanma,
*Yorumlarınız site veya blog adresi içermesin,
*Kullanıcıya yararsız olan yorumlar onaylanmaz,
*Yorumlara e-mail adresi bırakırken adresiniz(at)gmail com şeklinde bırakınız. Aksi durumda yorumunuz onaylanmayacaktır.
*İş birliği için SPONSORLUK sayfasına göz atabilirsin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.