Sponsor İçerik

İnternetten Günde 10 Dolar Nasıl Kazandım

Dropshipping Sistemi Para Kazandırıyor mu?

Dropshipping Sistemi Para Kazandırıyor mu?
Dropshipping Sistemi Para Kazandırıyor mu?
Online para kazanma yöntemleri denildiğinde eminim sizinde aklınıza gelen yöntemlerden biri dropshipping sistemidir. Bu yazımda size Dropshipping sistemi nedir veya nasıl yapılır anlatmayacağım. Eğer konu hakkında bilgim yok ve az biliyorum diyorsanız öncelikle size tavsiyem daha önce yazdığım Dropshipping Nedir ve Nasıl Yapılır? başlıklı yazımı okumanız olacaktır. Verdiğim içerikte sistem hakkında detaylı bilgi bulabilirsiniz.
Asıl yazım yani şuanda okuduğunuz içerikte size "Dropshipping Sistemi Para Kazandırıyor mu?" sorusunun cevabını vereceğim. Verdiğim cevap yine denediğim yöntemler üzerinden olacaktır. Bu nedenle bu bilgileri açık şekilde başka bir yerde bulacağınızı sanmıyorum. Şimdi başlıklar halinde harcamalarımız ve kazançlarımız neler olacak kabaca anlatayım.

Bu Yazımdaki Başlıklar

Dropshipping Sistemi İçin Sermaye Gerekli mi?

Öncelik bu sistemi ne kadar ciddiye aldığınız ile başlayalım. Bir ek iş veya azıcıkta olsun kazanayım gözüyle yaklaşıyorsanız bence hiç bulaşmayın. Neden derseniz zaman zaman sizden para harcamanız istenecek ve bu durumda eliniz cebinize gitmeyecektir. Sonuç olarak ülkemizde internet hakkında bilgisi olamadan yada sağdan soldan duyup para kazanmak isteyenler ilk aşamalarda para harcamak istemezler. Oysa bilinen en büyük gerçek ise para parayı çeker gerçeğidir. Evet yanlış okumadınız bir şekilde bir harcama yapmalıyız ki para kazanalım. Bu harcama site kurmak olabilir, konu hakkında eğitim almak olabilir veya uzmanın destek almak olabilir ama bir şekilde harcama olacağı kesin.
Dropshipping işini ciddi anlamda online bir iş gözü ile bakıyorsanız işiniz biraz daha kolay olacaktır. Bir dükkan açarken nasıl ki yeri iyi olsun aman vitrin güzel olsun diye harcama yaparsak aynen dropshipping sistemi içinde bu tarz bir düşünce gereklidir. Elbette sermayeniz sınırlı olabilir. Bu durumda karşınıza iki yol çıkmaktadır. Eğer yabancı diliniz özellikle İngilizce var ise çok karlısınız demektir. Neden derseniz dropshipping hakkında çeşitli sosyal platformlarda binlerce eğitimi izleyip kendinizi geliştirebilirsiniz. Şimdi izleyebileceğiniz yolları başlıklar halinde anlatayım.

Uzmanlardan Dropshipping Eğitimi Almak

Son yıllarda Türkçe olarak bir çok kişi dropshipping eğitimi veriyor. Ancak bu eğitimler düşündüğünüz gibi o kadar ucuz olmuyor. Kimisi 200 Dolar Kimisi 2000 Dolar talep edebiliyor. Tabi ki içlerinde kendini kanıtlamış kişilerde yok değil. Ancak ilk aklınıza gelen "Madem bu kişiler çok kazanıyor neden bildiklerini bizimle paylaşıyorlar?" olabilir. Elbette konuya yeni başlayacak biri için mantıklı gibi görülebilir. Aslında gerçek ise bu kişiler gerçekten Dropshipping sistemi ile para kazanıyor ancak kazancı arttırmanın en mantıklı yolu ise kurdukları sistemlerin çoğalmasını sağlamaktır. Böylece kazançlarına kazanç ekleyeceklerdir. Hiç şüphesiz internet ortamında ücretsiz sandığınız her şey birilerine para kazandırıyor. Bunun göz önünde bulundurmayı unutmayın.
Eğitim almadan önce hizmeti verecek kişinin eğitim sonrasında sizden para talep edip etmeyeceğini, ücretli bir yazılım veya başka bir hizmet alıp almayacağını öğrenin. Aksi durumda eğitim ücreti kadar bir birikiminiz var ise sonrasında sizden bir şeyler almanız istenir ise çalışmalarınız yarıda kalabilir. Sonuç itibari ile verilen eğitimler her ne kadar özel olsa da fiyatlar ülke pazarına göre yüksek. Genelde özel eğitim veren kişiler shopify yazılımı kullanırlar. Bu yazılım ücretlidir. Her ay sizden ücret talep eder. Bu nedenle tüm detayları yani hem sipariş öncesi hemde sipariş sonrası size neler vereceklerine dikkat etmeniz gereklidir. Aksi durumda zarar edebilirsiniz.

Dropshipping Sistemini Kendiniz Kurun

Bir uzmandan eğitim almak istemiyor ve deneme yanılma yoluyla kendi sisteminizi kurmak istiyorsanız uzun zaman alsa da iyi bir yöntem olduğunu söyleyebilirim. Özellikle Wordpress alt yapısı ile kendi mağazanızı kurabilirsiniz. Daha öncelerde de belirttiğim gibi Wordpress Başlangıç Rehberi ile sizde kendi sitenizi kurabilirsiniz. Kuracağınız siteye Wordpress sisteminin en iyi özelliklerinden olan eklentiler ile daha ekonomik şekilde ürün yüklemesi yapabilirsiniz. Hatta dilerseniz dropshipping sistemi için özel olarak yapılmış ücretli eklentiler ile ürünlerin karşılaştırmasını yaparak sitenizde yayımlayabilirsiniz. Bu eklentiler arasında en çok kullanılan benimde önerdiğim AliDropship eklentisidir.
Sonuç itibari ile bir eğitim programı almak size daha pahalıya gelecektir. Ancak diğer taraftan profesyonel bir destek ile hata yapma oranınız düşecek ve kazanca bir adım daha yaklaşacaksınız. Eğer durumunuz uygun ise size önerim piyasada bulunan dropshipping eğitimlerine göz atmanızdır. Ancak tabi ki yukarıda belirttiğim noktalara dikkat etmeniz sizin yararınıza olacaktır.

Dropshipping Sistemi Para Kazandırıyor mu?

En çok sorulan soruların başında bu gelmektedir. Acaba bu sistem ile para kazanabilir misiniz? Kesinlikle bir kazanım söz konusu olduğunu söyleyebilirim. Hatta o kadar büyük bir kazanım ki dünya devi Amazon gelirlerinin büyük oranını bu sisteme borçludur. Dropshipping sisteminde kazanmamanız gerçekten zor. Sadece bilmeniz gereken en çok satılacak ürünlerin hangi ülkede daha çok satıldığını öğrenmektir. Bunlar bu işin incelikleridir. Eğer doğru ürünleri bir araya getirerek bir satış ortamı oluşturursanız işte o zaman kazancınızı otomatik hale getirirsiniz. Böylece mekandan ve zamandan bağımsız şekilde kendi işinize sahip olmuş olursunuz.
Elbette ilerleyen zamanlarda gelirleriniz 5-6 haneli olursa bir şirket kurmanızda gerekecektir. Sonuçta ise kendinize ait bir işinize ve sürekli bir geliriniz olacak. Size düşen sistemin kontrolünü sağlamak ve paranızı almak olacaktır. Bu yazımı beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Ayrıca TwitterFacebook ve Instagram gibi sosyal medya hesaplarımdan beni takip edebilirsin.

4 yorum:

  1. Özellike bu zamanda doların uçması ile çok kazandırdığı kesin. Şöyle ki günde bir ürün satarak 50 dolar kazanca ülkemde 300-350 kazanmış oluyorum. Üstelik yabancı dilde uzman olmanıza da gerek yok. Önce kendiniz wordpress üzerinde deneyin derim ve sonrasında yaparım derseniz bir uzman eğitimi alın derim. Böylece daha fazla kazanmak kolaylaşır. Bu güzel bilgilendirici yazı içinde teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten tebrik ederim. para kazanma yazınıçok beğendim. Oldukçe bilgilendirici.

    YanıtlaSil
  3. Yorumunuz için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Dediklerinize katılıyorum. Deneme yapmak iyi olacaktır. Yorumunuz için teşekkürler.

    YanıtlaSil

Yorumun Onaylansın İstiyorsan Bunlara DİKKAT ET!
*Yorumunu Ad ve Soyad kullanarak yap,
*Lütfen spam yorum yapma,
*İletişim için yorumlar kısmını kullanma,
*Yorumlarınız site veya blog adresi içermesin,
*Kullanıcıya yararsız olan yorumlar onaylanmaz,
*Yorumlara e-mail adresi bırakırken adresiniz(at)gmail com şeklinde bırakınız. Aksi durumda yorumunuz onaylanmayacaktır.
*İş birliği için SPONSORLUK sayfasına göz atabilirsin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.