Sponsor İçerik

İnternetten Günde 10 Dolar Nasıl Kazandım

Evde Oyuncak Yaparak Para Kazanma

Evde Oyuncak Yaparak Para Kazanma
Evde Oyuncak Yaparak Para Kazanma

Sizlerle daha önce ahşaptan para kazanma konusu ile alakalı bir içerik paylaşmıştım. Bu yazım ise yine aynı konu üzerine yani evde oyuncak yaparak para kazanma üzerine olacaktır. Son günlerde eminim sizde amigurumi diye kelime duymuşsunuzdur. Bu aslında bir Japon örgü tekniğine verilen isimdir. Ülkemizde de bu şekilde üretilmiş oyuncaklar oldukça ilgi görüyor. Özellikle süs eşyası olarak da kullanılması oldukça büyük bir müşteri kitlesine hitap etmesinde yararlı oluyor. Bu nedenle evde oyuncak yaparak para kazanma konusunda değerlendirilmesi gereken bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Hatta yakın zamanda bir TV kanalında haberlerde bile çıkmıştı. Mevcut işini bırakan bir iş insanı çocuklarına bakmak ve para kazanmak konusunda en iyi yöntemin bu olduğunu düşünmüş. Önce çevresi sonra internet derken aylık ortalama 4000 TL'ye kadar kazanmaya başlamış. Üstelik yanına çalışma arkadaşı bile almış durumda. Mesela internette araştırırsanız bilindik bir alış-veriş sitesinde en ucuz amigurumi tekniği ile yapılmış bebeğin ortalama 55-75 TL aralığında satıldığını görebilirsiniz.

Evde Oyuncak Yaparak Para Kazanma İçin Gerekenler

Evde oyuncak yaparak para kazanma yöntemi için çok büyük bir yatırım yapmanıza gerek yok. Çoğu evinizde bulunan malzemeler diyebilirim. Temel olarak gerekli olan malzemeleri sayacak olursam:
  • Polyester lif doldu veya sünger,
  • Makas, tığ, yün,
  • Oynar gözler,
  • Yün iğnesi,
  • keçe, nakış ipi,
Görüldüğü üzere malzemelerde oldukça basit. Bundan sonraki aşama ise sizin el becerinize kalıyor. Öncelikle amigurumi tekniği hakkında hiç bildiniz yoksa endişe etmeyiniz. Bu durum evde oyuncak yaparak para kazanma isteğinizi kırmasın. Aslında bu yöntem el işi yaparak nasıl para kazanabilirim diyenler içinde güzel bir cevap. Amigurumi tekniğini öğrenmek adına halk eğitim kurslarına katılabilirsiniz. Üstelik bu kurslar ücretsizdir. Bu gibi kurslara katılmaya vaktiniz yok ise geriye tek çare bir bilenden yardım almak olacaktır. Çevremde bir bilen yok demeden önce internette oldukça fazla kişinin amigurumi örgü tekniği hakkında video paylaştığını bilin. Yani öğrenmek isteyen için hiç bir bahane yok. Aşağıdaki video da amigurumi örgü tekniğinin nasıl yapıldığını görebilirsiniz. Videoyu görmek için istenilen eylemlerden birini yerine getirmeniz yeterlidir.

Evde Oyuncak Yapımı Tamam da Ya Pazarlaması!

Oyuncak yaparak para kazanma adına şuana kadar baya yol geldik. Yukarıdaki yarı saatlik video ile güzel bir başlangıç yaptığını umuyorum. Bundan sonra ki süsleme aşaması tamamen sizin zevkinize kalmış. Bu noktada kendi çocuğunuzdan veya komşu çocuğundan öneri almanız iyi olacaktır. Çünkü büyükler küçüklerin gözleri ile bakamazlar. Bu nedenle onların dünyasına hitap etmek için çocuk gözü ile bakarak süsleme yapmakta fayda var. Size tavsiyem ise klasik süslemeler yerine daha özgün şekiller ortaya koymanızdır.
Oyuncakları yaptık sıra geldi satışına değil mi? Benim favori pazarlama yöntemlerinden ikisi sizlere önerebilirim. Bunlardan birincisi Instagram üzerinden satış yaparak para kazanma yöntemidir. Bu yöntem hakkında detaylı bilgi almak adına daha önce yazdığım Instagram'da Satış Yapmanın Püf Noktaları isimli yazımı okuyabilirsiniz.
Diğer yöntem ise affiliate yani satış ortaklığı sistemi ile satış yöntemi olacaktır. Bu yöntemde ise Odaklı Pazar, Clickmerkez vb. satış ortaklığı havuzlarına üye oluyorsunuz. Daha sonrasından ürünlerinizin her satışı için komisyon oranı belirleyip sisteme ekliyorsunuz. Bu sayede satış ortakları sizin yerinize ürününüzü pazarlıyor ve satış yaptıkları zaman sistem onlara belirlediğiniz komisyonu veriyor. Yani hem siz hemde karşı taraf kazanıyor. Satış ortaklığı hakkında daha fazla bilgi almak için buradan detaylı bilgi alabilirsiniz. Bu yazımı beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Ayrıca TwitterFacebook ve Instagram gibi sosyal medya hesaplarımdan beni takip edebilirsin.

Hiç yorum yok

Yorumun Onaylansın İstiyorsan Bunlara DİKKAT ET!
*Yorumunu Ad ve Soyad kullanarak yap,
*Lütfen spam yorum yapma,
*İletişim için yorumlar kısmını kullanma,
*Yorumlarınız site veya blog adresi içermesin,
*Kullanıcıya yararsız olan yorumlar onaylanmaz,
*Yorumlara e-mail adresi bırakırken adresiniz(at)gmail com şeklinde bırakınız. Aksi durumda yorumunuz onaylanmayacaktır.
*İş birliği için SPONSORLUK sayfasına göz atabilirsin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.