Sponsor İçerik

İnternetten Günde 10 Dolar Nasıl Kazandım

Kampanya Kodları İle Para Kazanma

Kampanya Kodları İle Para Kazanma
Kampanya Kodları İle Para Kazanma
Özellikle yılın belli başlı günlerinde büyük indirimler yapılmakta. Bunun dışında ise özel indirim kodları ile firmalar hizmet sunarlar. Peki bu indirim kodları yani kampanya kodları ile para kazanma yöntemi ilginizi çeker mi? Bu sorunun cevabı ise kesinlikle evettir. Devir ekonomi devri ve durum böyle olunca artık bilinçli tüketiciler ile karşılaşıyoruz. Öncelikle bir ürün almak isteyen kişiler internette araştırma yapıyor ve yorumları inceliyorlar. Bunun yanında ise en ekonomik hangi sitede ise oradan alma yolunu seçiyorlar. Elbette ürün aynı ama satıcı farkı ve fiyat farkı insanların ürün temini konusunda araştırma yapmasına neden oluyor. Bu aşamada ise indirim kodları ayrı bir çekici oluyor ve aynı zamanda size para kazandırıyor. Bu yazımda sizlere kampanya kodları ile para kazanma yöntemi hakkında bilgi vereceğim.

Kampanya Kodları İle Para Kazanma Yöntemine Giriş

İndirim kodlarını çeşitli firmalardan toplamadan önce bir e-mail listesi veya site, blog kurmamız gerekli. Dilerseniz bu yollardan birini seçebilir veya her iki yöntem ile çalışabilirsiniz. Mesela sadece e-mail yöntemini kullanırsanız listenizdeki kişilere belirli aralıklar ile kampanya kodları göndermeniz yeterli olacaktır. Bunun yanında site kurup güncel olarak indirim kodlarını bu sitede paylaşabilirsiniz. İndirim kodu için bir çok firma bulabilirsiniz. Mesela size site kurmanız için alstyr.com adresine gidip "aliarior" indirim kodu ile %20 indirim kazanmanızı sağlamam gibi. Bu sayede firma bana sizi yönlendirdiğim için komisyon vermektedir.
Web site kurma gözünüzü korkutmasın. Elbette ücretli yani alan adı ve hosting alıp profesyonel bir site kurmak daha iyi olur. Ancak bu iş modelini deneyip ve olursa daha sonrasında da profesyonel site kurarım diye düşünebilirsiniz. Bu durumda zaman kaybınız olsa da kafanız rahat olabilir. Dilerseniz size tamamen ücretsiz olan Google hizmeti blogger ile site kurma yöntemini önerebilirim. Hemen aşağıdaki videoyu izleyip kendinize ait bir blog veya site kurabilirsiniz.

Videoyu görüntülemek için sizden istenen aksiyonlardan birini yerine getirmeniz yeterli. Daha sonrasında hemen video açılacak ve uygulamalı olarak kendi bloğunuzu veya sitenizi kurabileceksiniz.
Bunun dışında ben profesyonel site veya blog kurmak isterim derseniz size önerim ise rehber niteliğindeki Wordpress Başlangıç Rehberi sayfası olacaktır. Bu sayfa üzerindeki bilgiler profesyonel bir site kurmanız için gerekli tüm bilgileri içermektedir. Dilerseniz hemen linkleme yaptığım Wordpress Başlangıç Rehberi yazısına tıklamanız yeterlidir.

Kampanya Kodlarıma Nasıl Ulaşabilecekler?

Sizin gibi ücretsiz şekilde kampanya kodları ile para kazanma yöntemini deneyen bir çok kişi var. Çünkü bu sektör küçük bir pazar değil. Bunun için sitenize ziyaretçi çekmeniz gereklidir. Sitenizin ziyaretçi sayısı yükseldikçe kazancınız artacaktır. Çünkü ziyaretçi sayısı çok olan sitelere firmalar özel indirim kodu veriyor. Bu indirim kodu ise sizin sitenize tanımlı olduğu için müşteriyi sizin gönderdiğiniz kabul ediliyor ve kazancınız yüksek oluyor. Elbette bu işin kupon kısmı. Birde ziyaretçi sayısı çok olan siteye dışarıdan reklam aldığınız zaman kazancınız katlanıyor.
Sitenize ziyaretçi çekmek için temelde iki yöntem var. Bunlar ücretli ve ücretsiz yöntemler diye iki kısmı ayrılabilir. Ücretli yöntemler sosyal medya siteleri, Google Ads gibi reklam servislerine veya sitelere reklam verme yöntemi ile sitenizi ziyaretçi çekme şeklidir. Diğer ücretsiz yöntem ise sitenize düzenli ve SEO kurallarına uygun olacak şekilde işlevli içerik girmek ve genel SEO çalışmaları yapmaktır. Eğer SEO yani arama motoru optimizasyonu hakkında bilginiz yok ise ücretli şekilde yardım alabilirsiniz. bunun dışında SEO ile ilgili yararlı makaleleri aliarior.com/category/seo adresinde bulabilirsiniz.

Kampanya Kodları Sitenizi Satarak Para Kazanma

Sitenizi belirli bir noktaya getirdiğiniz zaman daha fazla kazanç elde etmenin en iyi yolu komple sitenizi satmaktır. Böylece yeni bir proje için yüklü bir sermaye elde edebilirsiniz. Size bu konuda en iyi örnek Mark Pearson adındaki İngiliz bir girişimciyi örnek verebilirim. Mark, kampanya kodları ile para kazanma yöntemi için myvouchercodes.co.uk isminde bir web sitesi kurar. Sitenin kurulum tarihi ise 2006 yılıdır. Çok değil sadece 8 yıl gibi zaman geçtiğinde sitenin ziyaretçi sayısı alır başını gider. Tabi bu zamana kadar eminim siteyi satması konusunda bir çok teklif almıştır. Bir akıllık edip beklemiş ve siteyi tam olarak 2014 yılında 55 milyon İngiliz sterlinine satmıştır. Bu paranın şuan TL karşılığı ise neredeyse 373 milyon TL'ye gelmektedir. Bu sadece örneklerden biridir. Eğer bu işi ciddi anlamda düşünüyorsanız bir ekip kurabilir veya sermaye yatırabilirsiniz.
Sonuç olarak internetten para kazanma yöntemleri saymakla bitmez. Bu yöntem size önerebileceğim yöntemlerden sadece biridir. Dilerseniz sizde hemen kampanya kodları ile para kazanma yöntemini denebilirsiniz. Bu yazımı beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Ayrıca TwitterFacebook ve Instagram gibi sosyal medya hesaplarımdan beni takip edebilirsin.

2 yorum:

  1. Gayet açıklayıcı olmuş teşekkürler. bu siteyi kullanıyordum normalde indirim kuponaları için

    YanıtlaSil

Yorumun Onaylansın İstiyorsan Bunlara DİKKAT ET!
*Yorumunu Ad ve Soyad kullanarak yap,
*Lütfen spam yorum yapma,
*İletişim için yorumlar kısmını kullanma,
*Yorumlarınız site veya blog adresi içermesin,
*Kullanıcıya yararsız olan yorumlar onaylanmaz,
*Yorumlara e-mail adresi bırakırken adresiniz(at)gmail com şeklinde bırakınız. Aksi durumda yorumunuz onaylanmayacaktır.
*İş birliği için SPONSORLUK sayfasına göz atabilirsin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.