Sponsor İçerik

İnternetten Günde 10 Dolar Nasıl Kazandım

Master Kazanç Eğitim Seti Alınır mı?

Master Kazanç Eğitim Seti Alınır mı?
Master Kazanç Eğitim Seti Alınır mı?

Yaklaşık 3 haftadır Master Kazanç Eğitim Seti hakkında bilgim olup olmadığı gibi e-mailler aldım. Genel odak noktası satış ortaklığı üzerine olan Master Kazanç Eğitim Seti aslında kullandığım xticaret sitesinde gözüme çarpmıştı. Ziyaretçilerimden bu yönde sorular gelince de bu eğitim setini alıp sizlere yorumlarımı belirtmek istedim. İnternetten para kazanmak ilgi alanım olduğu için bu seti hem uzman hemde ilk başlayan biri olarak değerlendireceğim.

Master Kazanç Eğitim Seti Dolandırıcı mı?

Öncelikle şunu belirteyim ki satış ortaklığı konusunda gerçekten para kazanmak mümkün. Master Kazanç Eğitim Seti yazarı Serdar Yüksel kendi sitesinde de ifade ettiği gibi bu işi bilenlerden olduğunu düşünüyorum. Bu kanıya hazırladığı eğitim setini incelediğimde vardım. Affiliate Marketing yani satış ortaklığı işini bir hayat tarzı olarak benimseyenlerden. Eğitim setini incelediğimde bir uzman olarak hiç bir farklı bir metot göremedim. Elbette benimde satış ortaklığı üzerinde bir eğitim seti olduğunu düşünürsek gerçekten ilk başlayan biri iseniz Master Kazanç Eğitim Seti'ni almanız gerektiğini söyleyebilirim.
Hiç bir bilginiz yoksa ve tamamen sıfırdan başlayacağım diyorsanız yaklaşık 2-3 ay gibi bir sürede aylık 2 bin TL ve üstü kazanç sağlamanız mümkün. Denediğim metotların hepsi bu eğitim setinde en basit ve yalın hali ile anlatılmış. Bu nedenle tekrar söylüyorum ki satış ortaklığı işine yeni başlıyorsanız kesinlikle öneriyorum.
Eğitim seti içeriğini merak edenler için aşağıdaki videoda paylaştım. Böylece alacağınız eğitim setinde nelerin olduğunu öğrenmiş olacaksınız.

Master Kazanç Seti Güncel mi?

Eğitim setini dün aldım ve bütün gün okudum, izledim. Eğitim seti içindeki bilgiler halen güncel ve geçerli bilgiler olduğunu söyleyebilirim. Tek eksik olarak belirtmek gerekirse eğitim seti içerisinde verilen backlink alma sitelerinin neredeyse hepsi kapanmış veya silinmiş. Ancak bu aşılabilir bir durum.
Özellikle bu yazıyı okuyorsanız kesinlikle şanslı olduğunuzu bilin. Neden derseniz eğer bu yazım sayesinde bu ürünü alırsanız size güncel binden fazla backlink almanıza olanak sağlayacak sitelerin listesini göndereceğim. Ayrıca güncel SEO bilgileri konusunda içerik paylaşımda bulunacağım.
<<XTİCARET KAPANDI ANCAK MASTER KAZANÇ SETİNE SAHİP OLMAK İÇİN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ>>
Hediyeniz olan backlink listesini almak için Master Kazanç Eğitim Setinin aldıktan sonra bana e-mail göndermeniz gerekli. Bunun için dikkat etmeniz gereken ise ürünü verdiğim link üzerinden almanız ve alım esnasında verdiğiniz isim, e-mail bilgilerinizi bana göndermenizdir. Böylece bu yazım sayesinde ürünü aldığınızı kontrol edebilir ve backlink listesini size gönderebilirim.

Master Kazanç Eğitim Seti İçeriğinde Neler Var?

Eğitim setini ödeme sonrasında ZİP formatında bilgisayarınıza indiriyorsunuz. Size özel oluşturulduğu söylenen şifre ile tüm klasörlere giriş yapabiliyorsunuz. Eğitim seti ücretli olduğu için içeriğini detaylı şekilde sizinle paylaşmayacağım. Ancak genel başlıkları size aktarmak isterim.

ZİP formatındaki eğitim setini açtığınız zaman karşınıza aşağıdaki gibi bir karşılama metni, 5 adet PDF formatında içerik ve iki klasör karşılıyor. Başlıklar ise aşağıdaki gibidir.
  • Video Eğitimler Dosyası
  • Yaz Kazan Dosyaları
  • Alternatif Kazançlar
  • Beni Oku (karşılama mesajı)
  • Master Kazanç
  • Sık Sorulan Sorular
  • Turbo Kazanç
  • Youtube Kazanç Sistemi
Bunlar dosyayı ilk açtığınız zaman sizi karşılayacak başlıklar. Dosyanın genel boyutu ise 1.36 GB kadar. Bu nedenle internet hızınıza bağlı olarak 10 dakika veya 30 dakika gibi bir sürede bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Kendimden örnek vermem gerekirse ben 24 Mbps hızlı internet ile yaklaşık 10 dakika olmadan indirdim diyebilirim. Bu göre kendi indirme sürenizi kabaca hesaplayabilirsiniz. Tabi bilgisayar donanımı da bu süreyi etkileyecektir.

Master Kazanç Eğitim Seti ile Ne Kadar Para Kazanılır?

Eğitim seti satış ortaklığına yeni başlayacak olanlar için bilinmesi gereken temel noktaları içermektedir. Bu bir nevi size temel oluşturmanızı sağlayacak. Zaten eğitim setinin yazarı aylık 10 Bin TL'den fazla kazanç sağladığını resmi sitesindeki videoda göstermektedir. Yani sizinde bu rakamlar kadar kazanmanız mümkün.
<<XTİCARET KAPANDI ANCAK MASTER KAZANÇ SETİNE SAHİP OLMAK İÇİN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ>>
Satış ortaklığı işinin çalışmadan para kazanmak olduğunu düşünüyorsanız bu işe hiç girmeyin derim. Satış ortaklığında çalışmadan kazanç ne yazık ki yok. Varsa öyle bir sistem bana söyleyin bende gireyim. Kabaca hesaplamak gerekirse aşağıdaki gibi bir tablo ile karşılaşmak mümkündür.
Master Kazanç Satış Ortaklığı Kazançları
Master Kazanç Satış Ortaklığı Kazançları
Yukarıdaki tablo aracılık yaptığınız her üründen size kalan kazancı göstermektedir. Master Kazanç Eğitim seti ile oluşturacağınız satış ortaklığı ağı ile bu kazançlara yakın sizde kazanabilirsiniz. Aklınızdan belkide bu tablodakilerin yarısını bile kazansam yeter diyebilirsiniz. Ancak emin olun bunlar hayal değil. Bizim işimiz sadece çalışmak değil asıl işimiz sistemli çalışmaktır. Yani sistemi kurarız ve o bize sürekli kazanç sağlar hepsi budur.
Not: Xticaret sitesinin kapanması nedeni ile ürün satışı durmuş. Dilerseniz ürün bende mevcuttur. Master Kazanç Eğitim Seti'ne sahip olarak Odaklı Pazar üzerinden kazanç sağlamak için iletişime geçebilirsiniz.
Ürün hakkındaki sorularınızı elbette resmi sitesinden sorabilirsiniz. Yazarın yansız cevap vermeyeceğini düşünüyorsanız bir Master Kazanç Eğitim Seti müşterisi olarak sorularınızı bence cevaplayabilirim. Sağlıklı bir iletişim için tüm sorularınızı e-mail adresime gönderebilirsiniz. Bu yazımı beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Ayrıca TwitterFacebook ve Instagram gibi sosyal medya hesaplarımdan beni takip edebilirsin.

2 yorum:

  1. Aylin Gündoğdu8 Ağustos 2018 16:41

    Öncelikle verdiğiniz bilgi için teşekkürler. Buradaki bilgilendirmeniz ile ürünü satın aldım. Hem ürün sahibi hemde sizim desteğiniz ile kazancımı sabitlemeyi başardım. Çok teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. Yazımda da belirttiğim gibi güzel bir set. İşinize yarayacağını biliyordum. Daha çok kazanmanız dileğiyle...

    YanıtlaSil

Yorumun Onaylansın İstiyorsan Bunlara DİKKAT ET!
*Yorumunu Ad ve Soyad kullanarak yap,
*Lütfen spam yorum yapma,
*İletişim için yorumlar kısmını kullanma,
*Yorumlarınız site veya blog adresi içermesin,
*Kullanıcıya yararsız olan yorumlar onaylanmaz,
*Yorumlara e-mail adresi bırakırken adresiniz(at)gmail com şeklinde bırakınız. Aksi durumda yorumunuz onaylanmayacaktır.
*İş birliği için SPONSORLUK sayfasına göz atabilirsin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.