Sponsor İçerik

İnternetten Günde 10 Dolar Nasıl Kazandım

İnternetten Para Kazanma Sistemi Kurmak

internetten Para Kazanma
internetten Para Kazanma

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte para kazanmanın yolları arttı. Özellikle internetten para kazanma konusu herkesin ilgisini çeker duruma geldi. Bu nedenle Google üzerinde para kazanma, evde ek iş, evde iş imkanı veya ek iş şeklinde arama yaptığınız zaman yararlı yararsız bir çok siteye ulaşmanız mümkün. Bu yazımda ise sizlere internetten para kazanma konusunda yazılmış içerikler çöplüğüne dalmadan nasıl online iş kurma konusu hakkında bilgi vereceğim.
Yazıma başlamadan önce size vereceğim yöntemi bizzat kullandığımı ve kazanç sağladığımı bilmenizi isterim. Kazanç kanıtı dileyenler içinde güncel kazanç kanıtlarım sayfamı ziyaret etmeleri yeterlidir. Yazımda anlatacağım konu satış ortaklığı ile alakalıdır. Şimdi adım adım uygulamaya başlayalım.

İnternetten Para Kazanma Temelini Oluşturalım

İnternet üzerinden gerçekten para kazanmak istiyorsanız en iyi yolu satış ortaklığı sistemdir. Bu işi profesyonel yapmak istediğimiz için öncelikle bir site veya blog kurmak gerekli. Elbette satış ortaklığında blog veya site sahibi olmak zorunluluk değildir. Ancak biz bir profesyonel olarak kendimize ait bir site veya en azından blog kurmalıyız. Böylece kazancımızı sürekli ve otomatik hale getirebiliriz.


Site veya blog kurmak için size her zaman ki gibi iki seçeneği öneriyorum. Para harcamak istemiyorum sadece bloğum olsun derseniz blogger sistemini öneriyorum. Ancak profesyonel olsun ve SEO konusunda bana yardımcı olan fonksiyonları olsun derseniz kesinlikle Wordpress site kurma en iyi seçim olacaktır. Wordpress konusunda tüm bilgileri size sunan Wordpress Başlangıç Rehberi ile hemen kendi sitenizi oluşturmanız mümkün. Bunun dışında blogger ile profesyonel site veya blog kurmak isterseniz aşağıdaki videomu izleyebilirsiniz.

Para Kazanma için Satış Ortaklığı Sitelerine Üye Olma

Evde iş imkanı için bir temel attık. Şimdi oluşturduğumuz bloğumuz veya sitemiz bizim için bir ofis olacak. Elbette tek bir site ile yetinmemek en iyisi. Ben bu yöntemi kullanarak toplamda aktif 45-50 kadar bloğu yönetiyorum. Her gün bir bloğa sadece en fazla 10 dakika veriyorum. Yani yaklaşık iki ayda bir bir bloğuma 10 dakika ayırmış oluyorum. Tabi ki bu on dakika içerisinde para kazanma adına neler uyguladığımı Affilli Online Para Kazanma Eğitim Seti içerisinde bulabilirsiniz.
Şimdi çalıştığım ve size de önerdiğim satış ortaklığı havuzlarından söz edelim. Satış ortaklığı sistemleri genel olarak hepsi aynı mantıkla çalışır. Üyelik işlemi olsun veya link alımı olsun neredeyse hepsi aynıdır. Benim size önerdiğim yerli ve yabancı satış ortaklığı firmaları ise şunlardır:Yukarıda vermiş olduğum satış ortaklığı firmalarına yazı üstüne tıklayarak ulaşabilirsiniz. Örnek Olması adına aşağıdaki videoda Odaklı Pazar firmasının nasıl kullanıldığını anlattığım videoyu izleyebilirsiniz.

Satış Ortaklığı ile Para Kazanma İçin Ürün Seçimi

Bu aşamaya internetten para kazanma adına bloğumuzu kurduk ve satış ortaklığı havuzlarına üye olduk. Şimdi sıra geldi bize uygun satılabilir ve yüksek kar bırakabilir ürünler seçmeye. Bu aşamada bir çok ürün seçme kriteri olduğunu bilin. Size bu aşamaları burada anlatmayacağım. Ancak ip ucu vermek adına şunu söyleyebilirim ki eğer siz bir müşteri olsaydınız o ürünü neden alırdınız? sorusunun cevabını verebildiğiniz ürünleri seçmeye çalışın. Sadece yüksek komisyon veriyor diye bir ürüne kesinlikle satış ortağı olmayın. Diğer ürün komisyon oranı azdır ama satış hacmi yüksektir. Böylece satışınız daha fazla olur.

Seçtiğimiz Ürünler İçin İçerik Oluşturma

Bu aşama oldukça önemlidir. Oluşturacağımız içerikleri orjinal ürün sitesinden kopyala yapıştır yaparsak olmaz. Bloğunuz veya siteniz çöplük olacaktır. İçerik oluşturma konusunda dikkat etmemiz gereken konu yazılarımızın arama motorlarına uygun olmasıdır. Buna sektörel olarak SEO denilmektedir. SEO'ya yani arama motoru optimizasyonuna uygun yazdığımız içerikler bize doğal müşterilere ulaşmamızı sağlayacaktır. Böylece reklam bütçeniz var ise azalacaktır. SEO konusunda tüm bilgiyi ve yararlı içerikleri aliarior.com adresinde bulabilirsiniz.

İnternetten Para Kazanma İçin Son Adım

Son adımda ise şimdiye kadar uyguladığımız adımları tekrarlamaktır. Burada yapacağınız en ufak hata tüm sistemi etkiler. Yani kazancınızı da olumsuz etkiler. Öncelikle içeriklerinizi hazır olarak alacağınızı bilin ancak önermiyorum. Bunun yerine SEO konusunda biraz bilgi öğrenerek siz hazırlayın. Bu kısımda kendinize özel taktikler geliştirmeli veya Affilli Online Kazan Seti'nde olduğu gibi bazı önemli yöntemleri kullanmalısınız.
Kurduğunuz sistem tekrarlanabilir olduğundan her seçtiğiniz ürün için ayrı ayrı veya ilgili bir blog, site kurmanızı öneriyorum. Mesela kilo kontrolü ile ilgili bir ürün tanıtımı yapacaksanız bloğunuz sağlık üzerine bir blog olabilir. Gidip teknoloji sitesinde bu ürünü tanıtmaya çalışmayın. Bununla birlikte her bloğunuzda SEO uyumu 10 veya 15 adet makale olsun. Tüm makaleler içeriğinde ana satış yazınıza yönlendirme yapsın. Bu noktada kullandığım yöntem ise tanıtım bloglarımda ana sayfada tek yazı yani satış yazısı yayımlamadır. Aynı yöntemi bir çok kişinin uyguladığını gördüm. İşe yaradığını bildiğim bir yöntemdir.

İnternetten Para Kazanma Hakkında Sonuç

Bu yazımda sizlere internetten para kazanma adına online işinizi nasıl kurabileceğinizi anlattım. Temel olarak anlatmak istediğim ise sadece internetten para kazanma konusu değil bu kazancı nasıl sürekli hale getirebileceğinizdir. Yani sistemi otomatik hale getirip sizde bir ek iş veya evde iş imkanı olarak satış ortaklığı ile kendi işinizi kurabilirsiniz.
Son olarak satış ortaklığı konusunda size sitemde bir çok eğitim seti öneriyorum. Dilerseniz bunlardan birini alabilirsiniz. Ancak internetten para kazanma konusunda benim ürünümü tercih ederseniz de onlineparakazanma.net adresinden detaylı şekilde bilgi alabilirsiniz. Aklınıza takılan her türlü soru ve önerileriniz için bana ulaşabilirsiniz. Bu yazımı beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Ayrıca TwitterFacebook ve Instagram gibi sosyal medya hesaplarımdan beni takip edebilirsin.

2 yorum:

  1. internetten para kazanmak gerçekten görüldüğü gibi zor bir iş değil fakat kolayda değil elbette ama aklınıza ne iş geliyorsa illaki dükkan kirası işçi masrafı araç masrafı mazot masrafı vs vs ama internette harcadığınız kuruş tabi dikkatli harcanırsa çok daha verimli olur diye düşünüyorum

    YanıtlaSil
  2. İş hayatında her zaman dikkatli olunmalı tabi ki. Bu nedenle uzman desteği şart bence... Yorumunuz için teşekkürler.

    YanıtlaSil

Yorumun Onaylansın İstiyorsan Bunlara DİKKAT ET!
*Yorumunu Ad ve Soyad kullanarak yap,
*Lütfen spam yorum yapma,
*İletişim için yorumlar kısmını kullanma,
*Yorumlarınız site veya blog adresi içermesin,
*Kullanıcıya yararsız olan yorumlar onaylanmaz,
*Yorumlara e-mail adresi bırakırken adresiniz(at)gmail com şeklinde bırakınız. Aksi durumda yorumunuz onaylanmayacaktır.
*İş birliği için SPONSORLUK sayfasına göz atabilirsin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.