Sponsor İçerik

İnternetten Günde 10 Dolar Nasıl Kazandım

Müzik Dinleyerek Para Kazanma

Müzik Dinleyerek Para Kazanma
Müzik Dinleyerek Para Kazanma
Malum artık internet üzerinden para kazanmak oldukça kolay. Tek ihtiyacınız olan biraz zaman ve internet bağlantısı olan bir mobil telefon veya bilgisayar. Elbette şimdi sizlere söz edeceğim müzik dinleyerek para kazanma yöntemi belkide karşılaşacağınız en eğlenceli internetten para kazanma yöntemidir. Düşünseniz bir ofis çalışanı olarak illaki müzik dinliyorsunuz. Üstüne ek birde dinlediğiniz müzik için para almak güzel olmaz mı? Elbette bu kazanç yöntemi sizinde ilginizi çekti değil mi? En çok karşılaştığım müzik dinleyerek para kazanma sitelerini sizler için inceledim ve birazda kazanç sağladım. Çalışmalarım sonucunda para kazandıran sitelerin bir listesini yaptım. Sitelerin çalışma mantığı genel olarak aynıdır. Sadece verilen ücret farklıdır. Kısaca sizden istenen müzikleri dinleyin ve yorumlayın mantığına dayanmakta. Bazı sitelerde ise sadece dinlemeniz yeterli oluyor. Bu yazımda da bu listeyi başlıklar halinde ve kısa açıklamaları ile sizlere sunuyorum.

Musicxray İle Müzik Dinleyerek Para Kazanma

Musicxray sitesi dünya çapında oldukça fazla kullanıcıya sahip bir platformdur. Sitenin en güzel yanı ünlü olmak isteyen yeni müzisyenlere olanak sağlarken diğer yandan yeni müzikleri dinleyenlere para kazandırmasıdır. Bolca yeni müzikler ve sanatçı ile karşılaşmanız mümkün. Size sunulan müzikler ortalama olarak yaklaşık 4 dakika kadar sürebiliyor. Buna karşılık size ödenecek ücret ise her dinlediğiniz müzik başına 10 cent olarak belirlenmiş. Yani yaklaşık kabaca bir hesap yaparsak bir kişi ortalama 8 saat çalışıyor. Bu çalışma süresince yani 8 saat müzik dinlerse ortalama günlük 50 TL gibi bir kazanç sağlaması mümkün. Ödemeleri ise PayPal hesabı üzerinden yapmaktadır. Ülkemizde kullanımı duran PayPal hizmetini yabacı siteler üzerinden açarak rahatça kullanabilirsiniz. Ödeme limiti ise 20 dolar olarak belirlenmiştir. Eğer bu site ile çalışmak isterseniz hemen Musicxray.com adresini ziyaret ederek üye olabilirsiniz. Üye olurken e-mail adresinizin aktif bir adres olmasına dikkat edin. Ödeme adresinizi ise üyelik işleminden sonra girebilirsiniz.

Hit Predictor İle Müzik Dinleyerek Para Kazanma

Sıradaki önerdiğim site ise Hit Predictor platformudur. Bu sitenin çalışma şekli ise biraz değişiktir. Size anket doldurarak para kazanma olanağı sunmaktadır. Şöyle ki aynen MusicXray sitesinde olduğu gibi yeni müzisyenlerin yapmış olduğu parçaları dinliyorsunuz. Daha sonra ise dinlemiş olduğunuz müziklere bir oy veriyorsunuz. Karşılığında ise size direkt para değilde puan veriliyor. Bu puanları ise DVD veya CD alma işlemlerinde kullanabiliyorsunuz. Ortalama yeni başlayan biri için her müzik için 3 puan veriliyor. Ancak zamanla bu işi ciddiye alıp devam ederseniz bir nevi ödüllendirme anlamında dinlediğiniz her müzik başına 5 puan veriliyor. Bu site ile tam anlamı ile para kazanılmıyor. Ancak benim gibi DVD düşkünü iseniz bu giderinizi azaltmanız adına bu site ile çalışabilirsiniz.

Slicethe Pie İle Müzik Dinleyerek Para Kazanma

Şimdiki önereceğim site ise Slicethe Pie platformudur. Bu platform aslında genel olarak tüm dünyaya hizmet verse de banka hesabı üzerinden para çekme işlemi için sadece Avrupa ve Amerika üzerindeki ülkelere hizmet veriyor. Ancak sitenin diğer bir ödeme yöntemi ise PayPal. Bu nedenle bir PayPal hesabı açarak sizde para kazanabilirsiniz. PayPal hesabının ülkemizde kullanılmadığını söylemiştim. Bunun için bilginiz yoksa forum sitelerinde yabancı bir hesap sahibi ile anlaşabilirsiniz. Karşılığında ise küçük bir miktar isteyecektir.
Sitenin çalışma sitemine bakacak olursak aslında diğer sitelerden hemen hemen farkı yok diyebilirim. Sizi zorlayacağını düşüneceğiniz kısım ise dinlediğiniz müzikten sonra sizden İngilizce yorum istemesidir. Bunu ise Google Translate ile rahatlıkla aşabilirsiniz. Kullanım için translate.google.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Diğer MusicXray sitesi ile kıyaslarsak ödeme alt limiti 10 dolar olduğunu görebiliriz. Ancak buna karşın Slicethe Pie sitesi her dinlenilen şarkıya sadece 5 cent vermektedir. Yinede seçim sizin tabi ki. Kayıt olmak için slicethepie.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
Radio Loyalty Para Kazanma
Radio Loyalty Para Kazanma

Radio Loyalty İle Müzik Dinleyerek Para Kazanmak

Radio Loyalty sitesini bir yerlerde görürsünüz diye veriyorum. Kişisel olarak pek tercih edilecek platform olmadığını düşünüyorum. Nedenine gelirsek verdiği ücretin oldukça düşük olmasını gösterebilirim. Bununla beraber sizden müzik bitiminde onay kodu girilmesini istemesi ise ayrı bir dert. Bu nedenle ben kullanmıyorum. Ancak yinede seçim sizin tabi.
Kazanç konusunda en cimri sitelerden biri olan Radio Loyalty, 10 dakika için bize 10 cent vermekte. Daha doğrusu verdiği puanlar buna denk gelmektedir. Dilerseniz bu puanlar ile hediyede alabiliyorsunuz. Yani bu sitede kazanmak biraz zor. Genel olarak mantık bakımından Yandex Toloka ile Para Kazanma sistemine çok benzemektedir. Yani sürekli olarak müzik çıkmadığı gibi sizden siteyi her zaman ziyaret etmeniz beklenmektedir. Tabi ki zamanla ilerledikçe çıkan müzik sıklığı artmaktadır. Bu durum için yaptığınız yorumlar önem kazanmaktadır. Kısaca verdikleri ücret için yapacağınız bu işlemler angarya gibi diyebilirim.
Bu yazımda size müzik dinleyerek para kazandığım siteler hakkında bilgi verdim. Sizinde bu sitelerden farklı olarak müzik dinleyerek para kazandığınız siteler mevcut ise yorum kısmında paylaşabilir veya yazı şeklinde bana ulaştırır iseniz listeye bir deneme yaparak ekleyebilirim. Bu yazımı beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Ayrıca TwitterFacebook ve Instagram gibi sosyal medya hesaplarımdan beni takip edebilirsin.

5 yorum:

  1. Tam benlik iş hakkında bilgi vermişsiniz. Emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. İlginç tarzlar hep ilgimi çekmiştir. Bu şekilde bir para kazanma yöntemi olması hoşuma gitti bilgilendirme için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Ben teşekkür ederim. Takipte kalın.

    YanıtlaSil
  4. Yorumunuz için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. Merabalar müzik dinlemeyi çok seviyorum ben şok yani nasıl oluyo müzik dinle para kazan

    YanıtlaSil

Yorumun Onaylansın İstiyorsan Bunlara DİKKAT ET!
*Yorumunu Ad ve Soyad kullanarak yap,
*Lütfen spam yorum yapma,
*İletişim için yorumlar kısmını kullanma,
*Yorumlarınız site veya blog adresi içermesin,
*Kullanıcıya yararsız olan yorumlar onaylanmaz,
*Yorumlara e-mail adresi bırakırken adresiniz(at)gmail com şeklinde bırakınız. Aksi durumda yorumunuz onaylanmayacaktır.
*İş birliği için SPONSORLUK sayfasına göz atabilirsin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.