Sponsor İçerik

İnternetten Günde 10 Dolar Nasıl Kazandım

Clickbank Para Kazanma Tekniği

Clickbank Para Kazanma Tekniği
Clickbank Para Kazanma Tekniği

Satış ortaklığı denildiği zaman ilk akıllara Clickbank gelmektedir. Özellikle son yıllarda bu alanda çalışmak oldukça karlı ve bir o kadarda iş bilmez satıcı adayları ile doldu. Clickbank para kazanma tekniği denildiğinde hemen link al ve paylaş kazan gibi kolay yöntemleri düşünebilirsiniz. İşi bu kadar kolay düşünen birçok kişi olduğu için şuan bu teknikler artık işe yaramıyor. Özellikle Clickbank linkleri direkt olarak çoğu sosyal medya siteleri üzerinde paylaşılamıyor. Peki ama bu durumda sosyal medya kullanılamaz mı? Elbette satış ortaklığı konusunda her affiliate uzmanının bir taktiği vardır. Sizlere yararlı olacağını düşündüğüm Clickbank para kazanma tekniği benim çok önceleri denediğim ve kazandığım bir yöntemdi. Şuan için daha sistematik bir çalışma sergilediğim için bu yöntemi çok kullanmıyorum. Ancak halen geçerli bir yöntem olduğunu belirteyim.

Clickbank Para Kazanma Tekniği Nasıl İşliyor

Bu yöntemi sadece Clickbank değil diğer satış ortaklığı pazarları için de kullanabilirsiniz. Sistemin temeli yine aynı şekilde trafik çekerek satış yapmaktır. Bunun için de oyunu kuralına göre oynayacağız.

Öncelikle Clickbank üyeliğiniz yok ise hemen buradan ücretsiz üyeliğinizi tamamlayın. Daha sonrasında ise satılabilecek bir ürün seçelim. Bu konuda tavsiyem sağlık, güzellik ve kilo kontrol ürünleri olabilir. Ürün seçimi için ürünün yanında ek satılacak kaynaklar olmasına dikkat edin. Bunlar satış sonrası size ek kazanç sağlar. Mesela 20 dolar fiyatı olan bir ürün bana 150 dolar kazandırabiliyor. Bu nasıl oluyor derseniz 20 dolara satın alınan ürün içeriğinde ekstra ücretli hizmet veya ürünler bulunuyor. Bu ürünü alanlar ise genel olarak ek ürünleri de aldıkları için fazladan kazanç sağlanıyor. Kısaca bu tarz ürünleri seçmenizi öneriyorum. Bundan sonrası için yapılması gereken ise bir satış sayfası oluşturmak ve o sayfaya trafik göndermektir.

Clickbank Satış Sayfası Oluşturmak

Bilindiği gibi Facebook dahil birçok sosyal medya platformu Clickbank linklerinin yayınlanmasına izin vermiyor. Aslında sadece Clickbank değil birçok sistemin linkine izin vermiyorlar. Sonuçta o platformlarda reklamdan para kazanıyor ve haklı olarak size ücretsiz paylaşımlar ile para kazandırmak istemiyor. Bu durumu ise basit bir satış sayfası hazırlayarak aşabiliyoruz.

Satış sayfası için Google Docs yani Google dokümanlar hizmetini kullanacağız. Bunun için gmail adresinizin olması gereklidir. Gmail hesabınızın olduğunu kabul ederek devam ediyorum. Sayfa oluşturmak için hemen Google Dokümanlar sitesine gidin. Hesabınıza giriş yapın. Daha sonrasında ise ister sunulan şablonlardan isterseniz boş sayfa şeklinde bir sayfa açın.

Diğer taraftan ise Clickbank hesabınızdan belirlediğiniz ürünün linkini kopyalayın. Bu linki ise bit.ly gibi kısaltma servisleri kullanarak kısaltın. Daha sonrasında ürünün satış sayfasını ziyaret edin ve ürün hakkında kısa bilgiler hazırlayın. Hazırladığınız bu bilgileri Google Dokümanlar üzerinde açtığınız sayfaya ekleyin. Sonuçta geçenlerde denk geldiğim bir sayfayı örnek vermek gerekirse buradaki gibi bir sayfa elde etmiş olacaksınız. Siz en azından biraz uzun içerik hazırlayabilir ve etkileyici görsel kullanabilirsiniz. Buradaki püf nokta sayfanın hazırlanma ve sunulması taktiğidir.

Clickbank Satış Sayfası Nasıl Paylaşılır?

Hazırlamış olduğunuz satış sayfasını paylaşmak için Google size uzunca bir link verecek. Bunun öncesinde ise bu sayfanın herkese açık şekilde yayınlandığından emin olun. Yani ayarlar kısmında otomatik olarak sadece size özel görünme ayarını herkes olarak değiştirin. Daha sonra aldığınız linki yine bit.ly gibi bir kısaltma servisinde kısaltın. Bu noktada asla link kısaltarak para kazandıran sistemleri kullanmayın. Bunlar müşteri potansiyeli azaltır ve itici gelir. Tıklayan kişi sayfaya ulaşamadan kapatır ve satış olmaz.

Daha sonrasında ise Facebook gibi platformları belirleyin. Facebook üzerinden devam edersek seçtiğiniz ürünle ilgili grupları ve gönderileri analiz edin. En çok üye içeren gruplara üye olun. En çok yorum alan gönderileri belirleyin. Daha sonra ise elde ettiğiniz kısa ürün sayfası linkinizi bu yerlerde bir metin ile insanlara sunun. Facebook için günlük 15 yorum ve 15 gönderiden fazla işlem yapmayın. Aksi durumda şikayet edilirseniz duruma göre gönderi yazma ve yorum yapma fonksiyonunuz kapatılıyor. Bu durumu aşmak isterseniz de birden fazla hesap kurabilirsiniz.

Clickbank Para Kazanma Tekniği İçin Sonuç

Bu yazımda sizlere sadece bir yöntem ve bir platform üzerinden örnek verdim. Dediğim gibi bu taktiği birçok farklı platform için kullanabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken ise paylaşımlarını ilgili noktalarda yapmak ve asla link bırakıp çıkmamaktır. Sadece link değil yanına açıklayıcı cümlelerde yazılmalıdır. Kısaca ziyaretçi yerine kendiniz koyun ve "Ne yazılsa o linki tıklardınız?" sorusuna cevap niteliğinde içerik yazın. Bu yöntemi kullanarak günde bir veya iki saat harcayarak ortalama 50 dolar ve 150 dolar kazanmanız mümkündür. Kazanç konusuna gelmişken Clickbank ödeme alma yöntemi olarak Payoneer kullanmanızı öneririm. Payoneer kullanımı hakkında bilginiz yoksa Payoneer Nedir ve Nasıl Açılır? başlıklı yazımı inceleyebilirsiniz.

Son olarak sizlere satış ortaklığı konusunda yardımcı olacak Affili Online Kazanç Eğitim Seti'ni önerebilirim. Bu yazımı beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Ayrıca yeniliklerden haberdar olmak için Instagram, Twitter ve Facebook sayfalarından beni takip edebilirsiniz.

4 yorum:

  1. İngilizce Sözler29 Mayıs 2019 13:16

    Hocam merhaba. Yukarıda verdiğiniz örnek satış sayfası linkinde bir şey bulamadım. Tekrar kontrol eder misiniz.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, tüm linkleri kontrol ettim ama bir sorun göremedim. Hepsi aktif olarak çalışıyor.

    YanıtlaSil
  3. Egitim seti reklamı için yazılmış bir yazı. Herkes çok gizli bir şey biliyormuş gibi gizem yaratıp aynı şeyi yapıyor. Trafiği cekemedikten sonra fazla bir işe yaramaz. Ayrıca clickbank'taki ürünler hiç kaliteli değil. Günlük 1k ABD den trafik sağlamama rağmen satış olmuyordu.
    Reklam vermekten başka şans yok, o da maalesef pahalı, yatırım gerektirir.
    Kanıt paylaşın, eğitimi alayım

    YanıtlaSil
  4. Gizem olduğunu kim söyledi :)) Sanırım yeni takipçilerimdensiniz. Meselenin trafik çekmek değil doğru trafiği çekmek olduğunu anlatamamışım sanırım:) Bu blogda denediğim yöntemleri paylaşırım. Eğitim ile ilgili kanıta gelince ürün sayfasında fazlasıyla bulabilirsiniz. Trafik sağlama yönteminizi bilmiyorum ancak spam veya kalitesiz reklam çıkılıyorsanız değil 1k 100k bile trafik sağlasanız kazanamamanız normal. Ben en basit instagram ve pinterest üzerinden reklamsız doğru kitle pazarlaması yapıyorum. Ben Clickbank ürünleri kaliteli veya kalitesiz diyemem çünkü binlerce ürünü araştırıp bunu demem gerekli. Demek ki siz araştırdınız tebrik ederim. Ancak buna rağmen iyi kazandırıyor :)) Son olarak ürünü alın veya almayın ama ürün ile ilgili sorularınızı ürün sayfasından sorun daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz. Yorumunuz için teşekkürler...

    YanıtlaSil

Yorumun Onaylansın İstiyorsan Bunlara DİKKAT ET!
*Yorumunu Ad ve Soyad kullanarak yap,
*Lütfen spam yorum yapma,
*İletişim için yorumlar kısmını kullanma,
*Yorumlarınız site veya blog adresi içermesin,
*Kullanıcıya yararsız olan yorumlar onaylanmaz,
*Yorumlara e-mail adresi bırakırken adresiniz(at)gmail com şeklinde bırakınız. Aksi durumda yorumunuz onaylanmayacaktır.
*İş birliği için SPONSORLUK sayfasına göz atabilirsin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.