Sponsor İçerik

İnternetten Günde 10 Dolar Nasıl Kazandım

Haftada 500 TL Kazanmanın Yolları

Haftada 500 TL Kazanmanın Yolları
Haftada 500 TL Kazanmanın Yolları

Malum ülkemizin şartları zorlaştıkça yeni ek gelir yolları arıyoruz. Bu yazımızda ise gerek öğrencilerin gerekse ek iş arayan herkesin işine yarayacağını düşündüğüm haftada 500 TL kazanmanın yolları hakkında bilgi vereceğim. Elbette burada belirttiğim rakam sizin becerinize veya çalışma yönteminize göre artabilir. Öncelikle belirteceğim yollarda kesin ücretlerin bu şekilde olduğunu belirtmiyorum. Her iş için ortalama kazanç miktarlarını belirteceğim. Dediğim gibi daha fazla kazanmak sizin becerinize veya hizmet sunarken yaptığınız anlaşmaya göre değişecektir.

Haftada 500 TL Kazanmanın Yolları: Özel Ders Vermek

Özellikle özel ders vermek için öğretmen olmanız gerekmemekte. Elbette öğretmen olmak artı avantaj olabilir ancak tek başına kriter değildir. Özel ders dediğimiz zaman sadece oku dersleri anlaşılmasın. Bunlara ek olarak yabancı dil dersi veya yaptığınız bir el işi hakkında eğitim verebilirsiniz. Eğitimlerinizi fiziksel olarak kişilerin veya kendi evinizde verebilirsiniz. Ayrıca bunlara ek video formatı şeklinde eğitimler hazırlayarak Udemy gibi platformlarda satışa sunabilirsiniz. Özellikle dershanelerin kaldırılması ile okul derslerine yardımcı olmak adına aileler özel ders almak istemekteler. Bu durumu kullanarak krizi fırsata çevirip kazanç sağlayabilirsiniz.

Evde Çağrı Merkezi Hizmeti Vermek

Özellikle büyük firmalar çağrı merkezi talebini karşılamak adına home office hizmet alımı yapmak isterler. Özellikle yabancı diliniz var ise haftalık 1000 Dolar kazanmanız mümkün. Üstelik bu rakam part time çalışma ile olmaktadır. Ev ortamında hizmet verme fikri ilginizi çektiyse daha önce yazdığım Evde Çağrı Merkezi Kurma başlıklı yazımı okumanızı öneriyorum. Ancak bir firma ile çalışacaksanız ne iş yapacağınızı tam olarak öğrenmeli ve gerekirse sözleşme yapmanızı öneriyorum. Genelde bazı firmalar sizden sohbet hatları için hizmet vermenizi isteyebilir. Bu tür hizmetin kazancı yüksek olsa da herkes yapmak istemez. Bu nedenle dikkatli olmanız iyi olacaktır.

Haftada 500 TL Kazanmanın Yolları: Evde Terzilik Yapmak

Terzilik konusunda el beceriniz gelişmiş ise öncelikle çevrenize ve daha sonrada internet üzerinden herkese hizmet verebilirsiniz. Özel müşterilerinize elbiseler veya özel günler için kostümler dikebilirsiniz. Hatta sadece kostüm işi bile size oldukça fazla kazanç sağlayabilir. İlerlemeniz durumunda eğer işinizi internete taşırsanız emin olun daha fazla kazanacaksınız. İşinizi internette taşımak adına Instagram ile başlayabilirsiniz. Bu fikir hoşunuza gittiyse başlamadan önce Instagram'dan Satış Yapmanın Püf Noktaları başlıklı yazımı okumanızı öneriyorum.

Haftada 500 TL Kazanmanın Yolları: Gizli Müşteri Olmak

Gezmek veya dükkanları dolaşmak sizin için zevkli ise gizli müşteri olabilirsiniz. Özellikle firmalar kalite standartlarını arttırmak veya bayilik verdiği firmaların markalarına yakışır hizmet sunduğundan emin olmak ister. Bu nedenle en iyi denetimin habersiz şekilde yapılmasını isterler. Çeşitli danışmanlık ve araştırma firmaları da saatlik veya günlük olarak kişilere ücret ödemek sureti ile o dükkan hakkında rapor isterler. Kısaca siz müşteri gibi dükkana girer ve sizden istenilen daha doğrusu raporda sorulan soruların cevaplarını ararsınız. Genel olarak sizden istenilen çalışanların size tutumu, güler yüzlü olup olmadıkları kısaca markaya yaraşır şekilde hizmet verip vermediklerini gözlemlemenizi isterler. Bu konu hakkında daha önce detaylı şekilde yazdığım Gölge Müşteri Olarak Para Kazanma Yöntemi başlıklı yazımı okuyabilirsiniz.

Haftada 500 TL Kazanmanın Yolları: Network Marketing

Çok katmanlı pazarlama yöntemini eminim daha önce duymuşsunuzdur. Önceleri saadet zincirleri ile karıştırılıyordu. Gerçek öğrenildiğinde ise muhteşem bir kazanç yöntemi olduğunu anladık. İşin özü ise genel olarak ihtiyaç olan ürünleri çevreniz başa olmak üzere kişilere önererek para kazanmaktır. Firma genel pazarlama yöntemine para harcamak yerine aradaki parayı kişilere verir. Böylece ilgili müşteriye ulaşması kolaylaşır. Elbette herkes network marketing tanımını bilmiyor. Özellikle ülkemizdeki dolandırıcı kişiler bu yöntemin adı ile yüksek kazançlar vereceğini söyleyip dolandırmaktadırlar. Öncelikle Network marketing işinde çalışmadan para kazanma diye bir durum yoktur. Bunu bilmeniz önemli. Hatta bu iş kolu ile hatada 500 TL değil günde 500 TL bile kazanmanız mümkün. Eğer ilginizi çeken bir iş modeli olduğunu düşünüyorsanız Network Marketing Nedir? başlıklı yazımı okumanızı öneriyorum.

E-Kitap Yazarlığı ve Satış Ortaklığı Yapma Yöntemi

E-kitap yazarak para kazanma özellikle Amerika'da bir iş modeli haline gelmiştir. Özellikle Amazon, Google Play Store vb. gibi dünya pazarına hitap eden platformlar üzerinden birden fazla e-kitap yazıp satışa sunabilirsiniz. Ülkemizde de bu konu gelişme aşamasındadır. Detaylı bilgi için daha önce yazmış olduğum E-Kitap Yazarak Para Kazanmak başlıklı içeriğime göz atabilirsiniz.

Affiliate Marketing ise bana en çok kazanç sağlayan online para kazanma yöntemlerinden biridir. Ülkemizde de birçok güvenli sistem bulmak mümkün ancak benim ilk tercihim yurt dışı çalışmalarıdır. Satış ortaklığı ile bazen haftalık değil günlük bile beş yüz TL ve üzeri kazanılabilir. Konu hakkında daha fazla bilgi için Affiliate Marketing Yani Satış Ortaklığı Nedir? başlıklı içeriğime göz atabilirsiniz.

Diğer Para Kazanma Yöntemleri

Part time veya ek iş konusu bildiğiniz gibi oldukça geniş başlıklara ayrılabilir. Yani nerede ihtiyaç var ise orada o iş kolu doğacaktır. Yukarıda saydıklarıma ek olarak, çocuk veya evcil hayvan bakmak, blog açmak ve satış ortaklığı yapmak, evde nikah şekeri vb. ürünler yapmak, organik gıda ürünleri yapmak ve satmak gibi bir çok iş modelinizi kendinize seçebilirsiniz. Eğer bir aracınız var ise özel şöförlük, taksicilik veya UBER üzerinden iş yapabilirsiniz. Bunlarla beraber ücretli aktivite arkadaşlığı yada yaşlı bakım hizmetleri sunabilirsiniz. Son olarak ise benimde kullandığım bionluk, hızlıbul gibi sitelerde hizmetler sunabilirsiniz.

Son olarak pasif kazan yöntemleri ile hem sürekli hemde yükse kazanç elde etmemin mümkün olduğunu belirteyim. Eğer sizde kendi online işinizi kurmak isterseniz buradan detaylı bilgi alabilir ve işinizi kurmaya başlayabilirsiniz. Bu yazımı beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Ayrıca TwitterFacebook ve Instagram gibi sosyal medya hesaplarımdan beni takip edebilirsin.

Hiç yorum yok

Yorumun Onaylansın İstiyorsan Bunlara DİKKAT ET!
*Yorumunu Ad ve Soyad kullanarak yap,
*Lütfen spam yorum yapma,
*İletişim için yorumlar kısmını kullanma,
*Yorumlarınız site veya blog adresi içermesin,
*Kullanıcıya yararsız olan yorumlar onaylanmaz,
*Yorumlara e-mail adresi bırakırken adresiniz(at)gmail com şeklinde bırakınız. Aksi durumda yorumunuz onaylanmayacaktır.
*İş birliği için SPONSORLUK sayfasına göz atabilirsin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.